Moja Crvena Zvezda
Архива

Robi: „Čava i Pašeko prave razliku“

Robert Prosinečki
Robert Prosinečki

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki ne krije zadovoljstvo zbog angažovanja Pašeka i Dimitrijevića, fudbalera koji su bili njegove velike želje. Naš trener je pored uspešno završenih transfera zadovoljan i činjenicom što će veliki broj igrača početi pripreme svestan na to šta ih čeka, naviknuti na sistem iz drugog dela prethodne sezone.

„Meni kao treneru sigurno će sada biti lakše. Kada sam došao u Crvenu zvezdu nijedan igrač nije bio u sistemu, sada će ih biti bar osmorica. Takođe, doveli smo Dimitrijevića i Pašeka, igrače koji prave razliku. Insistirao sam na njihovom angažmanu, jer znam šta i koliko mogu da nam donesu… Taj mali Čava možda na oko deluje sporije, ali brzo zauzima prostor. To mi je jako bitno“, rekao je Robi, dodavši da je prezadovoljan učinkom u protekloj sezoni pojedinih fudbalera na koje gotovo niko nije ozbiljno računao pre njegovog dolaska.

„Mali Mićko je odigrao kao Pike u Novom Sadu na mestu štopera. Možda se tokom priprema još neko nametne kao Mićko ili Darko Lazović. Kada sam došao u Zvezdu, sačekale su me priče da je Lazo ovakav i onakav. Ma, đavola je tako, sad ga preporučuju Juventusu. Isto tako, moram da pomenem i Nikolu Mikića. Sedam utakmica je odigrao vrhunski na mestu levog beka.“

Повезане вести

7 comments

Comments are closed.