Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Марко Вешовић тражи раскид уговора

017Како пишу многи медији и Марко Вешовић је одлучио да тужи Црвену звезду и тражи раскид уговора.

Везане победе екипе нису донеле мир. Пре неколико дана Филип Малденовић је добио одрешене руке у избору новог клуба, његовим стопама кренуо је и десни бек, Марко Вешвовић. Момак који је недавно прославио јубилеј у клубу са „Маракане“ и уписао се у историју  као фудбалер који је одиграо преко 100 мечева у црвено-белом дресу.

Вешовић је био стандардан на позицији уз десну аут линију. Меч са Слободом је пропустио због повреде коју је задобио у репрезентацији Црне Горе, тако да га је заменио Марко Петковић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

118 comments

sef нов 26, 2013 at 17:36

da se ja pitam dao bi mu ga odma i cao kakav dogovor paljba mars iz zvezde 👿

Reply
Teks Viler нов 26, 2013 at 12:04

Nije posteno u ovom trenutku,kad sledi dvomec sa Vojvodinom i duel na Karaburmi,kad FSS namesta za dervise otvorenije nego ikad,mada,Karadzic,Guda Vujosevic i ostale junacine stoje iza ovoga.

Reply
Realno нов 26, 2013 at 12:03

Ajde vi sada sto ga pljujete kao vi ne bi trazili raskid da se vama duguje preko 100 hiljada eura, pa vecina bi ko zna sta napravla za tu sumu. Nije to hiljadu eura. Ja ga razumem. Covek je tu da bi zaradio, i logican potez.

Reply
Звезда шампион! нов 26, 2013 at 15:23

Јадан нема леба да једе…

Reply
Denis нов 26, 2013 at 11:37

Momak uopste nije los kao sto ovde pisete. Brzo zaboraviste kako je u dzep strpao rumenka iz partizana, pa je mali placko bio zamenjen jer se nije video pored Vesovica. Imao je on dobrih partija i neka mu je sa srecom.

Reply
delijaMNE нов 26, 2013 at 10:20

Nemojte da lazete sebe! Kako moze da bude bolje sto je otisao? Mogli smo da uzmemo bar 700-800 000e a ovako samo dugujemo 110 000. I za ovo je kriva uprava a ne igrac! Pljujte Dzajica i kompaniju a ne igrace! On nije zvezdas! Igra fudbal da bi uzeo pare…da bi se obogatio… itd…itd… Nije lud za zvezdom pa da igra za dzabe…. Jednostavno…kad klub ne postuje igraca ne trebaju ni oni klub!!!!! Neka si otisao… PRIVATIZACIJA!

Reply
gledalac нов 26, 2013 at 13:40

Mora „MNE“, da brani „MNE“-ovca… Ccc…
„Ebo vas Rajo Bozovic…

Reply
gledalac нов 26, 2013 at 13:46

Klub „ne postuje igraca“, a on igrao „do juce“, sad se povredio i zamenio ga Petkovic i on se naprasno setio da ga klub „ne postuje“?!
Voleo bi i ti da „odes“ sa njim… I Rajom, naravno… 👿

Reply
marko нов 26, 2013 at 23:26

nadam se da cemo se dobro pojacati u januaru i da ce doci do promene trenera samo da ovaj ode treba nam iskusn trener kao Rajevac i drugi koji ce davati sansu mladima igracima ocekujem da pripreme odradimo u punom jeku i da sto pripremniji udjemo u drugi deo sezone gde cemo napasti titulu prvaka a mozda i kup a ako bog da osvojimo titulu onda u maju mesecu svi na markanu 40 000 delije baklje nek gore titulu da salvimo o kvalifikacije za LS

Reply
Marko нов 26, 2013 at 10:02

U neku ruku i dobra vijest,rjesicemo se propaliteta Vesovica,Mladenovica jos kada bi samo poveli i Mirica sa sobom.Ali s druge strane mogli smo prodati filipa,a nismo?od kojih para sada dovesti novog igraca posto Mijailovic ne moze sam i sklon je povredama,isto tako,i vesovica smo mozda mogli nekome uvaljati,pa koliko dobijemo dobijemo bolje ista nego nista.Ovako,u zimskom prelaznom roku treba nam stopre,i dva beka..s kojim parama?Jer ako opet budu neki polovicni kao Omega i Martinovic crno nam se pise.Sad bas razmisljam koga mozemo prodati jedino vidim Kasalicu i nikoga vise.Ovo nam itekako moze biti problem.A vjerujte da vec sutra i Martinovic i Omega mogu traziti raskid ugovora,to nam ne gine a ovi iz uprave su za to najvise krivi.

Reply
cz нов 26, 2013 at 09:49

SOK OD RANOG JUTRA,e Zvezdo sta mi radis.Ahahah Vesovic,pa iskreno da vam kazem nikada ga nisam ni gotivio,od kada je Petkovic dosao svanulo mi je jer nece vise biti rupe na desnoj strani.Ali daleko od toga da sam htio da ode,a ovome se apsolutno nisam nadao.Ma nzm vise ni sta da kazem!

Reply
Realan82 нов 26, 2013 at 09:36

Uvek sam se pitao posmatrajuci ga koliko moras da budes glup da sa takvim fizickim predispozicijama budes tako tanak igrac.

Reply
psihijatar нов 26, 2013 at 09:27

Putuj Selma i molim te ne naginji se kroz prozor. Lijepo je početi dan sa dobrim vijestima. Otkako je došao njegove igre su me konstantno nervirale i iritirale. Da ne kažem da je isključivi krivac za golove u Odesi. Zato brate nećemo plakati za tobom.

