Moja Crvena Zvezda
НајавеСпортско Друштво

Најава црвено-белог викенда: Ватерполисти за ЛШ, ЖКК игра дерби, остали у борби за прва места

SD_Crvena_Zvezda_Belgrad

Предстојећи викенд може бити веома важан, за неке спортисте у црвено-белом можда и одредити читаву сезону.

Ватерполисти ће покушати да се домогну Лиге Шампиону, у реваншу невероватног меча квалификација против славног Про Река, кошаркашице играју вечити дерби, док ће рукометаши, фудбалери, одбојкаши, рукометашице и кошаркаши јурити победе и прва места у такмичењима у којима наступају.

Кренимо редом.

ОДБОЈКА

Одбојкашице су већ одрадиле свој део посла на сјајан начин. Оне су вечерас убедљиво савладале Динамо, допустивши противницама да освоје свега 33 поена. Дакле, прва победа је забележена!

Црвена звезда – Динамо 3:0 (25:8, 25:6, 25:19)

Њихове колеге, одбојкаши, сутра ће гостовати у Кладову и против Ђердапа, који има исти скор као и наш клуб, покушати да се „одлепе“ на табели и нападну прво место, на којем се налази Визура.

Најава: Ђердап – Црвена звезда

ВАТЕРПОЛО

Ватерполисти Црвене звезде играју меч сезоне већ на њеном самом почетку. У реванш мечу квалификација за Лигу Шампиона, прваци Европе покушаће да надокнаде предности славног Про Река од 4 гола и у наредној сезони крену у одбрану титуле шампиона Европе.

Најава: Црвена звезда – Про Реко

czvpr

ФУДБАЛ

Фудбалери Црвене звезде имају прилику да материјализују битну победу у вечитом дербију од прошлог викенда, а ривал ће бити градски ривал, Рад. Меч се игра на Врачару, а ове сезоне веома слаби домаћини мораће да иду на победу, јер им већ гори под ногама, па се очекује неизвестан меч, упркос стању на табели.

Конференција за штампу Црвене звезде пред Рад

radczv

КОШАРКА

Кошаркаши Црвене звезде играће свој меч у недељу, а емотивно испражњени, након велике, историјске победе у Евролиги против Лаборал Куће, мораће да савладају Цедевите и остану на врху табеле, за који је кандидат управо тим из Загреба.

Лаборал Кућа – Црвена звезда 63:73

czvced

Кошаркашице Црвене звезде након шест узастопних победа у свим такмичењима играју вечити дерби и желе да наставе успешан низ. Противник су кошаркашице Партизана, а меч се игра сутра од 18:30.

Најава: Црвена звезда – Партизан

zczvzpart

РУКОМЕТ

Након веома важне победе у Падинској скели, против ПКБ-а, Звезда останак на врху табеле тражи против крагујевачког Радничког. Протеклог викенда, наше рукометашице савладале су истог противника, а исто желе и наши момци.

czvradkg

Најава: Црвена звезда – Раднички (КГ)

Рукометашице нашег клуба такође играју у одличној форми, а овога пута противник је Књаз Милош, па наше девојке очекује веома тежак меч. Ипак, узимајући у обзир игре које пружају у последње време, можемо се надати победи.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

cigan sa zapadne tribine нов 9, 2013 at 20:53

sta su uradile kosarkasice ?

Reply

Leave a Comment