Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКошарка

Блажич: Сигурно ћемо научити нешто из ове утакмице

Словеначки репрезентативац и бек црвено-белих после утакмице са Локомотивом покушао је да објасни шта је био највећи проблем његовог тима.

jakablazic– Не знам… Мало је још врућа глава да би анализирао утакмицу. Слабо смо отворили меч и у последњој четвртини смо слабо одиграли одбрану. Због тога нисмо победили. Напад није проблем, више је одбрана и морамо да исправимо грешке на пик ен ролу, заборавили смо на њихове тројке, остављали их саме на шуту… Не могу сада да анализирам, али сигурно је да ћемо научити нешто из ове утакмице, да будемо бољи у следећој – рекао је Блажич присутним медијима

Имао је Словенац шансу да Звезду врати на „минус два“.

– Желео сам прво да бацим тројку, ишао је играч на мене, обишао сам га и ишао на продор. Морао сам закуцати, али не могу сада да променим. Пррмашио сам, и можда смо због тога на крају изгубили.

Прокоменатарисао је и прелепу атмосферу на утакмици.

– Сигурно нисам очекивао овакву атмосферу, хвала свм навијачима што су дошли да нас бодре и штета што нисмо победили за њих.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

Zvezdas окт 18, 2013 at 12:15

Onaj Kuban ce sigurno biti medju prve dve ekipe tako da sve i da smo dobili opet bi morali dobijati glavne rivale,a trenutno Pao igra dosta slabo,ali igracki Kaha i Ritas su najsavladivi protivnici tako da cemo imati sanse za prolaz i da izgubimo i naredne dve,ali siguran sam da mozemo Grke dobiti za dve sedmice,a i Makabija,ako Marjanovic nadigra i u odbrani zaustavi njihove niske centre.

Reply
Vanja окт 18, 2013 at 00:37

Svaka cast Blazicu samo nastavi tako. Vidi se napredak i dobar rad bice sve ok. Veceras smo izgubili jer nismo imali drugog centra a Bobi nije uspijevao sam da zatvori reket. Iako smo imali vise skokova mislim da mo ipak izgubili zbog minusa na broju 5.

Reply
sava окт 18, 2013 at 00:13

tebi svaka cast!
ti care nemas sta da naucis

Reply
IgorNbGd окт 20, 2013 at 15:38

Osim da ponekad položi loptu :D. Šalim se, samo napred!!!

Reply

Leave a Comment