Moja Crvena Zvezda
АнализеФудбал

Резултати МЦЗ анкете: Гогић најбољи у дербију!

Неколико дана пред вечити дерби који је одлучивао о томе да ли ће Звезда поново да се опрости од титуле у новембру или ће нада живети до пролећа, све је затекла вест о повреди Александра Ковачевића. Очекивало се да ће га Горан Гогић заменити, али нико није очекивао и да ће одушевити својим наступом.

Горан Гогић
Горан Гогић

МЦЗ Вас је питао „Ко је био најбољи играч Црвене звезде у вечитом дербију?“.

Највећи број гласова је освојио гореспоменути задњи везни, чак 37%. Иза њега је Милош Нинковић, Звездин ратник са кацигом са 28% гласова. Сви остали су добили мање од 10% (Бајковић 8%, Мијаиловић и Крнета по 6%).

Горан Гогић је прошао  Звездину школу, али је као и многи други у првом тиму заиграо тек након играња по многим српским клубовима. Дошао је овог лета из Јагодине, није уливао поверење као играч који са 27 година није још успео да пронађе инострани ангажман. До дербија није ни добијао шансу у стартној постави. А онда је на дербију показао све што треба да има један задњи везни: одличан осећај за простор, сјајан скок и скоро непогрешив пас. Није форсирао дуге лопте, одигравао  је често пасове унапред што и није својствено за наше играче на тим позицијама. Једноставно, показао је да је на таквој позицији можда и боље довести искусног играча којем године неће дозволити панику у битним тренуцима.

У анкети је учествовало 1339 посетилаца сајта.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

Pera BfrggAnjica нов 12, 2013 at 12:28

SVAKA CAST GOGICU, BAJKU, NINKOVICU, KRNETI I MIJAILOVICU ODIGRALI SU ZA VISOKU OCENU, DERBI JE BIO VEOMA TEZAK

Reply
Majstor нов 11, 2013 at 14:05

Nisam glasao jer ste zaboravili da stavite Obradovica :mrgreen:

Reply
moravac нов 11, 2013 at 16:50

Majstore,svaka cast!!! :mrgreen:

Reply
Fornicator нов 11, 2013 at 18:17

Hahhah, tako je, kralju – Obradović je više uradio za pobedu nego svi naši skupa!

Reply

Leave a Comment