Reply
Mani нов 26, 2013 at 08:52

Ne znam sta vas ovo uopste cudi?! Pa ko ce jos realno igrati a da ne prima platu mesecima?! Pa ni Zvezdina deca nece sigurno igrati za dzabe, to je normalno svuda u svetu!! Bar da se dogovore sa njim i da mu to isplate pa da u prelaznom roku uzmemo bar nesto para… Klub je u totalnom rasulu, pa cemu da se nadamo kad je njima problem da nadju 100 hiljada eura, zalosno!!! Petkovic je bolji od njega ali ako ovako ode, necemo zaraditi nista, samo ce ostati da se njemu isplati to sto se duguje…

Reply
Realan82 нов 26, 2013 at 09:30

Nece on povuci raskid sad da mu uplate sva dugovanja,kao slobodan igrac nacice bolji klub i vecu platu jer nema obestecenja.

Reply
Teks Viler нов 26, 2013 at 08:27

A kada Crnogorci nisu nam uterali s ledja u istoriji,barem novijoj?Vazno je da su izbacili srpski jezik i cirilicu.Ma neka igra decko u Podgorici,nek povede i Gudu Vujosevica sa sobom.

Reply
delijaMNE нов 26, 2013 at 10:10

Blage ti veze nemas! O istoriji tek….

Reply
Marlon Brando нов 26, 2013 at 07:50

Vraća se Marko Blažić. Video kako Jaki ide pa rešio da nas pojača 😀

Reply
Levi Brisac нов 26, 2013 at 06:32

Pa ako je trazio raskid,to je onda najvece pojacanje za polusezonu 🙂

Reply
Zvezdas S нов 26, 2013 at 06:31

Po meni je ovo i dobra vest ,Zvezda se treba resiti menadzerskih igraca.Vesovic je igrac koji je totalni aut.Treba pruziti sansu igracima iz Zvezdine skole ,koji zaista imaju kvalitet,a ne da igraju igraci tipa Vesovic ,Miric itd.

Reply
ds нов 26, 2013 at 02:24

Vaistinu

Reply
ClarkKent нов 26, 2013 at 02:00

Trazi raskid ugovora jer je ljut zbog komentara na ovom sajtu.:) Stalno ga pljujemo…:)

Reply
milos нов 26, 2013 at 01:45

ljudi znali li neko da mi kaze sta je sa onim fantomom koji je primao platu u zvezdu 7 godina a nije odigrao ni minut za prvi tim,sin je od jednog funkcionera kluba,da li je iko odgovarao za to,nije,tu vam lezi odgovor zasto je klub ovde gde jeste…za nas je to klub za koji navijamo za njih je to samo krava muzara….

Reply
Realan82 нов 26, 2013 at 09:39

Mijovic

Reply
Maksa нов 26, 2013 at 00:55

Ovo nije nikako dobro… I kako to da odmah svi portali u udju nesto samo da nas ukopaju. Samo da dozivim da uzmemo tituli samo zbog one zgadije iz Žurnala, Mocarta i slicnih.

Reply
Maksa нов 26, 2013 at 00:56

Hahahahaha malo sam se prebio pa sam pobrljavio slova. 😀

Reply
aleksandar sd нов 26, 2013 at 00:45

Sta je ovo covece,jedan po jedan mladenovic,vesovic, ajde miricu usreci nas i ti sta cemo bez takvih igracina.hahaha putuj i ne vracaj se proklet bio dan kad si dosao u Zvezdu ti i tebi slicni… Pre neki dan prica kako bi igrao jos 100 utakmica u Zvezdi, izgleda je mali umislio da je nezamenljiv ali druze sta ces dosao je bolji od tebe aj zdravo srecan put u iransku ligu.

Reply
Bane нов 26, 2013 at 00:31

Putuj igumane! I onako su bolji zasluzili da igraju!

Reply
Highlander нов 26, 2013 at 00:25

Definitivno mi nije spadao među omiljene igrače, ali čudne se stvari dešavaju u našem klubu. Ajd kad ode jedan ili dvojica, ali nama je za ovih godinu dana pobeglo bar 15 igrača. Meni je to dovoljno za alarm da je ipak problem mnogo dublji. Igrači pobegnu od nas, a onda plaču kad nam daju gol.
Ne znam šta reći. Ali definitivno, dok svi mi napadamo isključivo samo jednu stranu (igrače), problemi se nastavljaju istim tempom. A da probamo malo da prozovemo drugu stranu (UO)? Ovo je sad već stvarno zabrinjavajuće i ovakve stvari bi mogle da nam udare zadnji ekser u sanduk. Ako nabrojimo samo one koji su igrali za prvi tim, i koji su raskinuli ugovor ili otišli bez obeštećenja: Dimitrijević, Pantić, Mijailović, Mladenović, Vešović, Kadu… omladince ne bih mogao ni da pobrojim koliko ih je… to je velika suma nezarađenih para u pitanju. I za mnogo bogatije klubove. Da bude još jasnije, mi smo za sve ovo vreme prodali samo Spajića. Mada, za koliku sumu je otišao, pre bih to nazvao poklonom.
Ne znam ljudi, ali ovo je TRAGIČNO poslovanje Zvezdine uprave. I ne znam zašto je to tako. I sve sam manje optimista da će, ovakvi kakvi su, doneti nešto dobro.

