Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Извињење ФК због грешке

ФК Црвена звезда и администрација нашег званичног сајта се најдубље и најискреније извињава пре свега Ненаду Милијашу, а онда и свим својим навијачима због грешке која је направљена током утакмице са Новим Пазаром.

MilijasНаиме, компјутерски програм који користимо за бројање наступа и голова свих првотимаца је техничком грешком одузео голове нашег капитена у европски такмичењима, и приказао Милијашев гол Новом Пазару као 50. у црвено-белом дресу.

Људска грешка је што смо ту информацију одмах поделили са јавношћу. Због тога се још једном извињавамо. На сву срећу, грешка је довела до умањења броја Милијашевих голова, тако да нико нема разлога да помисли да смо желели да било шта преувеличамо, као што би био случај да је у питању било повећање броја голова.

Дакле, истина је да је Милијаш још у априлу постигао 50. гол у црвено-белом дресу, а против Новог Пазара је био 56. по реду. Овакве грешке се више неће понављати.

Повезане вести

4 comments

Rajko Delija окт 21, 2013 at 17:28

Samo neka on i dalje daje golove a greške neka ispravljaju oni koji i greše.

Reply
Божа окт 21, 2013 at 10:26

После оваквих грешака озбиљно се запитам који то ликови раде у нашој Звезди?! Само кад се сетим оних мајци са погрешним бројем освојених купова. :facepalm:

Reply
Japaja окт 21, 2013 at 20:14

E, da, nekad se takvi propusti ni pod razno nisu mogli desiti…

Reply
Божа окт 22, 2013 at 09:18

То само одсликава стање у клубу :facepalm:

Reply

Leave a Comment