Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Бајковић одговорио на питања твитераша

bajkoДугогодишњи „краљ“ добре атмосфере у свлачионици Црвене звезде, Бобан Бајковић у четвртак 24. октобра одговарао је на питања које су му на друштвеној мрежи „Twitter“ постављали навијачи.

Током сат времена Звездина „јединица“ је поред бројних похвала добила и много захтева за сликање или аутограм.

Рођени Цетињанин дефинитивно нема профил ни на једној друштвеној мрежи, најтежи пораз у каријери доживео је у Бордоу, а у случају освајања титуле најавио је скидање главе са рамена.

Такође, популарни Бајко најавио је крај каријере за 8 година, а колико је видовит најбоље говори и то што већ зна да ће кључни разлог за качење копачки, односно рукавица о клин бити прехлада. О својим колегама, чуварима мреже мисли све најбоље, желео би да испред себе има Немању Видића јер у том случају сматра да не би имао пуно посла и разлога за интервенције.

Јединствени Бајковић навео је и неке детаље који због своје „духовитости“ нису могли бити објављени. У конверзацију се укључио и Филип Касалица који је упитао свог саиграча како се припрема за утакмицу. Одговор је био више него јасан.

– Дигнем ноге уза зид и размишљам о утакмици – у „црногорском стилу“ објаснио је Бајковић.

Интервју је био предвиђен да траје до 17 часова, Бајко је наравно остао десетак минута дуже, међутим, ипак се пребрзо одјавио да не види поздрав упућен од бившег саиграча и пријатеља, великог Звездаша Вујадина Савића. Због тога, овом приликом преносимо поздраве нашем интернационалцу од Бајка.

У наредном периоду, твитер интервјуи ће постати пракса у Црвеној звезди, а уколико желите да знате у ком термину ће се одржавати и ко ће бити нови гост пратите нашу званичну твитер страницу .

Повезане вести

Leave a Comment