Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаОдбојка

Љубица Кецман пред ЛШ: Прилика да видимо које су нам могућности!

Одбојкашице Црвене звезде и ове сезоне представљају нашу земљу у најелитнијем клупском такмичењу, а с обзиром на скроман буџет, најмлађи тим и изузетно скромну помоћ државе и овогодишње издање Лиге шампиона биће само прилика за учење и сазревање изабраница Ратка Павличевића. Као што сте већ навикли, пред сваку важнију утакмицу своја очекивања за читаоце нашег сајта износи Љубица Кецман.

61525_521279047932996_558731955_nНе можемо, а да се не осврнемо на нешто лошији почетак сезоне и поразе у Суперкупу и првом колу првенства. Како их коментаришеш?

Што се тиче пораза у Суперкупу, дефинитвно нисмо играле на нивоу једне такве утакмице и борбе за трофеј. Супарничка екипа је била доминантнија у свим елементима, а ми нисмо искористиле своје шансе, иако смо их имале. Исто се може рећи и за прво коло. Не играмо на нашем нивоу. Још увек нисмо повезане и тражимо форму, али није то ништа што се не може исправити. Верујем да нам требају утакмице и да ће како време буде пролазило све доћи на своје.

Шта можемо да очекујемо у Лиги шампиона ове године?

Могу слободно да кажем да се понавља иста прича као и свих година до сада. Опет имамо најмлађу екипу, што наравно није изговор за било шта, али ипак је то такмичење у којем играте колико вам противник дозволи. Верујем да ће нам те утакмице користити да видимо које су наше могућности и колико можемо да се носимо са изузетно јаким екипама. Познато је да Звезда увек после Лиге шампиона почне да игра како уме, па нека тако буде и ове године!

Док је Лига шампиона углавном школа за Звездине девојчице, домаћи терен је место где треба оправдати улогу фаворита.

 Приоритет су нам првенство и Куп, а у Лиги шампиона би сваки сет или победа били велико изненађење. Треба нам времена да се уклопимо, још се навикавамо једна на другу, али дефинитивно се види напредак. Много је то боље него што је било раније и верујем да ће из недеље у недељу бити све боље, рекла је Кецман.

Подршка је увек потребна, нарочито кад је противник много јачи.

Позив навијачима увек стоји. Свака подршка нам је преко потребна, а мислим да заслужујемо да нас људи бодре и надам се да ће навијачи умети то да препознају, завршила је Љубица Кецман.

Утакмица између Црвене звезде и Игтисадчија игра се сутра од 18 часова у дворани Шумице, а обезбеђен је и ТВ пренос на РТС 2.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment