Moja Crvena Zvezda
Архива

Čović za sportal.rs:“Radna grupa sprema neiskren predlog“

Nebojša Čović

Nebojša Čović prvi čovek FMP-a iz Železnika već je otvoreno uputio poziv Radnoj grupi KK Crvena zvezda sa predlogom o budućoj saradnji dva kluba, a pošto i dalje nema gotovo nikakvog odgovora sa Malog Kalemegdana, Čović je dao intervju za internet portal sportal.rs.

– Koliko znam Radna grupa Crvene zvezde je imala sastanak u sredu veče i načuo sam da nemaju najiskrenija razmišljanja. Kada govorim o toj grupi izuzeo bih Mirka Pavlovića koji se već izjasnio o ovoj temi, kao i Živorada Anđelkovića sa kojim sam pre nekoliko godina radio na tom projektu. Čuo sam da je ideja takva, da nam ponude neki koncept koji mi ne možemo da prihvatimo, i da se krivica prebaci na nas. Tako je bilo i u pregovorima sa Slobodanom Vučićevićem, kada je pominjana privatizacija Zvezde. To je njihova strategija. Na sastanku je bilo zvanih i nezvanih ljudi i ja nemam razloga da budem ljut, ali ne želim da se zamenjuju teze.

– Navijači Zvezde i javnost moraju da znaju šta se dešava. Postojeću situaciju bi trebalo da im objasni neko od tih čelnika, s obzirom na to da su se neki od njih i zaigrali. Koliko znam imaju i zabranu dovođenja igrača. Postoje tri koncepcije, ona o kojoj sam govorio da nam ponude nešto što ne možemo da prihvatimo, druga da se nađu finansijeri koji bi uložili 400.000 evra i da opet postoji koncept „sledeća sezona“ i treća je saradnja sa FMP-om.

– Ima i onih koji kažu da toliko vole Zvezdu, da ne mogu da dopuste da na čelu buder političar. Ja sam bio u politici i pitanje je da li ću se vraćati. Mogu i ja da postavim pitanje koliko je političara u klubu. Pričati o nekim rokovima nije potrebno, ali ću reći da je jun ključni mesec.

Повезане вести

11 comments

Comments are closed.