Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Одржана седница Управног одбора ФК

fkУправни одбор Фудбалског клуба Црвена звезда одржао је у уторак, 5. новембра 2013. године, 34. редовну седницу.

Управни одбор ФК Црвена звезда расправљао је о свим актуелним темама нашег клуба, као и српског фудбала уопште, са посебним освртом на одиграни 145. „вечити дерби“.

Управни одбор Фудбалског клуба Црвена звезда упознат је са поступком који су покренули надлежни фудбалски органи наше земље, од којих очекујемо непристрасност и да одлуке доносе само и искључиво у складу са чињеницама које су пратиле одигравање 145. „вечитог дербија“.

Управни одбор честита првотимцима и члановима стручног штаба на важној победи која је дошла у правом тренутку, уз уверење да ће и на следећим утакмицама показати исто залагање и борбеност.

Повезане вести

1 comment

RS нов 5, 2013 at 23:26

Zar potraga za šefom stručnog štaba koji zna pobjediti u gostima ne bi trebala biti aktuelna tema u našem klubu? Ide vikend, ide Rad, ide gostovanje…zar stvarno mislite da su dovoljno kvalitetni da ostvare tri pobjede u nizu ili pobjedu na gostovanju? Nadajmo se svi, ali ne očekujmo previše…naučili su nas da ne smijemo. Ovo ne pišem iz loših namjera, nego samo kao upozorenje da ne zaborave kakvi su, da ih može svako pobjediti i da ne lete visoko. U prošlom kolu smo pobjedili mali klub, ali zato u nekim prethodnim kolima su nas mali klubovi uništavali. Zvezda mi je sve…

Reply

Leave a Comment