Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Најава: Црвена звезда – РК Јуниор

Након прошлонедељног шока и неправде које су рукометашице Црвене звезде доживеле, девојке на Бањици дочекују РК Јуниор. Подсетићемо, Рукометни савез није одложио утакмицу прошлог кола против Књаз Милоша, иако је 8 Звездиних играчица имало вирусну инфекцију.

rukometasiceЈош увек се утисци нису слегли, али екипа тренера Жерајића ће морати да остави ту пропушетну шансу за освајањем нових бодова иза себе. Иако су оне у свему томе биле најмање криве, а највише ће испаштати.

Капитен екипе, Марија Чолић, нам је открила каква је атмосфера у тиму пред сутрашњи меч.

-Полако се окупљамо, али пуно нас није тренирало. Данас ми је први тренинг после четири недеље, а сутра стајем на гол.
Атмосфера је добра, научили смо да увек морамо даље. Наше је да се овај викенд боримо за ова 2 бода, а стручни штаб са својим људима ће се борити за неправду која нас је снашла прошлог викенд. Ми се надамо да ће све бити у реду и да ће правда победити.
Велики проблем ће сутра бити то што нисмо све потпуно здраве, али изгураћемо још ово коло да нам се не би поновио Књаз. После тог нас чека дужа пауза коју ћемо искористити да се скроз опоравимо и спремимо за други део сезоне, где ће нас чекати, поред лиге, и Куп који почиње у фебруару.

РК Јуниор се тренутно налази на 12. позицији на табели и за сада имају само једну победу у првенству. Ако се томе дода и чињеница да наше девојке играју на домаћем терену, онда можемо рећи да је Звезда благи фаворит. Ако их послужи здравље и мало среће, могу да очекују победу сутра. Дођите да их подржите.

Црвена звезда – РК Јуниор

16. новембар, субота

18:30 часова

Бањица 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment