Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Звездина Комисија престаје са радом

Како је раније најављивано, Црвена звезда укинула је спортску комисију коју су сачињавали Александар Антић, Славиша Кокеза и Блажо Раосављевић. Како преноси Мондо, у клубу нису били задовољни радом ове тројке па ће убудуће све одлуке доносити спортски директор Зоран Стојадиновић и председник Драган Џајић.

StojadinovicОва комисија је састављена са циљем да има кључну улогу у трансферима играча, као и да, иако су у клубу то дематовали, контролише рад Зорана Стојадиновића. Међутим, ово се није показало као толико добро решење, а након политичког ангажмана Александра Антића, Kомисија је остала без једног члана па су се у Звезди сложили да је треба укинти.

Убудуће ће спортски директор подносити извештај Драгану Џајићу који је изјавио како себи највише замера што није учествовао у довољној мери у трансфер политици клуба. Овакав начин функционисања би требало да поједностави доношење одлука које су везане за куповину и продају играча , али и да спречи да се понове неке грешке из прошлости када је играчима опала цена због неадекватних реакција клуба.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

24 comments

veliki pravi zvezdas окт 29, 2013 at 10:58

http://www.telegraf.rs/sport/864837-bivsi-zvezdini-brazilci-resetaju-po-evropi-video samo da vidite sportski direktoru Crvene Zvezde Stojadinovicu i Dzajo sto rade bivsi igraci nase Crvene Zvezde ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 😀

Reply
veliki pravi zvezdas окт 28, 2013 at 00:02

Ovo su napokon dobre vijesti iz naseg FK Crvena Zvezda Dzajo i Stojadinovicu sada je vrijeme da vas dvojica napravite umjesto omladinske skole Crvene Zvezde akademiju Crvene Zvezde da odnosno promijenite sve ljude u omladinskoj skoli Crvene Zvezde i napravite akademiju Crvene Zvezde koju ce da vode bivsi igraci Crvene Zvezde i da oni pripremaju tu djecu Zvezdinu za prvi tim nase Crvene Zvezde ,ajte Dzajo ti i Stojadinovic vratite nam Crvenu Zvezdu i njenu skolu tamo gde joj je i mjesto u samom svetskom vrhu svetskog fudbala ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 😀

Reply
Samo ti окт 28, 2013 at 00:34

Zbog tebe cu prestati da citam komentare, majke mi…

Reply
marko окт 27, 2013 at 21:39

Kasno rodjaci, kasno…
– Vi u ovom prelaznom roku, niste trebali da dovodite, a morali ste da prodate sve sto se moglo prodati! Da pokusate da smanjite dug… Ali ste uradili sve kontra, kao i Lukic 2009. godine! I nista se nije promenilo… Ponovo ste pokusali da dovodjenjem 10+ novih igraca, NA SILU osvojite titulu! Ali to ne ide tako… Dzaba dovodite igrace kada nemate da ih platite, i nece igrati kako bi igrao prosecni igrac nase lige, koji ima „normalnu“ i redovnu platu! Ovako sve pada u vodu… Nista se nece promeniti, jer para i dalje nema, dug se ne smanjuje, igraci (polovni) se i dalje dovode… Tako da… Kasno je…

Reply
Delija MP окт 27, 2013 at 23:33

Samo da su doveli dva dobra stopera,sada bi bili ubedljivo prvi.Ovako ostaje da upravi za sledeci prelazni rok da dovede dvojcu i da raspusti ako moze posto ovo ne mozete prodati zonasima,ko ce da kupi Martinovica,Omegu,Nenadica

Reply
mariachi окт 27, 2013 at 20:29

Samo da se ne ponovi „napadac“ onjilo, omega i gogic 💡

Reply
vanja окт 27, 2013 at 20:08

Ljudi u kajzeriju je rasulo vjerovatno ce Robi uskori biti bez posla, ajde da vrsimo pritisak i na upravu i na Robija da nam se vrati i dovrsi posao sa Zvezdom. Samo Robi i niko vise.

Reply
mariachi окт 27, 2013 at 20:27

Nije lud robi da se vraca. Ovi su veci ludaci od princa i vesica…

Reply
aardvark окт 28, 2013 at 00:11

Teško da će ovde da se vrati. Možda za nekih desetak godina…

Reply
Majstor окт 27, 2013 at 21:14

Sve mi se cini da i Djuku ceka isto u Valensiji…Eh da smo Zvezda od prije 10ak godina sad bi Politbiro bio na slatkim mukama kojeg od njih dvojice izabrati 😥

Reply
@Majstor окт 27, 2013 at 21:18

Predsednik Valensije je pre manje od mesec dana rekao da ce Djukic biti u klubu sigurno do kraja sezone,bez obzira na rezultate.

Reply
Majstor окт 27, 2013 at 21:23

popice Djuka otkaz ja ti to kazem

Reply
Goran окт 27, 2013 at 21:31

Koji će mi…

Reply
Stefan окт 27, 2013 at 20:07

http://www.mozzartsport.com/vesti/novi-problemi-za-zvezdu-pred-derbi-kovacevic-ide-na-vma-da-snima-koleno/63948 A jos nam je i Nine pod znakom pitanja,nadam se da ce obojica biti spremni za derbi jer su jedini koji vrijede bez njih nam se crno pise.

Reply
miksa окт 27, 2013 at 20:04

Dva je manje od tri i sada treba da ocekujemo da ce ova dvojica biti skromnija oko procenata. Ko tu koga j… meni nije jasno, a verujem ni vecini navijaca. Moja ZVEZDO mnogo mi je zao tebe, a i svih nas koji za tebe navijaju. Imamo upravu, a kao da je nemamo, imamo trenera, a kao da ga nemamo i imamo igrace koji su u svemu tome zbunjeni. Ma samo nam treba jedan Nemac ili Japanac, da rastera bagru, uvede disciplinu i da…Ma ZVEZDO ocu da crknem zbog tebe

Reply
ds окт 27, 2013 at 20:03

Idu kad su se vec nakrali para i para.Ali ajde preostaje mi samo da vjerujem Dzaji,da se vise ne ponovi da igraci olako raskidaju ugovor da se ne desi onakav slucaj kao sa Spajicem kada je otisao za sicu.A sto se tice ovih 15 igraca sto smo doveli za mene je to vrh neprofesionalizma sa njima je bukvalno svaka pozicija trebala biti rjesena ali ipak ne.Pola njih ne vrijedi nicemu,neke nismo ni vidjeli.Od toliko njih samo trojica opravdavaju rijec pojacanje.

Reply
aleksandar kg окт 27, 2013 at 19:55

Konancno jedna ohrabujuca vest iz FK-a. Mislim da smo mi bili jedini klub na svetu kojem politicari, koji nisu sutnuli mace sa praga, dovode igrace…..

Reply
dex окт 27, 2013 at 19:47

Samo privatizacija ili…kraj!!!

Reply
torh окт 27, 2013 at 19:11

Pustite Stojadinovica da radi !! Covek doveo Daudu i Arauhe , i objasnio … ruku na srce prosle sezone promasio sa onim Garidom

Reply
dexy122 окт 27, 2013 at 20:26

Mislim da bi i Garido pokazao sta zna da mu je dato vise vremena. Lose je igrao na derbiju, ali na drugim utakmicama je bio solidan.

Reply
emontije окт 27, 2013 at 19:08

ovo ja mislim postoji jos samo u zvezdi i u boljem zivotu. komisija koja ne bi ni nacrtanu ovcu sacuvala sastavljena od dacicevog uvlakaca, vucicevog specijalca i nemam pojma sta je ovaj treci ali je sigurno podoban. a mi ovce mozemo i dalje da dajemo pare nase za zvezdu kokezi na poverenje. on ce ih lepo iskoristiti zajedno sa dzajom postenjacinom za preko potrebnog onjila, gogica, krnetu i sl. kvalitete inace, sada ce dzaja – nevini da nam pomogne da osvojimo prvo mesto u ovoj primeri posto drugih problema nemamo. i da, sada ce ozbiljnije da obrati paznju na omladinsku skolu, posto je do sada obracao paznju na neke druge stvari. na primer kako se utaliti bez da te predsednik pomiluje.

Reply
Spartanac окт 27, 2013 at 19:02

Koliko sam skapirao epilog skupstine je da je fudbalska struja pobedila,Dzaja i Stojadin preuzimaju klub u sportskom delu dok je ekipa oko Kokeze porazena i da se klub vraca sportskim radinicima……..samo cini mi se da je klubu kkoeza donosio pare,a verujem da sada nece……tako da ce tu dosta biti……….nisam bas ispratio insajderske vesti sta je zapravo skuvano u klubu nakon skupstine……GDE JE TU COVIC IZMEDJU OSTALOG…..?Aj neko neka objasni….

Reply
emontije окт 27, 2013 at 19:11

da je covic uzeo klub sada bi se ljutili sto gubimo u gostima od milana (makabija) ali ipak to nije to bez legende cz-a dzaje. on ce to sve da resi petogodisnjim planom.

Reply

Leave a Comment