Moja Crvena Zvezda
Архива

Ko ostaje od napadača?

Andrija Kaluđerović

Sportski direktor Ivan Adžić je nedavno rekao –  „Biće još pojačanja, ali sve zavisi od toga ko će otići iz kluba.“

Budući da je u klub došao Bruno Mezenga, postavlja se pitanje ko će od napadača spakovati kofere? U klubu je trenutno pet napadača – Mezenga, Kaluđerović, Jevtić, Perović i Borha. Dodajmo još i to da Pašeko i Lazović mogu igrati ofanzivnije kao krila. Igrači iz Južne Amerike sigurno neće otići , pa onda odabir pada na Kaluđerovića,Perovića i Jevtića.

Za Kaluđerovića se interesuju klubovi iz Turske i Francuske, Perović navodno pregovara sa AEK-om, dok su zvaničnici Levskog demantovali da žele dovesti Jevtića.

Aleksandar Jevtić

S obzirom na sve, najveću šansu da napuste klub imaju Kaluđerović i Perović. Kaluđerović ima ponude od jakih prvoligaša, i uprava mu neće praviti problem prilikom odlaska, naravno uz odgovarajuće obeštećenje. Perović je vjerovatno u drugom planu, i teško da će uopšte imati mjesta na klupi. Ukoliko dođe neka ponuda, Zvezda će ga rado pustiti.

Napadač koji ima najviše šanse da ostane jeste Jevtić. Navodno je jedini zainteresovani klub bio Levski, ali je predsednik kluba to demantovao. Jedan veliki plus zbog kojeg bi mogao ostati Jevtić jeste taj što mu je Prosinečki na nekoliko utakmica prošle sezone dao kapitensku traku.

Vjerujem da ćemo odgovor na postavljeno pitanje iz naslova brzo saznati.

Повезане вести

14 comments

Comments are closed.