Moja Crvena Zvezda
Одбојка

Убедљива победа одбојкаша у Суботици

dsc00533Није било изненађења пред ТВ камерама у Суботици, одбојкаши Црвене звезде забележили су сигурну победу од 3:0 против Спартака. Гости из Београда били су доминантни у свим елементима игре, лако су правили серије поена и у раној фази сваког сета практично правили недостижну предност.

Спартак је коначно заиграо комплетан, али уз доста деконцентрисану игру, поготову у фази блока и одбране. На отварању утакмице гости су дали до знања да су спремни да се реванширају Спартаку за прошлосезонски пораз.

Црвено-бели су повели са 8:3, после сјајне контре Петковића. Ту предност Спартак није могао да стигне, поготово без доброг блока, који није успео да заустави расположене нападаче Звезде.

Слично је било и у другом периоду, Звезда је повела са 8:4, а недуго потом серијом коју закључује Стоиловић било је и 18:10 за госте. Голубове је докрајчио Петковић, серијом снажних сервиса – 25:11.

Спартак је нешто боље почео трећи сет, али када се чинило да Суботичани могу да стигну ривала, силовит смеч Петковића поново доноси Звезди „плус четири” (12:8). Грешке Спартака помогле су ривалу да поведе и са 18:11, па је већ тада практично било све готово.

Спартак (Суботица) – Црвена звезда 0:3 (17:25, 11:25, 16:25)

Хала спортова „Дудова шума”. Гледалаца: 900. Судије: Анђелко Поповић (Сремски Карловци) и Предраг Баланџић (Београд). Трајање меча: 66 минута.

СПАРТАК: Црњански, Јунгић, Јаначков, Видаков (либеро), Јањић, Елезовић, Конкољ (либеро), Марковић, Кецман, Медић, Илић, Стефановић.

Тренер: Александар Петровић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Околић, Стоковић, Перић, Стоиловић, Гмитровић, Копривица, Милутиновић, Р. Јовановић, Петковић, Н. Јовановић, Буцуљевић, Вујић (либеро).

Тренер: Душко Николић.

(Званични сајт лиге)

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

RUK нов 21, 2013 at 23:21

Браво!

Reply

Leave a Comment