Reply
šimin нов 26, 2013 at 08:23

Коменатар ти је потпуно на месту. После сваког захтева за раскид уговора пљује се по играчима, говори како и нису квалитет за Звезду, али мислим да је сада враме да видимо ко су преви кривци за ове одласке и губљење евентуалне финансијске користи. По мени највећи кривац за ову ситуацију је стојадиновић, који је задужен за спортски сектор и који сноси одговорност за довођење безброј играча у прелазном року, а немамо новац да исплатимо ни ове који су већ ту.

Reply
lemi нов 26, 2013 at 00:10

da je davao sve od sebe jeste , da je neke partije i pruzao nije, ali da da moze dosta moze …. a kad si vec tu toliko godina odigras toliko utakmica mozes da se prodas , trazis da ides a ne ovako.. decku je otac rad vesovic ako ne gresim bio profi fudbaler pare mu nisu preko potrebne tako da mi vesin potez nije jasan jel je mogao da ode iz kluba i ostane u glavama navijaca kao jedan od vecih koji su nastupali u ovom sumornom 21 veku…necu da budem paranojik ali msm da se za vesovica zainteresov NEKO I DA SU MU GOSPODO MENADZERI PREDLOZILI OVO NE BI LI SE IZBEGLO OBESTECENJE

Reply
milos нов 26, 2013 at 01:36

vesovic jedan od „vecih“ u sunce ti,kad se sad nisa slogirao,nikad necu…

Reply
... нов 25, 2013 at 23:59

Momku koji je odigao preko 100 utakmica i koji se borio na svakoj kao lav (ne kazem da je neki kvalitet, ali se borio koliko je mogao) a pri tom je zaboravio sta znace premije, vi zelite nesrecu u daljoj karijeri. VI ste bruka, i vecina vas zasluzuje upravo ovo rasulo u klubu, samo mi je zao onog manjeg dela koji su istinski zaljubljenici u fudbal sto prezivljavaju ove teske trenutke.

Reply
Realno нов 25, 2013 at 23:55

U situaciji kada se krade po ko zna koja titula svi ste se okrenuli da pljujete po momku koji nije dobijao plate mesecima a trazili ste da igra 110% od svojih mogucnosti. Vise pljujete po njemu nego po fudbalskom savezu. Srecno Vesovicu kako god da se zavrsi ova prica, jer ni nasa uprava nije sastavljena od svetaca.

Reply
Andrej нов 25, 2013 at 23:50

Gotovo sam siguran da je ovo jos jedna od zvecki FSS-a. Uvek tako bude kada su u toku neke svadje, rasprave, odmah se javi neka Arbitrazna Komisija FSS da posoli ranu.
Cuj FSS, usracu se

Reply
vllll нов 25, 2013 at 23:47

stoji da Vesovic nije neki igrac specijalan, ali ipak je reprezentativac, standardan u prvom timu kod nas sa oredjenim fizickim predispozicijama, sto se sve ceni na trzistu i izvukli bismo oko milion evra za njega.. manje, ali opet, nama je svaka para znacajna.. nelogican mi je potez, on bi bio prodat za mesec dana, otiso bi, kao sto ce sad otici, a od para koje bismo dobili njegovim transferom, mozda bi neki deo otisao i u namirivanje njegovih zaostalih plata.. u svakom slucaju nam ovo nije trebalo… medjutim, mozda je problem ova povreda, pa nece niko da ga kupi na zimu, a on ne planira do leta da ostaje.. da se nije povredio, mozda ne bismo u ovakvoj situaciji sad bili..

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov нов 25, 2013 at 23:46

za odlazecim bekovskim parom vesovic-mladenovic ne treba zaliti.treba zaliti svaki evro sto smo uopste dali za njih.i deset godina da igraju i da im se uporno pruza sansa ostace na ovom nivou.samo sto pre da odu imacemo jasniju sliku u vezi tima, a i jaca je varijanta petkovic-mijailovic.

Reply
Zidan нов 25, 2013 at 23:41

Sa jedne strane krivo mi je jer smo mogli zaraditi bilo sta na ovom “jako skromnom fudbaleru“ a sa druge strane,on je toliko gori od Petka da igracki ne gubimo nista osim konkurencije.

Reply
bojan62 нов 25, 2013 at 23:27

Jel zna neko ko mu je menadzer??
Ako je ramadani&damjanac onda znamo iz cije kuhinje dolazi ovo talasanje!

Reply
ЦЗХН нов 25, 2013 at 23:30

Плус…добро питање…није сигурно већ га заступа отац Раде.

Reply
ЦЗХН нов 25, 2013 at 23:38

И заборавио сам-наш је играч.Мали проценат од њега имао је онај Павловић али се одрекао што је Кокеза давно потврдио и рекао да ће са њим Клуб наставити сарадњу.То је било кад је Мудри одлазио а Лсза требао да оде.

Reply
bojan62 нов 26, 2013 at 11:05

hvala na informaciji

Reply
Rape Delija нов 25, 2013 at 23:26

Prosecan igrac, malo brzine sa jednom fintom i to samo u desnu stranu, premalo za ZVEZDU! Sve najgore u daljolj karijeri zbog postupka kako napustas klub koji ti je dao ime!

Reply
100% нов 25, 2013 at 23:47

Bez obzira na sve, njega su navijaci napadali, nije primao platu, a on je cutio i radio, odigrao preko 100 utakmica i nije zasluzio da mu se kaze sve najgore. Neka mu je sa srecom. Ko zna sta je dovelo do ovoga.

