Moja Crvena Zvezda
Други пишуЕвропска такмичењаКошарка

Шилб: Навијачи су нам дали огромну подршку

Звездин Американац показао је свој квалитет у вечерашњој утакмици. Носио је екипу у првом полувремену. Ипак, десило му се нешто помало чудно за њега, Шилб је промашио четири узастопна слободна бацања што, на сву срећу, није имало утицај на коначан исход меча.

blejk silb-И то је део игре. Не знам да ли ми се то некада догодило у каријери. Међутим, концентрисао сам се у полувремену, опустио и погодио слободна бацања у наставку меча. Били смо одлични у другом полувремену, агресивни и заслужено смо победили. Не бих да причам о шансама за топ 16, има још много утакмица до краја.

Шилб је рекао да им је атмосфера у Пиониру много помогла.

-Били смо паметни и играли као прави тим. Навијачи су нам улили огромну подршку. Због њих смо у меч ушли као у рат. Надам се да ћемо наставити да пружамо овако добру тимску игру.

Звезда већ у понедељак игра дерби са Партизаном.

-Узбуђен сам због тога, биће врло интересантна утакмица. Не бих рекао да смо ми фаворити зато што су црно-бели убедљиво изгубили од ЦСКа, јер је у питању одлична евролигашка екипа. Партизан је велики изазов за нас и све је могуће у тој утакмици-закључио је Шилб за Спортал.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

Ja нов 15, 2013 at 23:43

Silb zivotinja!
Majstore da pokidas u derbiju! :mrgreen:

Reply

Leave a Comment