Moja Crvena Zvezda
Архива

Mezenga Zvezdin novi napadač?

Mozzartsport je danas objavio da je napadač čije ime uprava ne želi otkriti , upravo onaj o kojem se najviše pričalo na početku prelaznog roka , Bruno Mezenga. Prenosimo dio teksta sa mozzartsport.com :

Bruno Mezenga

– Brazilac koji se još na početku prelaznog roka pominjao kao novi igrač crveno-belih stiže na Marakanu. Prošlu sezonu proveo je na pozajmici u varšavskoj Legiji.

Posle dugog čekanja i brojnih nagađanja (pominjano pet-šest različitih imena) navijači Crvene zvezde konačno su saznali ko će igrati u špicu tima Roberta Prosinečkog. U pitanju je 22-godišnji Brazilac Bruno Mezenga, koji se još na početku prelaznog roka pominjao kao potencijalno rešenje.

Kako saznajemo, Mezenga je već krenuo za Beograd i do kraja dana bi trebalo da stigne u srpsku prestonicu.

Mezenga je, kao i Vinisijus Pašeko, Flamengov igrač, ali je od 2007. na pozajmicama. Prvo je bio u Fortalezi, pa u niželigaškom timu Masae, a najviše je pokazao u sezoni 2008/2009, dok je igrao za turskog drugoligaša Orduspor i postigao 21 gol na 32 utakmice. Prošle sezone nosio je dres varšavske Legije, a ovde možete pogledati pogodak koji je postigao na meču s Lehom iz Poznanja.

Повезане вести

101 comments

Comments are closed.