Moja Crvena Zvezda
Архива

Fudbaleri na Zlatiboru

Fudbaleri Crvene zvezde su u četvrtak 23. juna u ranim jutarnjim časovima otputovali na Zlatibor. Baza će im biti hotel „Palisad“ u kojem će imati sjajne sulove za šestodnevni rad, tokom kojeg će centralnu ulogu imati kondicioni trener Srđan Zirojević.

Robert Prosinečki je na put poveo sledeće igrače: Boban Bajković, Marko Dmitrović i Miloš Vesić, Duško Tošić, Uroš Ćosić, Nikola Mikić, Milan Vilotić, Stevan Reljić, Danijel Mihajlović, Filip Stojković, Nikola Ignjatijević, Darko Lazović, Evandro Goebel, Miloš Dimitrijević, Srđan Mijailović, Kadu, Marko Vešović, Goran Čaušić, Milan Jeremić, Savio, Vladan Binić, Vinisius Pašeko, Andrija Kaluđerović, Aleksandar Jevtić, Kristijan Borha, Slavko Perović i Filip Janković.

Kondicioni trener Crvene zvezde Srđan Zirojević, govorio je o rezultatima testiranja koji su obavljena u poslednja dva dana.

– Sada smo na nivou na kojem smo i želeli da budemo na početku priprema. Testiranja su rađena najpre u potrošnji kiseonika i tu smo za 10% bolji nego zimus, i očekujemo u nastavku priprema, do prvih utakmica, da podignemo rezultat za još nekih 10% čime bismo ušli u neke evropske normative kada je potrošnja kiseonika u pitanju. Što se motoričkog dela tiče, ekipa ima bolji rezultat za čak 37% na snazi i startnom ubrzanju. Na osnovu toga, možemo da konstatujemo da je ovo pravi početak, da imamo dobar osnov, i da ćemo u narednih mesec dana ekipu u delu posla kojim se ja bavim podići do maksimuma. Sve u svemu, vrlo sam zadovoljan – rekao je Zirojević.

Kristijan Borha je napravio kratak osvrt na dosadašnji boravak u našem klubu.

– Prva sezona za mene je bila dobra, uklopio sam se u novu sredinu, novu zemlju, i adaptirao na ekipu. Sada imam obavezu da radim još jače, kako bih imao bolju sezonu i osvajao trofeje. U svakom slučaju, prezadovoljan sam odlukom da dođem u Srbiju i Crvenu zvezdu. Mnogo sam srećan ovde, i želim da radim još jače kako bi mi se događale još lepše stvari – istakao je Zvezdin snažni napadač.

Kolumbijac očekuje da će ekipa biti igrački jača nego proletos.

– Došla su nam tri sjajna igrača, koja će nas, ubeđen sam, mnogo pojačati. Očekujemo svi, a treba i da im pomognemo u tome, da se što pre uklope u ekipu – kaže Borha.

Crvena zvezda će na Zlatiboru trenirati u dva tremina (10,00 i 18,00 časova) a povratak je zakazan za 28. jun. Nakon dana odmora, crveno-beli 30. juna pripreme nastavljaju u Austriji.

Ekipa pred polazak

Повезане вести

21 comments

Comments are closed.