Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Стојановић: Нисмо гледали лепу утакмицу, али битна су три бода

IMG_6271Славиша Стојановић, тренер Црвене звезде, успео је да оствари прву победу у свом првом мечу против вечитог ривала. Колико му је значила, показао је у тренутку када је судија Мажић означио крај меча, а када је наш тренер бурно прославио победу. Након меча, признао је да нисмо гледали лепу утакмицу, али да победа значи.

„Слатко је када се овако победи, али то су само три бода. Идемо даље. Утакмица није била нешто нарочито што се тиче комбинаторике. Што се тиче нас, важност је утицала на то. Било је, међутим, мечева када смо играли боље, а нисмо побеђивали“, рекао је Стојановић, а преноси Мондо.

Шеф струке црвено-белих похвалио је игру одбране, али и човека који је дејствовао испред ње, дебитанта, Горана Гогића.

„Одбрана је данас деловала солидно и компактно. Наравно, лакше је када ти противник то омогући. Стрпљиво смо чекали прилику, а њу нам је омогућио противник. После смо дисциплинованом игром успели да сачувамо предност. Одиграо је веома, веома добро. Задовољан сам, пуно је помогао екипи у одбрани.“

Није желео да коментарише инциденте и немиле сцене.

Ми смо тренери и наш посао је окренут ка терену, а не да причамо о томе.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

16 comments

Звезда шампион! нов 3, 2013 at 14:52

Само ми једна његова одлука није јасна-повредио се Милијаш,он увео Младеновића а има Вукана на клупи ❓

Reply
Teks Viler нов 3, 2013 at 08:09

Neka se raduje,zar da mu to neko zabrani?A kada je posle Vozdovca zaglavio u bolnici,tad je bilo u redu?Raduj se brate,cak i ako odes ostace zapisano za sva vremena da si imao pozitivan skor u derbijima.

Reply
RS нов 3, 2013 at 02:55

Ovdje su za pobedu zaslužni samo i isključivo igrači! Kakav trener…trenera nismo imali ni pre derbija, ni na derbiju i nećemo ga ni imati dok je ovaj šef stručnog štaba. A što se tiče radovanja…on je možda dobar za sever, ali za trenersko mesto nije.

Reply
Ciganka нов 3, 2013 at 01:07

Ne znam za vas, ali mene je sramota nacina na koji je ovaj covek proslavio pobedu…

Reply
Japaja нов 3, 2013 at 01:18

Devojko, nisi jedina koju je stid, ali moraš ga razumeti – čovek je na intelektualnom nivou trinaestogodišnjaka…
Nego, neće valjda ni on još dugo, a koliko zna svoj posao, još smo mi i dobro prošli s njim dosada…

Reply
aleksandar sd нов 3, 2013 at 03:51

Sto bi te bilo sramota? pa covek je rekao da mu je ovo utakmica karijere? kako se ti radujes kad polozis najtezi ispit na faksu ili tako nesto. Treba da bude sramota one indijance sa juga, mislim onolika vatra i oni skacu okolo,ono je smesno,jos bacaju svoje zastave sa grbom svog kluba da podloze malo da gori bolje,strasno 🙂

Reply
NAPRED ZVEZDO! нов 3, 2013 at 12:06

Bas tako.Meni je bas bilo drago kad sam ga video kako se raduje.Jeste bila losa utakmica ali smo pobedili.I ako se radovao nije mala stvar pobediti u derbiju kakav god on bio.Emotivno ga je proslavio i on i igraci.

Reply
Pala zastava нов 3, 2013 at 01:03

Utisak sa Derbija – pala zastava hantersa!

