Moja Crvena Zvezda
Архива

Telekom uz Zvezdu

Zvezda i Telekom
Zvezda i Telekom

FK Crvena zvezda i Telekom Srbije potpisali su dnaas ugovor o poslovnoj saradnji. Ugovor će trajati četiri godine, a prema nekim informacijama naš klub bi trebao godišnje da dobija milion evra.

„Saradnja telekomunikacionih operatora i sportskih organizacija je globalni fenomen u kojem profitiraju i jedni i drugi. Operatori dobijaju dodatni vid komunikacije sa korisnicima, a klubovi podršku za funkcionisanje. I društvo u celini dobija mnogo, jer je sport jedan od najvažnijih segmenata jednog zdravog društva. Mnogo puta smo se radovali kao generalni sponzori košarkaškog, vaterpolo, atletskog i jedan od najvećih sponzora teniskog saveza. Ponekada je bilo skepse, da li ulaziti u saradnju sa pojedinim savezima u vreme smena generacija, ali su dolazile medalje i pokazale da smo bili u pravu“, izjavio je direktor Telekoma Branko Radujko.

Predsednik našeg kluba Vladan Lukić bio je zadovoljan potpisivanjem ugovora.

„U životu je prirodno da najbolji idu sa najboljima i najveći sa najvećima. Posle našeg ‘braka’ sa Gaspromom, najlogičnije je bilo da sledeći bude sa Telekomom. Telekom Srbija i Gasprom sigurno su dve najveće kompanije na našim prostorima. Crvena zvezda je ponosna na tu saradnju, ali i svesna obaveze da takve partnere ne sme da razočara i da, pre svega rezultatski, mora da bude na nivou.“

Повезане вести

6 comments

Comments are closed.