Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Конференција за медије пред меч са Радничким

У Лав медија центру на Маракани данас је одржана конференција за медије поводом гостовања Црвене звезде у Нишу у оквиру 10. кола Јелен Суперлиге. Представницима медија су се обратили тренер Славиша Стојановић и првотимац Милош Нинковић.

stojanovic_kzs_prvi_mecПрви је своја очекивања изнео шеф стручног штаба.

– Заостајемо за водећим екипама и због тога морамо да побеђујемо све редом. Сутрашњи меч је први у том низу. Тешко гостовање, екипа је компактна, са пар врло доброх појединаца и знамо шта треба да учинимо.

Своје виђење је изнео и Нинковић.

– Пред сваку утакмицу причам исто јер заиста тако мислим. Ми смо увек фаворити и понављам да ако уђемо максимално нећемо имати проблема.

Затим су уследила и питања новинара. Прво се односило на оптимизам који долази из табора Нишлија.

– Имају сву  основу да тако размишљају, то је веома спортски и нормално. Њихова филозофија пије воду, константни су, ретко примају голове, дисциплиновани су. Имају играче попут Стојановића који креира, Ћулума који је задужен за деструкцију, јаког шпица Хаџибулића. Али зна се шта ми морамо да урадимо. Морам додати да имају занимљиве прекиде, са пуно комбинација. Нијансе ће одлучивати и ми морамо престати да правимо почетничке грешке.

Уследило је питање у вези већ чувеног писма и атмосфере у екипи.

– Ми смо причали са управом, рекли смо једни другима шта смо имали и мислим да је то утицало на побољшање атмосфере у целом клубу. Верујем да ћемо сада сви заједно моћи да идемо ка нашем циљу.

Да ли се мења тим који побеђује?

– Има и та филозофија, али и да треба обратити пажњу на карактеристике противника, који имају доста високих играча, пре свега због прекида, али не очекујем велике промене.

Да ли се мењају штопери?

– Увек се провлачи то питање. Имамо сада Крнету, Лазића и Арауха. Што више играмо и како одмиче првенство, муче нас и повреде, то су сада Мартиновић, Милуновић и Петковић. 

Да ли сте видели изјаву Стефана Михајловића?

– Нисам читао.

Да ли ће играти Вукан Савићевић и Стефан Михајловић?

– Ако наставе овако да раде, играју, дају голове као досада, играће сигурно у наредном периоду.

Шта Милош  Нинковић очекује од скупштине.

– Мислим да неће бити неких великих промена, али нас искрено највише занима сутрашња утакмица. То нам је бити или не бити, као и наредне и само о томе мислимо.

Наредне три утакмице су можда и најбитније у сезони.

– Слажем се, нису то једине, али су веома шкакљиве. Неке ствари нису у мом домену, нећу више да се враћам на неке ствари, свестан сам своје одговорности и радићу посао до краја најбоље што умем – закључио је шеф струке.

Црвена звезда и технички спонзор Пума, односно Н спорт, од ове сезоне организују избор за играча месеца. Играч месеца за август је управо био Милош Нинковић и он ће добити ваучер у износу од 20.000 динара за куповину опреме. Милош је одлучио да поклони овај ваучер навијачу Црвене звезде, дечку Гојку Ђурићу из села Љељенча код Бијељине, који живи сам са оцем. Надамо се да ће Гојко бити гост Црвене звезде на следећој утакмица на „Маракани“ када у ЛАВ Купу Србије гостује Раднички из Крагујевца.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

10 comments

kude je taj nis окт 25, 2013 at 14:36

8000 x 600 = 4 800 000
7000 x 300 = 2 100 000
sve skupa = 7 mil din prihoda za domacina
1/5 budzeta, plus dodaj i kesh od kupa sa jsdpom kao duel sa istim rivalom u ligi, dodje se do cifre od 15 mil za samo 3 utakmice, tj 1/3 budzeta
1/3 poklopi grad Nisa sa 20 mil po sezoni , zatim 2 banke daju 25 miliona po sezoni = 60 mil tj 600k
i dodaj jos niske sponzore , dodje se do 700k e po sezoni budzet za Nis
i sada svi hoce da dodju u Nis, jer se ima kesha , protiv Jagodine je bilo 8k, Radnicki sam sebe odrzava, tj karte i grad Nis , nikakvi krediti niti dugovi , a ekipa je ona prava, ljudine