Reply
grozni нов 25, 2013 at 23:22

kao prvo niste maltene skoro nista postigli vec 20 godina sad imate dobru ekipu ali jako losu upravu koja krade sve dok vam je takva uprava necete nista postici a sto se tice Mladenovica i Vesovica obadvojica su jako dobri igraci i njih trebate da zadrzite imate sad dobru ekipu ali vi da bi nesto postigli u domacem i kupu efa vi morate dovesti muslina jedino on moze da vas icupa da nesto povratite od samog imena zvezde

Reply
ЦЗХН нов 25, 2013 at 23:28

Није ми јасно како неко може да оптужује играча…па онда би требало линчовати оне што нису продали Младеновића када су могли…И није ово удар на ЦЗ нити треба правити теорије завјере-Клуб неће бити закинут јер банке и нема али хоће лопови који га воде-зато се и буне.

Reply
ЦЗХН нов 25, 2013 at 23:17

Генерално-и приватизација није спас ако се не нађе неки нови гдин ВЛАДИМИР ЦВЕТКОВИЋ.Остали из његове ере-пензија,иначе ће и Вукан да запали.

Reply
gledalac нов 25, 2013 at 23:18

Vukan sigurno nece, u to mogu da se opkladim.

Reply
ЦЗХН нов 25, 2013 at 23:24

Надам се од срца…

Reply
gledalac нов 25, 2013 at 23:47

Sledeci je, po meni, Milunovic, mala je kvota da ce on zatraziti raskid…

Reply
Fiste нов 25, 2013 at 23:38

Nravno da privatizacija nije spas, svi pricaju o privatizaciji, kao da neki bogatas jedva ceka da nas kupi. Ljudi kao da zaboravljaju da Zvezda ima 50 miliona duga, treba to isplatiti, plus platiti cenu za klub, renovirati stadion…ima gomila stvari zbog kojih se niko ne usudjuje da kupi nas klub. Pa lakse ce bilo koji drugi klub iz nase lige da nadje kupca nego Zvezda to je realnost.

Reply
Realan82 нов 25, 2013 at 23:15

Kako radis tako ti se vracalo u zivotu Vesovicu.

Reply
GRANIT JAK нов 25, 2013 at 23:14

Miriću reaguj brzo po raskid ugovora pa da pijem celu noć.

Reply
Realan82 нов 25, 2013 at 23:13

Podignite kredit isplatite igrace,to je najbitnije odose svi bez obestecenja.

Reply
mariachi нов 25, 2013 at 23:11

Od pola miliona koliko je dato za vanserijskog napradaca mogli su da isplate plate igracima od kojih je moglo nesto da se zaradi. Vidi se koliko uprava dobro radi 🙄

Reply
gledalac нов 25, 2013 at 23:19

Tebe u upravu odmah, imas moj glas.

Reply
ЦЗХН нов 25, 2013 at 23:09

Да пола вас који пишете воли Клуб као он би разлог у лажовима и фукарама из управе,изневјереним обећањима и неспособности.Овај дечко везе нема са Р.Божовићем-напротив.И да има,није он у питању него плејада играча.Поз.шурака и агилну управу.

Reply
darko нов 25, 2013 at 23:06

Nije nam ovo trebalo ma NIKAKO! Narocito sad kad pokusavamo da oteramo lopova sa cela fss-a,sad da se skrece sa teme.

Reply
Fiste нов 25, 2013 at 23:00

Ni jedan igrac nije kriv za katastrofalno finansijsko stanje u klubu, ali mi nije jasno kad procitam u pojedinim komentarima da mu neki zele srecu u nastavku karijere. Posle svih ovih godina i toliko meceva za klub on trazi raskid, sad kad smo na 1 bod zaostatka, on nam okrece ledja, pa valjda bi i njega vise cenili u novom klubu i vise bi ga vrednovali da ode odavde kao sampion, barem bi imao neki CV, ovako ce doci u novi klub kao nula od igraca, bez ijednog vrednog trofeja.
Ako su ovi navodi o raskidu tacni zelim mu od srca sve najgore u nastavku karijere!
Curica mala, on je nezadovoljan, bre ljudi poslednji dinar daju iz dzepa da bi isli cak na Island, ukrajinu, francusku,belorusiju,cesku,slovacku…da njemu i njegovim saigracima pruze podrsku, prelaze hiljade kilometara, odvajaju od usta u ovim katastrofalnim vremenima po nas narod.
LjUDI BRE SVAKOG VIKENDA DOLAZE IZ KOS. MITROVICE, TREBINjA,KUMANOVA,BARA,NISA,CACKA,LAKTASA,SARAJEVA,GACKA,BILECE…SA SVIH SRPSKIH STRANA, da bim podrsku pruzili, a pri tome ne znaju kako ce se vratiti posle tekme, dal ce imati sta da pojedu, popiju, i on je nezadovoljan. KAKO GA BRE NIJE SRAMOTA?! ne samo njega nego sve koji su uradili isto sto i on, ili ce tek da urade.
Kada brod tone UVEK PRVO PALE MISEVI!!!
Sto bi nas narod rekao: DALEKO MU LEPA KUCA!

Reply
ShoNE_BaR нов 25, 2013 at 23:15

Treba cuti i drugu starnu…
Ko zna sta sve (i ko) stoji iza ovog!
Ne vjerujem da je tek tako trazio raskid…

Reply
ЦЗХН нов 25, 2013 at 23:18

Хвала Богу да се неко нормално изразио.Марко је честит момак а ови што га куну су…

Reply
ЦЗХН нов 25, 2013 at 22:56

Потпуно је у праву…када је долазио био је најталентованији везиста у региону…претворили су га у бека…није плаћен…треба да трпи шампонске атаке и ку…ње назови навијача а никада се није штедио,чак су сви истицали да је међу бољим радницима…Многи паметују а давно би дигли сидро да су имали третман као Марко.

Reply
Fiste нов 25, 2013 at 23:05

kazes nikada se nije stedeo, pa druze NARAVNO DA ZVEZDIN IGRAC NE SME DA SE STEDI!Bborba i davanje maksimuma se podrazumeva, na kraju krajeva to mu je u opisu posla kojim se bavi. Pa ja, a verujem i ti, i svi koji citaju ovaj sajt desnu ruku bi dali da igraju na Marakani, da imaju priliku da daju 1000000000% od sebe na svakom mecu pred najboljom publikom u ovom delu sveta.

Reply
ЦЗХН нов 25, 2013 at 23:11

Другар,дечко је крив што није давно спаковао кофере јер је могао у Њемачку.Сада није ни везиста ни бек а треба да га лажу разни.И пусти људе са свих страна,не вади се на то.

Reply
gledalac нов 25, 2013 at 23:21

Sto nije otisao pre? AAAAA bio u prvoj postavi… Nesto ne vidim da se bunio sto je BEK, dok god igra u startnih 11, pustite me te demagogije „cestiti“, „posteni“, „verni“, to u REALNOM svetu vise (izgleda) ne postoji!

Reply
aston нов 25, 2013 at 22:56

Ma nek ide kud ga noge nose,odigrao je 110 utakmica i nikad nije zablistao na vrhunskom nivou, sve su to igraci koji ne sijaju,na njemu para nema,samo zauzima mesto nekom ko ce da eksplodira i na njemu da zaradimo.
Idi, da je vredeo vedj bi ga prodali odavno u ovoj besparici

Reply
Ivan нов 25, 2013 at 22:56

Dajte mu sto pre, da se slucajno ne predomisli!

Reply
Milan нов 25, 2013 at 22:52

Kakva divna vest…… 🙂 Moja malenkost poslednjih godina nije zapazila na mnogim Evropskim terenima,lika kao i Vesovic sa vrlo dobrom(neki bi rekli odlicnom) brzinom,a sa toliko malo fudbalskog mozga… 😥 Srecno mu bilo,ma sta god posle fudbala radio 🙂 Hokejom na travi mozda….. Pozz svima 🙂

Reply
... нов 26, 2013 at 00:15

Vauuu ti si neki strucnjak. Po meni je samo previse i neopravdano osporavan, kao nekada Krneta. Pa Ninkova i Tosica ste osporavali a sada kukate za njima. Srecno Vesovicu i hvala za sve, osim za tuzbu 😀

Reply
ivkecDS нов 25, 2013 at 22:50

Pa nek ide svako ko nije zadovoljan,taj sto nije zadovoljan nece ni pruziti maksimum!!!

Reply
Delija 032 нов 25, 2013 at 22:50

Ako kapitena CZV nismo mogli prodati ➡ Mikica,nego je otisao kao slobodan igrac u Tursku 2.ligu ❗ ❗ ❗ ➡ i uzeti neki evric,a zna se ko je sve nosio traku ➡ sta smo mogli da ocekujemo od Marka Vesovic ❓ ❗
Da me je iznenadio jeste,a da cu da tugujem za njim necu :arrow:odigrao je 100+ utakmica,ali msm da po mom ukusu nije neki bas igrac za kim treba cupati kosu sa glave!!!!!!!!
Srecan put u Finsku 2.ligu ili slicno!!!!!!!!!!!

Reply
gledalac нов 25, 2013 at 22:46

Za sve one koji govore, „a koliko smo mogli da zaradimo na onima sto su „pobegli“?“ imam samo jedno da kazem (za svakog od tih igraca mogu da nabrojim BAR utakmicu u kojoj su nas SKUPO kostali):
A koliko smo duela, bodova, titula i PARA izgubili zbog njih???
Pa i to se valjda racuna u fudbalu??
Zato se i igra za trofeje, jel tako?? Ili sam ja nesto pomesao…
To je taj sindrom Ranka Stojica, „veci je uspeh prodati mladog igraca i zaraditi, nego ostvariti bilo kakva sportski uspeh“!
Sada se vidi koga ostavlja Dzaja za sl. sezonu: svu decu koja igraju one „prijateljske“ utakmice (posto sada nece da idu na Ub, moraju da im se izmisljaju prijateljske utakmice da bi se zajednicki uigrali i da bi napredovali), Kovacevic, Gogic, Bajkovic, Ninkovic (dace Bog da osvojimo titulu), Mijailovic, Milijas (licno za to sam da se proda), Dauda (ako se ne bude prodao, a mozda ce Kasalicu umesto njega prodati), Krneta (kao rezervni stoper, ja se nadam), Pecnik, Lazovic, mozda sam nekog jos zaboravio…
A teraju ili prodaju Mladenovic, Vesovic, Nenadic, Miric, Milunovic (mozete da ga stavite i u gornju listu, ali po meni OUT), Kasalica (prodaja), Rakic (nepoznat status), Mrdja (prodaja).
Mislim da je neka „krtica“ iz kluba rekla Vesovicu sta ga ceka, pa on sada pokusava da se sveti! Cim je video kako je Petkovic odigrao odmah bi da bezi, KUKAVICA!

