Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Деки Савић након дербија: Одлучио „налет“ у првој четвртини

img_1176-1Црвена звезда савладала је Партизан резултатом 12:9, а Дејан Савић је био задовољан након победе свог тима у вечитом дербију и останка на челу табеле.

„Кренули смо изузетно јако, што показује и резултат у првој четвртини. Партизан је показао да има младу и перспективну екипу, која се ниједног момента није предавала. Сигуран сам да би утакмица имала другачији ток да нисмо имали овакав налет у првој четвртини, али заслужено смо победили. Била је добра утакмица, публика је могла да ужива. Лоше смо играли са играчем више, али смо се добро бранили са играчем мање. Плашили смо се ритма Партизана, али смо у првом делу утакмице наметнули свој ритам и то је кључ победе.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

Горан нов 16, 2013 at 21:45

Када смо у првој четвртини повели са 5-1 и имали још и напад мислио сам да ћемо их декласирати и искалити сав свој бес за неправду начињену у лиги шампиона. На крају реазлика није била толико велика али је битно истаћи да смо током целог сусрата водили са 3-4 гола разлике и да смо релативно лако и рутински добили овај меч. Права је штета што овај тим Звезде неће играти ЛШ јер сам убеђем да смо у овом тренутку једна од 3-4 најбоље екипе на старом континенту ако не и најбољи, и да бисмо сигурно опет играли Ф4. Раднички КГ је исто јака екипа али је апсурд над апсурдима да трећепласирани из прошле сезоне, Партизан, који је квалитетом ипак доста испод Звезде и Радничког игра ЛШ уместо Звезде. Утакмице што се тиче одлична издања браће Рашовић, Вапенског, Прлаиновића, Мана, и Шефика који је имао 50 одсто успешности одбрана. Имао сам осећај да нам је требала гол разлика да бисмо данас били у стању и да победимо Партизан и убедљивије.

Reply
Бранимир нов 17, 2013 at 12:56

Да смо имали некога у вишим органима ове асоцијације, као што нисмо имали Шоштара и Удовичића, можда би имали равноправан третман.

Reply

Leave a Comment