Moja Crvena Zvezda
АтлетикаОстало

Атлетски клуб се финансијски опоравља

Лепе вести стижу из АК Црвена звезда. Ново руководство некадашњег шампиона Европе у атлетици исплатило је 2,5 милиона динара и одблокирало клупски рачун који је био у блокади готово целу годину.tatjana-jelaca-300x249

Председник клуба Срђан Рашковић потписао је уговоре са 11 такмичара. Извршен је репрограм свих дугова из ранијих година и исплата заосталих стипендија. На списку атлетичара и атлетичарки са којима су обновљени уговори налазе се: национална рекордерка у бацању копља Татјана Јелача, Маја Ћирић, Ивана Петковић, Александра Стошић, Милош Тодосијевић, Страхиња Јованчевић, и Дарко Шаровић, а нови стипендисти су Тамара Марковић, Александра Радић, Александар Мрђеновић и Александар Величковић. Само је препонаш Милан Ристић поднео захтев за прелазак у Партизан, а клуб му неће правити никакве проблеме у избору нове средине.

Црвено-белим такмичарима је обезбеђена опрема, суплементација и лечење у случају повреда, као и месечна стипендија. Новим правилником за чију израду су најзаслужнији потпредседник задужен за спортска питања Невен Ранић и спортски директор Стеван Грујић предвиђене су и награде за такмичаре који остваре успехе у школама и на факултетима, али и суспензије за оне чији успех у школи не буде на задовољавајућем нивоу. Агилна управа има у плану и постављање плаве тартан стазе у тунелу стадиона Црвене звезде.

Повезане вести

Leave a Comment