Reply
dzaja zna znanje окт 25, 2013 at 14:23

pa pazi, zvezda se obrukala na svakom gostovanju, cak i u kg i u krusevcu smo imali vise srece nego znanja vozd i cukaricki da ne pricam, javor takodje
nis je najteze gostovanje uz mozda novi sad i derbi , 19k ljudi, vecina za domacina, zaista ne znam po cemu smo favoriti, utakmica ce biti na nivou neke evropske ili bar na nivou iz bivse lige ex yu, znaci nije ni nas teren, niti je tepih , vec rival koji ima odlican tim
bekovi su u rangu nasih, mozda i bolji, pavlovic i pauljevic su materijal za zvezdu, pavlovic je ko zna koliko sezona bio glavni u voshi, stoperi su visoki i snazni i jaki, sredina moze mnogo vise da trci od nasih, svi znamo da je ninkovic klasa, ali milijas dzaba njemu znanje kad kolarevic i culum mogu da pretrce duplo vise od naseg veznog reda
napadaci su dobri, hadzibulic je jak ko stena, ne moze njega niko da cuva, realno su jaci od nas, mislim sto se tice igre i kompzocije tima,
zvezda ima najbolji tim u ligi, ali tim koji je neuigran, koji nema stav da je najbolji u ligi i to je najveci samar za zvezdu, da je negde tokom perioda od 2008 do sada , negde prosula taj sampionski mentalitet, sada nas biju svi redom, a ekipa ne zna ili nece da uzvrati na terenu, jer se cini da im je svejedno , a to ne moze tako u zvezdi

Reply
treba nam trener окт 25, 2013 at 14:08

Dok si ti trener nas djeca nece dobiti sansu vidi se da te taksista doveo u zvezdu ajde nazad za sloveniju dobijas milijasa na poklon .

Reply
RUK окт 25, 2013 at 13:43

Баш ме интересује да ли може овај тим да победи на, макар једном, тежем гостовању? И да ли Дауда и Мрђа могу да се „распуцају“ било где осим на Маракани у „пријатељским“ утакмицама?

Reply
dzaja zna znanje окт 25, 2013 at 13:09

Bekvalac i Radnicki kazu da ce tesko da Zvezda da osvoji poene, tj da ce biti tesko da dodje do 3p, nije nemoguce, ali Radnicki je objektivno jaca ekipa od nas , imaju samo 2 poena manje, maltene egal , jaci su u prekidima i to za klasu, imaju stopere od preko 1,90 , Culum 2m i Hadzibulic preko 1,90
bekovi su jaci od nasih, sredina vise trci, Kolarevic i Stojanovic su top nivo , i krila Ljubinkovic koji bi i za nas bio pojacanje, Trisovic , zvezdin bivsi igrac iz perioda Bajevica itd itd
pa su po bokovima Pavlovic i Pauljevic , plus 15k ljudi, a mozda i 19k
vecina za domacina navija

Reply
Srba окт 25, 2013 at 13:17

Ajde ne mlati. Stoji da smo mnogi razocarani nasom Zvezdom ali da je Radnicki bolji to su smesne price. Mozda jedino na stoperima, ali na bekovima nisu, sredinu terena sa Kovacevicem, Milijasem i Ninkovicem da oni imaju bolju, od toga nema nista, napadaci im sigurno nisu bolji, kao ni golman, zato molim te ne mlati.

Reply
VLAJKO окт 25, 2013 at 12:42

„Uvek se provlači to pitanje. Imamo sada Krnetu, Lazića i Arauha. Što više igramo i kako odmiče prvenstvo, muče nas i povrede, to su sada Martinović, Milunović i Petković“. A gde je u celioj toj prici Omega?

Reply
Zidan окт 25, 2013 at 12:39

Jako bitnih 10tak dana za nas FK, ako se ostvare 3 pobede, mislim da ima nade za nas..Sto se skupstine tice,cini mi se da su malo ohladili glave i uprava i igraci, to bi trebalo da pozitivno utice,a nezvanicno,i Milijas je pristao na smanjenu platu, tako da bi mogli da idu lepsi dani za FK. Ne nadam se previse da se ne razocaram,videcemo sta ce biti. SVI U NIS!

Reply
Srba окт 25, 2013 at 13:20

Nije nama problem plate Milijasa, vec poslovanje ljudi u klubu, pre dva meseca dobijali 800.000 za Mladenovica a sada ce mu morati isplatiti jos zaostale plate, pa smo tu u debelom minusu, dalje procenti od dovodjenja, dati 450.000 za Onjila i 30% od sledece prodaje, gde je tu mozak?

Reply
laki voli jovanu окт 25, 2013 at 12:30

Tezak mec,al moze bas svasta da bude,voleo bih da dobijemo i ovu i u kupu,i onda da na partizan idemo puni samopozudanja,al mislim da ce biti 1-1 ili 2-1 nazolost…

Reply

Leave a Comment