Reply
100% нов 25, 2013 at 22:51

Sto bi rasprodali Mrdju, Kasalicu, Milunovica, to su igraci koji imaju kvalitet. Mrdja prvi strelac lige, Kasalica svaki veliki mec odigra odlicno, Milunovic jedan od najboljih igraca u21

Reply
gledalac нов 25, 2013 at 23:08

Mrdja – stariji igrac, sa velikom istorijom povreda, napunice statistiku i pokusati jos jedan „jak“ inostrani ugovor (mislim da mu je tako nesto i obecano, seti se zelje za izvodjenjem penala, koji je promasio), a i prebukiranost na toj poziciji.
Kasalica – tu negde oko svog maksimuma, tehnicki „malo“ ogranicen, repezentativac koji je, ipak, pruzao dobre partije, vraca se Lazovic, a mislim da Pecnik ima prednost u odnosu na njega, nadam se dovodjenju Djurdjevica umesto njega.
Milunovic – rekao sam, licna zelja, mislim da nema sta on da pruzi Zvezdi na „odraslom“ nivou, opet kazem moze da ide u „gornju listu“ kao rezerva. Slozices se Djurdjevic mnogo bolji igrac od njega, a igraju istu poziciju (bar nacelno, a i Djurdjevic je igrao polu-spica).

Reply
dante нов 25, 2013 at 22:46

kada je trebao da dodje u zvezdu najavili su ga kao buduceg genija.od tada pa do danas jedino genijalno sto je uradio je sto je podneo zahtev za raskid ugovora.zbog njega smo se odrekli srnica,karaklajic je na pozajmici a on kiksira pa razbija.e da i sta ocekivati od igraca koji je svoj maticni klub ispalio,da ce biti bolji prema zvezdi.

Reply
gledalac нов 25, 2013 at 22:34

Kukavice jedna!
Dabogda otisao u Partizan!

Reply
100% нов 25, 2013 at 22:49

Zbog cega? Svi su kukavice, samo nase uprave uvek ciste. Daj ne zalecite se kao uvek. Sacekajte da se vide razlozi. Nisu ni ovi iz uprave neduzni, nikada nam ovako igaci nisu bezali.

Reply
gledalac нов 25, 2013 at 23:11

NEma ovo veze sa upravom, ja njih nisam pomenuo. Ovo je cist strah od gubljenja pozicije u startnih 11!

Reply
Fiste нов 25, 2013 at 22:24

Nikakav igrac, od 1000 centarsuteva koje je uputio za citavo vreme koje je u Zvezdi mozda je 50 valjalo, ruku na srce trudio se, davao je uvek maksimum (ali to se podrazumeva kad nosis Zvezdin dres), decko nema mozak za fudbal i kraj price.
Zabrinjavajuce je stanje u klubu jos odavno, i nije ni malo prijatno ovo sto se desava, ali ja sam za to da ko god hoce da ide nek ide, i da mu se ime i prezime stavi na dozivotan stub srama u klubu (persona non grata).
Kasni mu plata, pa kome u Srbiji ne kasni, igraci koji ne mogu da shvate da je Zvezda narodni klub ne trebaju da dolaze u Zvezdu, nije bez veze smisljena ona izreka Zvezda Srbija. Kako je medju Srpskim narodom tako je i u Zvezdi, narod nema leba da jede, nema ni Zvezda. Dakle Zvezda je ogledalo Srpskog drustva, to je jedan od razloga zbog cega sam ja kao navijac toliko zaljubljen u nju.
Bas me interesuje kakve ce karijere napraviti svi koji su trazili raskid, mada se to vec naslucuje kada se uzme u obzir kakve su „igracine’ dimitrijevic,mladenovic, vesovic…samo nek povede i raju bozovica sa sobom muka mi je od obojice.
ZVEZDA SRBIJA!!!

Reply
Realno нов 25, 2013 at 22:22

Nikako mi ovo nije jasno, pa svi igraci traze raskid. Nesto tu dismr. Ne branim nikoga od igraca ali cudno je ovo previse. U svakom slucaju Vesovic ako dobije raskid neka mu je sa srecom, ipak 100 utakmica je odigrao za nas klub i ja mu zelim srecu bez obzira na sve. Ko zna zbog cega se odlucio na ovo.

Reply
lilihip нов 25, 2013 at 22:19

petkovic je za vesovica cafu! ovo je jedini nacin da vesovic ode, jer nece niko da ga kupi. 😛

Reply
Mina нов 25, 2013 at 22:09

Zbog cega sada pa ovaj trazi raskid ugovora?!?!?! Jer moze neko da mi napise razlog, molim vas, popizdela sam!!! 👿

Reply
Fornicator нов 25, 2013 at 22:24

Mina, navikni se na ovo, biće toga još. Svima se duguje, i čim je neko nezadovoljan, ili izgubi mesto u timu (kao Vešović sada), tražiće raskid ugovora na štetu kluba. Naravno da će ga lako i dobiti – to je samo proizvod lošeg rada naših uprava poslednjih godina (da ne kažem decenija), ali to je tako, sada ubiramo plodove svog nerada, i tu se ništa ne može.
Ostaje da sačekamo da svi koji hoće da idu to i urade, i da neka nova uprava (ova je za to nesposobna, i to je nedvosmisleno dokazala) počne sa nekom drugom i zdravijom praksom. I ugovori u ovom poslednjem prelaznom roku će nam se obiti o glavu, svi su višestruko štetni, tako da dug ne da se ne smanjuje nego svakodnevno raste.
Sve skupa, ne valja i ne sluti na dobro.

Reply
Mina нов 26, 2013 at 14:37

Ma znam. Sve bih dala da se promeni uprava, UNISTAVAJU NAS. Kada bi se ona promenila sve bi bilo kao 1991.

Reply
dusan нов 25, 2013 at 22:06

tu smo gde smo izmedju ostalog i zbog toga sto vesovic i slicni imaju po 100 utakmica u zvezdi. nejasno mi je samo sta je u njegovoj i mladenovicevoj glavici? pa oni su mogli samo ovde da igraju dok nisu dosli malo ozbiljniji igraci. gde ce sada? u barselonu. smehotresna olimpijada

Reply
Dio нов 25, 2013 at 21:57

Sto kaze Dzaja svi igraci treba da budu u vlasnistvu kluba i ono sto je veoma bitno je da svi treba da sacekaju kraj sezone i da se to navede u ugovoru. Ovakav haos je nezabelezen . Ovakvi igraci prvo nisu ljudi iz razloga sto pocenjuju kolege na svojim pozicijama. Niko u klub nije doveden da mu je garantovano mesto ili da bude necija zamena . Svi su bre narcisi nema timskog duha, neki kao da mole boga da se neko povredi kako bi dobili mesto u ekipi. Ne treba nikog zaliti srecan im put svima koji misle da igranje u Zvezdi nije privilegija

Reply
milos нов 25, 2013 at 22:00

jedino dobro u celoj situaciji sto odlaze najgori,jos miric i bice super….najcrnji su ovi sto kukaju kako nista necemo zaraditi sad od vesovica,tuga,kao prvo,od vesovica se i nemoze nista zaraditi jer ga nece niko a kao drugo nas dug je toliki da je transfer vesovica ili mladenovica prilicno mala kap u tom moru….

Reply
Dejan CZ нов 25, 2013 at 22:17

Nas dug delom i jeste toliki zato sto nista ne zaradjujemo na transferima: Mladenovic, Maksimovic, Milijailovic, Suljagic, Dmitrovic, Dimitrijevic, Mikic, Kadu, Jankovic, Pantic… i jos mnogi ili im je istekao ugovor ili su dobili raskid a na svakom smo izgubili po najmanje 200-300 hiljada pa racunaj.

Reply
milos нов 26, 2013 at 01:42

gresis,nas dug je uglavnom sto vise nemamo skauting,da bi doveli jeftino a prodali skupo,dug je veliki jer nemamo nasu skolu i nase igrace,i upravo zbog dovodjenja igraca kao sto su onjjilo,vesovic,miric,mladenovic,nenadic i sl,nas dug i jeste ovoliki,prosto,nemozes zaraditi na igracu koji nista i ne vredi..

Reply
Kiborg нов 25, 2013 at 21:24

Ne radujem se ovakvom stanju naseg kluba jer se ovakvim stvarima steti na ugledu. Ali vesovic je neciji igrac i on mora da igra jer je neko tako rekao i on gubi novac ako on ne igra. Sad kad Zvezda ne sme da drzi Petkovica na klupi celu sezonu jer je 2x veci potencijal tako da je ovo ocekivani potez takozvanog ‘menagera’. Vesovic se ovde nista ne pita. Isti slucaj sa Mladenovicem. Ako nemamo u mladjim kategorijama zamenu za vesovica i mlladenovica odma ugasiti maldje kategorije jer ja dva losija beka nisam u zivotu gledao u Zvezdi.

Reply
Iznogud нов 25, 2013 at 22:25

Vecinu si upravu ali ocigledno ne pratis i nisi pratio puno Zvezdu kada ne pamtis losije bekove. Bilo je njih i gorih, samo mi smo takav narod pa brzo zaboravljamo i dobro i lose.

Reply
Dejan нов 25, 2013 at 22:45

E alal ti pite za ovu zadnju recenicu. Ako za ove nemamo zamenu ne treba pare trositi na omladince. Nadam se da nismo na te grane pali. Sramota jeste sto igraci ovako odlaze, ali to definitivno nisu dva igraca ka kojima treba kukati i plakati… Putuj igumane i ne pitaj za manastire!

Reply
BB нов 25, 2013 at 21:23

I da smo ga prodali pitanje koliko bi Zvezdi ostalo.To su pare Raja Bozovica,tako da…

Reply
emirko svemirko нов 25, 2013 at 21:20

Koga sisa, tu je Petkovic koji je odigrao dosta dobro… 🙂

Reply
delija 1979 нов 25, 2013 at 21:20

putuj i ne vracaj se vise

Reply
Iznogud нов 25, 2013 at 21:20

Ja nisam jedan od onih koji samo ceka razlog pa da krene da pljuje. Ovde ocigledno nesto veliko ne stima, pa klub je odavno u problemu, ali nikada nam igraci nisu bezali kao na traci. Ocigledno da pre svega nesto ne stima u klubu a ne u igracima. Nikako nikoga da prodaju, svi dobise raskide ugovora.

Reply
Neupuceni нов 25, 2013 at 22:59

Pa klub nema para! Menadzeri drze igrace, ako igrac ne igra, menadzer pokusava da mu nadje neki klub tako sto koju god budalu da nadje pored toga sto ga ubedi da je „dobar“ igrac saopsti mu da moze da ga dovede za DZ jer je klub u kom igra do guse u govnima… Ovi malo razmisle, daju mu neku smesnu platu za njihove uslove, nasim igracima to bude premija, traze raskid ugovora i eto ti sta „stima“ u nasem klubu. Sve dok igraci ne budu dobijali plate i imali mogucnost raskida ugovora ovo ce se desavati, nazalost…

Reply
Aca Delija нов 26, 2013 at 01:51

Pa ocigledno je da je Mladenovic pobegao da bi igrao (verovatno nece ni tamo gde god da ode), a Vesovic je cutao i radio ceo prvi deo sezone i posle par dobrih partija se povredio (ne vraca se do kraja ovog dela) i resio covek da napusti klub. Tu sumu koju bi neko platio na ime obestecenja on ce strpati u svoj dzep (mozda malo manje od toga) i nece da razmislja da li ce i kada njemu Zvezda da isplati platu za nekoliko poslednjih godina (ne verujem da mu je isplaceno ni 30% od kako je dosao kod nas)..

Reply
Boris нов 25, 2013 at 21:16

Ocigledno jos jednom treba obaviti razgovor sa svima. Ako su im obecali nesto sto mi ne znamo i nisu ispunili to onda je ok. Neka idu. I sa srecom im bilo.Ali ako su posle obavljenih razgovora rekli da ce ostati bez obzira na finansijsku situaciju onda treba i da znamo da su lazovi i nikakvi ljudi.U ovom dijelu fali malo transparentnosti. Ili malo vise. Mislim da treba da znamo,da ne pljujemo ljude ako su izigrani ali i da se zna da sta su ako su slagali!

Reply
Luka нов 25, 2013 at 21:15

Sta sad njemu ne valja?

Reply
Spartanac нов 25, 2013 at 23:08

ne daju mu pare,a traze da daje 200%

Reply
Ryber Palunko нов 25, 2013 at 21:13

Par puta smo s zaletili s kometarima na slične viejsti ‘mnogih medija’, pa bolje da sačekamo da čujemo i potvrdu iz kluba (ili od njega samog).

Reply
jagodina navija za zvezdu! нов 25, 2013 at 21:03

Uplasio se konkurencije i ajde da idem.
Zvezda ti je mnogo dala,mogao si da uradis nesto slicno kao i Luka Milivojevic..
„Mnogo briga,mnogo i problema…“

Reply
Obrad_brko нов 25, 2013 at 20:54

Kao da je citao moj komentar od pre neki dan u vezi Mladenovica…pa Veso lave samo navali
sretno ti bilo

Reply
INĐIJA нов 25, 2013 at 20:51

Misli li da prodaju neke od mnogobrojnih cepanica koji odlaze?

Reply
INĐIJA нов 25, 2013 at 20:53

MISLE#

Reply
Dejan CZ нов 25, 2013 at 20:51

Nesto je trulo u drzavi Danskoj. Ovde nesto ne stima nikako. Imali smo konkurenciju na toj poziciji neverovatnu u liku Petkovica i Vesovica nikako ne bi valjalo ovako da ode. Gubimo konkurenciju na toj poziciji a i mogucnost zarade.

Reply
laki нов 25, 2013 at 20:51

Nemojte nista raditi dok se ne dobije zvanicna potvrda

Reply
zvezdas нов 25, 2013 at 20:51

dovidjenja prijatno,odlicna vest

Reply
Iznogud нов 25, 2013 at 21:22

Odlicna vest??? Po cemu??? Zato sto ostadosmo bez jos jednog igraca i bez mogucnosti zarade i jos tuzba pa mu moramo isplatiti zaostale plate. Jel to super? Vesovic nije bio los koliko ste ga osporavali, centarsut nije neki ali lik je borben za dvojicu.

Reply
zvezdas нов 25, 2013 at 21:57

Druze u finansijske detalje i ugovor nikad ne ulazim jer se u to ne razumem,ali fudbalski je ovo odlicna vest jer on blage veze nema i to vec dugo vremena pisem…ja nemam nista licno protiv njega ali realno on kvalitet za zvezdu nema

Reply
Iznogud нов 25, 2013 at 22:23

Koji se onda qrac cudite sto finansijski lose stojimo kada nam je 15-20 fudbalera u poslednjih 18 meseci otislo bez dinara.

Reply
zvezdas нов 25, 2013 at 22:28

Veruj mi ne cudim se vise,ali ako je ovo nacin da se otarasimo menadzerskih igraca jbg istrpecemo sta ces

Iznogud нов 25, 2013 at 22:36

Zbog tih gubitaka nikako ne moze biti odlicna vest, i konkurencija nikada nije na odmet. Vesovic je pokrivao celu desnu stranu stoga jeste ovo gubitak.

DELIJA_NCZ нов 25, 2013 at 20:50

Hvala bogu da ga ne gledam vise, mada tuzne je sto se radujem zbog ovavkve vesti, ali sta cu, ocigledna trecerazrednih fudbalera mozemo da se resimo samo ovako, sledeci je miric

Reply
milance нов 25, 2013 at 21:32

nemogu da ga vidim. gura ga neka crnogorska veza…

Reply
ja нов 25, 2013 at 20:48

hahahhahaha…pa na kraju nece imati koga da prodaju….ko hoce da ide samo trazi raskid….tuzni klube sa lopovima koji te vode

Reply

Leave a Comment