Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Цветковић пред Мегу: Мотивисани и опрезни

CvetkovicЦрвена звезда Телеком у деветом колу АБА лиге дочекује Мега Визуру. Утакмица у хали Пионир на програму је у понедељак у 20:30. Црвено-белима ће и у овој утакмици бити потребна подршка навијача, а карте за овај меч од недеље су у продаји. Оне могу да се купе на свим продајним местима Евентима (Комбанк арена, ТЦ Ушће, Дом омладине, Билет центар и још 150 продајних места широм Србије). На дан утакмице карте ће се продавати и на благајни Пионира од 17 часова, па до почетка меча. Цене улазница су 300 (трибине), 600 (партер), 1000 (плава и бела ложа) и 1500 динара (ложа).

Црвено-бели у овај меч улазе после серије тешких утакмица и пораза у последњем дуелу на евролигашкој сцени на гостовању екипи Локомотиве. Са друге стране, Мега Визура је у одличној форми, с обзиром да су у претходних пет кола регионалног такмичења уписали четири победе, уз пораз у неизвесној завршници против Цибоне. Кошаркаши Звезде због тога утакмици прилазе максимално опрезни и концентрисани, а томе у прилог говори и став који млади кошаркаш, Александар Цветковић, има о противнику:

Мега Визура је доста талентована екипа. Имају младе кошаркаше који у сваки меч улазе са пуно енергије. Ова утакмица је на распореду после пораза који смо доживели на гостовању у Русији. Због тога је веома битно да победимо Мега Визуру, да повратимо самопоуздање и дочекамо следећу евролигашку утакмицу у правом ритму – истакао је Цветковић, а потом додао:

Оно што је важно је да не размишљамо превише уназад, нити унапред, идемо од утакмице до утакмице, размишљамо само о наредном противнику, јер сваки меч са собом доноси ново доказивање. Улазимо у двобој са Мега Визуром доста мотивисано, али морамо да будемо и опрезни јер су они свакако квалитетан тим – констатовао је Александар Цветковић. Он је потом прокоментарисао начин на који се црвено-бели спремају за утакмице:

Мечеве играмо на сваких неколико дана, а сваки противник је другачији. Због тога се за сваког наредног припремамо на другачији начин. После добре анализе, трудимо се да њихове мане искористимо, а квалитете онемогућимо, и на тај начин дођемо до победа – изјавио је млади плејмејкер, који стрпљиво чека шансу за већом минутажом:

Али, то није толико битно, колико је битно да екипа игра добро и да побеђујемо. Наступамо добро и напредујемо на свим пољима, што је најважније – закључио је Цветковић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

Zen нов 25, 2013 at 09:08

Da, da… Nego ljudi, jeste li videli šta je Nedović uradio noćas?
Neću da pričam ništa, samo pogledajte link:
http://youtu.be/Y1c-x8TYKwI

Reply
Ja нов 24, 2013 at 15:54

On igra za Zvezdu?
Radonjic ga je NEDOPUSTIVO zaboravio..Znam,imamo dosta igraca koji mogu igrati na kecu ali ipak on je nasa buducnost.

Reply

Leave a Comment