Moja Crvena Zvezda
Архива

Fernando i Todorovski korak bliže, Adija niko neće

Fernando Gomeš
Fernando Gomeš

Prema natpisima u brazilskim medijima, Fernando Gomeš je sve bliže dolasku u Crvenu zvezdu. Iskusni zadnji vezni, kako smo već ranije pisali, nije više u prvom planu u Flamengu, ugovor mu ističe za šest meseci a zamena je već dovedena, te našem klubu rastu šanse da dovede odličnog vezistu.

Prema poslednjim informacijama Fernando bi imao oko 20.000 evra mesečnu platu, međutim sve ove informacije treba uzeti sa rezervom obzirom da je u klubu trenutno čak šest igrača sa stranim pasošem, te bi Fernando bio sedmi. Niti jedan od stranaca koji su nosili crveno-beli dres a imaju odobrenje kluba da promene sredinu, nema neku konkretnu ponudu, te u slučaju da niko ne ode, teško je očekivati da će neko i doći.

Kadu, Isah i Adi su bili predmet interesovanja pojedinih klubova (Manisa, Leće, Hofenhajm), međutim sve je to bilo daleko od konkretnih ponuda.

„Za sada se još nijedan klub nije javio s konkretnom ponudom za Adija. Njegov status nije sporan, on ima ugovor s Crvenom zvezdom i obaveze su savršeno jasne. Nisam se čuo s Adijem nekoliko dana, ali ono što znam je da treba da se 21. juna javi na početak priprema na Marakani“, rekao je Goran Milovanović, Adijev menadžer.

Nema nikakve sumnje da bi Crvenoj zvezdi najviše odgovaralo da reprezentativac Gane počne da se ponaša onako kako dolikuje profesionalnom fudbaleru, te ne bi bilo potrebe da se angažuje novi defanzivac a njemu traži novi klub.

Igrač o kojem smo pisali već puno puta, Aleksandar Todorovski, praktično je već „viđen“ u crveno-belom dresu. Prema informacijama kojima raspolažu „Novosti“, u sredu su se vodili završni pregovori sa Polonijom, koja ima pravo na ugovor sa reprezentativcem Makedonije. Dolaskom iskusnog beka Zvezda bi tako na pravi način nadomestila odlazak kapitena Ninkova, koji je jednom „nogom“ u Tuluzu.

Dodajmo na kraju i informaciju da je poljska Legija, klub koji je bio zainteresovan da dovede Andre Alveša, potpisao našeg Danijela Ljuboju, te bi lako mogao da odustane od dovođenja Brazilca, što bi Zvezdi olakšalo pregovore sa Videotonom.

Повезане вести

42 comments

Comments are closed.