Reply
kobr90 нов 2, 2013 at 23:58

e ovako…..OVO JE UTAKMICA ZA KOJU SE KAZE VAZNA SU SAMO 3 BODA,NE I LEPA IGRA!!!!stojanovicu kupio si me onim trkom,svaka cast za kasalicu,tj sto si ga uvrstio u 11…igrali smo lose tokom sezone ali to je nazalost realnost jer su igracu najmanje okupirani igrom,a najvise problemima kluba….gogicu bravo,nine bravo,milijas bravo vidis da mozes samo kad hoces,bravo ekipi na pristupu i disciplini,a najvise bravo malom lazicu koji je bio pod pritiskom,izneo je to i bravo za onaj crveni,nema veze mali sto je na 40 metara od gola pokazao si mu gde je dosao! IAKO NEMAMO SAMPONA OPRALI SMO GO…!!!

Reply
kobr90 нов 3, 2013 at 00:31

-Ako nemozes da ih pobedis pridruzi im se-
Milan Obradovic 2013.n.e
BRate prodao me milan za 50000…..
-Kako kad nije ni poceo???
-Ma Milan Obradovic…

Reply
Estrella Roja нов 2, 2013 at 23:00

Drago mi je da je pobedio u derbiju.Jer,pritisak koji je prelazio u histeriju pojedinih nazovi novinara prema njemu,ni iskusniji i bolji treneri ne bi podneli.Za nošenje sa tim pritiskom i psihološkom pripremom igrača za današnju utakmicu,zaslužuje svaki respekt.Želim mu ,naravno i nama,da osvoji tu famoznu titulu,uprkos svim organizacionim slabostima nekada velikog kluba.
Do sada nisam osećao potrebu za njegovom smenom i pored bledih partija u većem delu sezone,valjda imajući u vidu alternative u imenima „velikana“ kao što su Živadinović,Bekvalac i da ne nabrajam više jer će mi pokvariti lepo veče :mrgreen: .

Reply
dexy122 нов 2, 2013 at 22:47

Ne mozemo ga kriviti za ovakvu igru. Uvaljali smo gol, i ne znam kako, ali odbranu je podigao na veliki nivo. Nadam se samo da ce ostati na tom nivou. Psihicki je odlicno pripremio ekipu. Kao sto su i pisali u igri saha, matirao je Rasovica. Ono radovanje je neprocenjivo. Skoro ko Robijevo. 😀

Reply
miki нов 2, 2013 at 22:30

Stojanovicu ODLAZI…mi od 30.minuta nismo bili ravnopravni protivnik sa rivalskim timom.sva sreca da i oni nisu nista specijalno ali to nije opravdanje da ne mozemo da dobijemo ni jedan duel,kako u vazduhu tako i na zemlji…nemamo nikakvu taktiku vec se sve svodi na napoucavanje lopte napred pa sta bude…a ne bude po pravilu nista….Ovaj tim sa pravim trenerom i sa 2 nova dobra stopera,Petkovicem umesto Vesovica i oporavljenim Lazovicem moze sigurno 60-70% bolje od ovoga…a to je vise nego dovoljno za titulu u ovoj nasoj raspaloj ligi….

Reply
laki нов 2, 2013 at 22:29

Mogu da ga pljujem za igru kolko oces,al kupio me radovanjem mnogo…

Reply
dex нов 2, 2013 at 22:51

U pravu si potpuno! Iskreno se radovao…sam… Kupio me tom iskrenoscu i svojim nadahnucem. Kao da je ceo zivot uz Zvezdu! Volim emocije neskrivene…mnogo govore o coveku! Voli sto je trener Zvezde i mislim da to u ovo vreme kada je novac sve poazuje da ima i onih koji razmisljaju nematerijalno, Samo napred Slavisa! Celu utakmicu je bio aktivan pored aut-linije i pokazivao da mu je veoma stalo do pobede. Grobarska klupa je bila smesna i ravnodusna!

Reply
laki нов 2, 2013 at 22:58

Pa ne,iskreno,mi smo napravili jednu sansu iz igre,i to polu sansu jer je Kasalica vratio na penal umesto na peterac,inace smo sve bunarili ili posle prekida.Igra nam je uzas,al makar su u derbiju bitna 3 boda

Reply

Leave a Comment