Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Касалицa: „Желимо максималан учинак до краја јесени“

kasalicaНападач Црвене звезде Филип Касалица доживео је повреду задње ложе у 145. вечитом дербију због чега је пропустио првенствени меч са Радом у претходном колу, као и окупљање репрезентације Црне Горе.

Брзоноги нападач, одлучио је да остане у Београду и што пре се опорави за наредне сусрете у црвено-белом дресу.

– Опоравак тече по плану, очекујем да се од недеље вратим у пун тренажни процес, што би значило да имам довољно времена да се спремим за дуел са Ужичанима. Повреду сам зарадио у дербију, међутим, ништа нисам осећао током утакмице, већ дан касније када се ложа „охладила“. Идем редовно на терапије, тренирам смањеним интензитетом, и очекујем да будем у комбинацији за тим у наредном колу – истиче Касалица.

Он такође наводи да му је жао што није био у стању да се одазове позиву у национални тим „соколова“ јер је током читавих квалификација редовно добијао позив селектора Црне Горе.

– Жао ми је наравно што се нећу видети са саиграчима из репрезентације јер нисам пропустио ниједно окупљање до сад – констатовала је Звездина „седамнаестица“ и додала да би једини резултат који би га задовољио до краја полусезоне и одласка на зимску паузу био тај, да са својим клупским саиграчима успе да забележи све четири победе у преосталим дуелима.

– Коначно смо успели да се стабилизујемо. Везали смо три победе и сви смо мотивисани и спремни да дамо све од себе да у преостале четири утакмице забележимо максималан учинак. Уверен сам да имамо довољно квалитета да оствaримо зацртано и да у пролећни део сезоне можемо да уђемо као првопласирани тим првенства и полуфиналиста Купа. Наглашавам да нам неће бити нимало лако, играмо против квалитетних противника, али смо у успону форме и спремни смо да прескочимо све препреке – закључио је Касалица.

Повезане вести

3 comments

Šeša нов 14, 2013 at 09:24

Ne pričaj gluposti, već daj gol neki!

Reply
hmm нов 14, 2013 at 00:37

@veliki pravi zvezdas

Ovaj decko je fudbaler? Ima 2 leve noge, jedino sto zna je da potrci… a i to mu nekada ne ide od ruke… i zna da padne pa da dosude penal ili slobodnjak 😉

ima mnogo boljih igraca od ovog u Zvezdi… pozdrav

Reply
veliki pravi zvezdas нов 13, 2013 at 21:55

Ti Kasalica moras jos puno da radis na sebi sto se tehnike i brzine tice prije svega ,moras da se pokazes sto vise u boljem svetlu do sad od tebe Kasalica ni jedan sut opasan videli kako bi trebali da rade Zvezdini napadaci a sut da bude sa ivice sesnaest metara ili da bar jednom das gol u nekoj Zvezdinoj utakmici ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗

Reply

Leave a Comment