Moja Crvena Zvezda
Женска кошаркаКошарка

Најава: ЖКК Црвена звезда – ЖКК Србобран

Кошаркашице Црвене звезде играју у недељу меч трећег кола Прве женске лиге Србије против екипе Србобрана. Утакмица се игра у дворани Баскет Сити са почетком у 18 часова и 30 минута.IMG_7202

Црвено-беле су ухватиле залет и у серији су од две победе. Прошлог викенда славиле су убедљиву победу у Вршцу (83:62) у домаћем шампионату, а у среду су савладале екипу Радивоја Кораћа на гостовању са 67:57 у оквиру регионалне лиге. Радују одличне игре ударне тројке Станаћев – Црвендакић – Тина Јовановић. Победом над јаком екипом Радивоја Кораћа, изабранице Драгана Вуковића најавиле су велике могућности у овој сезони. Потребно је само да што више смање број изгубљених лопти, што је највећи проблем тима од почетка такмичења на два фронта.

Екипа Србобрана уз себе има  јаког спонзора, компанију Рихем. У Првенству Србије имају скор 2-0, а у регионалној лиги по једну победу и пораз. Тим су у прелазном року појачале врло добре кошаркашице. Центар Дара Ковачевић и крилни центар Соња Марић стигле су из Румуније, бек Наташа Крњетин и крило Сандра Бошковић дошле су из Војводине, плејмејкер Смиљана Ивановић је прошле сезоне играла за Вождовац, а бек Наташа Золотић за Шабац. Поред њих ту је и одлични крилни центар Јелица Домазет, претходне сезоне други стрелац тима.

Црвено-беле чека тежак задатак, али ако буду играле на нивоу из претходна два меча биће близу друге победе у првенству Србије.

Црвена звезда – Србобран

20. октобар 2013, недеља

дворана  Баскет Сити – Београд

18:30 часова

Повезане вести

1 comment

Zvezdaš окт 19, 2013 at 10:33

Ajmo prvakinje Evrope, kakav crni Srbobran… Mora da se vrati Zvezda tamo gde joj je i mesto, na prvo mesto u svim takmičenjima. Velikan je u pitanju!

Reply

Leave a Comment