Moja Crvena Zvezda
Архива

Sportski žurnal – kompleksa nikada dosta!

U kasnim večernjim satima u noći između srede i četvrtka desila se do sada neviđena blamaža i sramota za jednu sportsku redakciju i sajt. Naime te noći munjevitom brzinom počela je da se širi informacija o ogromnom „ispadu“ koji je sportski žurnal(namerno malim slovima) napravio na svom zvaničnom sajtu, a evo o čemu se zapravo radi.

Na vesti na kojoj se nalazio tekst o potpisivaju ugovora bivšeg igrača Crvene zvezde, Pavla Ninkova, nalazila se i fotografija na kojoj je on uslikan na promociji u svom novom klubu, Tuluzu. Ali umesto normalnog naziva slike, navijači Crvene zvezde, ali i svi posetioci sajta mogli su da vide nešto što nikako nisu mogli da očekuju, a šta je to pisalo pogledajte ovde (slika namerno nije zamućena kako bi svi mogli da vide).

Sramota žurnala

I sada posle ovakvog ispada ostaje nam samo da se zapitamo čemu ovo vodi? Da li će stvarno neki navijač Crvene zvezde koji je video ovo, ikada više imati želju da uzme njihove novine u ruke? Uopšte sportska javnost bi trebala da se zapita kako je moguće da je tako jedna ozbiljna sportska redakcija dozvolila sebi da se sroza i izblamira, tako da im se sva vrata prema Zvezdi i njenim navijačima zatvore. Što se mene tiče, RUŽNAL više NE POSTOJI! Najgore od svega je što ovo nije prvi put da se ova redakcija blamira i pravi iste greške. Pre nekoliko meseci smo bili svedoci da je jedna slika nazvana „prokleta zvezda„.

Gospodo(iako to nije prava reč za vas) uživajte u svojim malim ili velikim kompleksima, lečite ih preko Zvezde, pljujte nas i gazite, ali će Zvezda uvek za vas biti institucija, a vi ćete ostati samo papir koji će ljudi koristiti za veliku nuždu! Jer samo tu ćete imati neku svrhu!

Повезане вести

64 comments

Comments are closed.