Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКошарка

Гист и Јанковић за МЦЗ: „Чека нас тешко искушење, невероватна атмосфера и спектакл“

На отвореном тренингу за медије у дворани „Пионир“, из екипе Панатинаикоса на располагању медијима су били Џејмс Гист, Владимир Јанковић, Мајкл Брамос и Јонас Мачијулис. Најинтересантнији су свакако били Јанковић и Гист, који су били сложни да је у Пиониру најбоља атмосфера и да „зелене“ из Атине чека тежак меч.

Џејмс Гист је пре две сезоне носио дрес „Вечитог ривала“ и упознат је са атмосфером у Пиониру и квалитетима Црвене звезде.

 Чека нас тешка, интезивна утакмица. Тешко је играти у „Пиониру“, овде је невероватна атмосфера, и Црвена звезда је јак противник, игра добро. Имаће уз себе и пуну халу, своје навијаче, биће тешко. Морамо да се држимо нашег плана, наше игре и да не паднемо под атмосферу – рекао је Гист нашим новинарима.

jankovic
Владимир Јанковић, фото: fcmbasketball.com

Владимир Јанковић је син легенде КК Црвена звезда, Бобана Јанковића. Он је летос из Паниониоса стигао у Панатинаикос, као једна од звезда у успону грчке кошарке.

– Тешка утакмица је пред нама, Пионир има, вероватно, најбољу атмосферу ове године. Изгубили смо већ један меч у Шпанији који нисмо смели, тако да сутра морамо да дамо све од себе – изјавио је Јанковић.

Твој отац је био легенда Црвене звезде, какву реакцију очекујеш сутра?

– Не знам шта да очекујем. Да будем сто одсто искрен, не знам шта да очекујем. Први пут се сусрећем са тим. Оно што је сигурно је да ће бити невероватна атмосфера, која ће бити спектакл за кошарку, за Црвену звезду и Панатанаикос – закључио је син легендарног кошаркаша.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment