Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Љубица Кецман за МЦЗ: Дерби је нешто посебно!

Након више од 40 година одбојкашице Црвене звезде ће се  наћи у прилици да одмере снаге са “вечитим ривалом“, с обзиром да ће у петак од 18 часова дочекати екипу Партизан Визуре у дворани “Шумице“. О атмосфери у екипи и очекивањима пред дерби, разговарали смо са Љубицом Кецман.

61525_521279047932996_558731955_nОно што је најбитније је да немамо неких озбиљнијих проблема са повредама. Све играчице су здраве и не морам да причам колико су мотивисане за једну овакву утакмицу. Самим тим је и атмосфера у екипи одлична.

Да ли имате осећај да се игра дерби или и ову утакмицу посматрате као и досадашње са Визуром?

Дефинитивно као дерби! Јесу то играчице Визуре из претходних сезона, али оне су сад Партизан и тако се према њима односимо.

У Суперкупу сте поражене, да ли сад имате додатни мотив да узвратите истом мером?

Сигурно да се свима урезао тај пораз у памћење, али свака утакмица је битна. Сваку треба победити, па тако и ову. Оне су пре свега један од јачих противника у нашој лиги и потребно је одиграти најбоље могуће.

Како коментаришеш досадашњи ток лиге и велики број изненађења?

И ми и оне смо имале доста успона и падова, добрих и лоших утакмица, али дерби је нешто посебно. Ту се не рачунају претходне победе и порази, а мотив и жеља за победом се не доводе у питање.

Порука за навијаче?

Мислим да не треба да шаљемо неку посебну позивницу. Дерби је у питању и сви знају шта то значи, а ја сам сигурна да неће зажалити ако нас буду гледали, јер мислим да има шта да се види.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

mufljuz нов 21, 2013 at 20:11

Treba doci, podrzati devojke… da ugase partizan vizuru…

Reply

Leave a Comment