Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Велика победа рукометаша у Нишу

Црвена звезда је тријумфовала у дворани „Мика Антић“ у сјајној атмосфери, резултатом 27:29 и тако  наставила низ мечева без пораза (3 победе и 3 ремија).

rk_pripremeПотпуна контрола игре од самог почетка наших играча. Тим Ненада Перуничића је потврдио свој квалитет у односу на домаћина. Тим је био јачи и од проблема. Брајовић је због мањих проблема био „чуван“, док је Сотић имао проблема са вирусом. Милан Павлов је одиграо још један сјајан меч и са 9 голова био најефикаснији. Милан Косановић је господарио, па је најбољи голман лиге и шире, са близу 30 одбрана умногоме подигао самопоуздање тиму, које је употпунио повратак Растка Стојковића у тим. Значајан је био и повратак Милоша Пешића.

У тренуцима када је била обезбеђена победа, момци су се мало опустили, па је на крају Железничар обезбедио и више него пристојан пораз. Реалан однос снага је 15 голова разлике у корист црвено-белих, јер су на паркету демонстрирали силу, али су пропустили прилику да нанесу тежак пораз домаћинима.

Навијачи у Нишу су направили феноменалну атмосферу. Довољно је рећи да је у хали која прима 1.400 гледалаца више од 70% било присталица Црвене звезде. Хала је била пуна, а испред хале су остали бројни навијачи. Рукометни клуб Црвена звезда се искрено захваљује навијачима на феноменалној атмосфери и великој подршци које су водиле до победе. Ми се питамо шта је проблем да „Шумице“ буду пуне, као што је хала у Нишу вечерас била и као што су оне широм Србије када игра Црвена звезда.

У следећем колу Црвена звезда дочекује екипу Врбас Карнекс.

Момци, хвала!

Стрелци: Грбовић 1, Шљиванчанин 3, Алчаковић 1, Пешић М. 4, Павлов 9, Стојковић 3, Анђелић 3, Пешић Р. 5.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

IgorNbGd окт 25, 2013 at 17:02

Čekajte, što sada Partizan i Vojvodina ne igraju i SEHA i domaću ligu pa da se troše kako finansijski tako i igrački na više strana? Šta su oni povlašćeni, a mi budale???

Reply
kbczv окт 20, 2013 at 13:56

Bravo za Pavlova sjajan igrac !

Reply
Djoksonidis окт 20, 2013 at 09:03

Bas me obradovala ova pobeda, pohvale za sve igrace na celu sa Perunom! Sada smo na poziciji broj 2 , samo na bod od Nislija 😛

Reply
Nemanja окт 20, 2013 at 08:42

Bravo Zvezdo!!!!

Reply
petar окт 20, 2013 at 01:10

Bravo Kosanovicu!

Reply

Leave a Comment