Moja Crvena Zvezda
Архива

Nine najbliži Tuluzu, Tošić bliži ostanku

Pavle Ninkov
Pavle Ninkov

Nakon nekoliko dana uglavnom nagađanja, stigla je zvanična potvrda da je Crvena zvezda dogovorila sve detalje oko transfera kapitena Pavla Ninkova u Tuluz.

„Mi smo se dogovorili s Francuzima i samo čekamo da Ninkov i njegov menadžer naprave sporazum s Tuluzom. Sve je u njegovim rukama, više ništa ne zavisi od nas“, rekao je Goran Vasilijević.

Francuski klub je i u prethodna dva prelazna roka figurirao kao najveći favorit za angažovanje našeg desnog beka, ali je prepreka bilo obeštećenje od dva do tri miliona evra. Sada su se dva kluba našla na cifri od 800.000, te je dogovor postignut.

Sada je ostalo da se Nine i njegov agent dogovore sa Francuzima oko uslova ugovora, te bi nakon toga moglo da dođe do finalizacije transfera.

Tošić 50-50

Duško Tošić
Duško Tošić

Nakon neuspešnih pregovora sa turskim Trabzonom, levi bek Duško Tošić najbliži je ostanku na Marakani. Ipak, ukoliko se pojavi klub koji je spreman da plati milion evra obeštećenja, do transfera bi moglo da dođe, ali kako vreme prolazi, jasno je da našem klubu takav epilog ne bi odgovarao, kako se ne bi tražio novi bek preko „noći“.

„Duško je pod ugovorom sа Crvenom zvezdom i dužаn je dа se pojаvi nа prozivci. Šаnse dа ostаne sа nаmа su 50:50“, rekao je Vasilijević.

Robert Prosinečki je zadovoljan kako je odigrao Tošić u finišu sezone, te bi najradije imao iskusnog defanzivca u ekipi i na jesen.

„Duško je dobаr igrаč, sа evropskim iskustvom. Očekujem dа nаm pruži neophodаn kvаlitet nа levom boku“, rekao je naš trener.

Повезане вести

10 comments

Comments are closed.