Moja Crvena Zvezda
ВатерполоЕвропска такмичења

Најава: Црвена звезда – Раднички, други део: Игра престола!

Прошле недеље је Раднички славио у дербију првенства, сада се боре за трофеј Суперкупа Европе! У Бечеју, граду бившег шампиона Европе.

zvezdaradnicki

Не треба тражити сличности између прошлонедељне утакмице и сутрашње. Црвена звезда је у Крагујевцу одиграла можда и најлошији меч ове године, док је Раднички одиграо зрело. Дуел у Бечеју нема фаворита и неће одлучити боља форма. Црвена звезда је спремна и комплетна, док Раднички неће моћи да рачуна на центра, Милоша Королију.

На конференцији за медије у Градској кући у Бечеју поводом утакмице, председник Црвене звезде Виктор Јеленић изјавио је да ће се у базену видети који је клуб бољи, а тренер Дејан Савић да се састају екипе гладне трофеја и да је Бечеј заслужио овакав спектакл.

Суперкуп Европе у ватерполу се игра од 1976.године, када је загребачка Младост прва пригрлила трофеј.
За ову прилику и велики меч монтажне трибине стижу из Новог Сада, па ће базен у Бечеју бити спреман да угости око 1.000 гледалаца. Очи Европе су одавно упрте у ватерполо Србију. Раднички је у предности, али Црвена звезда је у више наврата показала да се бори само у базену и да је победник онај ко то заслужи.

Директан пренос на РТС2.
Субота, 30.новембар
Црвена звезда – Раднички
СЦ „Ђорђе Прељић Баџа“, 20х
Бечеј

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

Goran нов 30, 2013 at 14:26

Proslu smo igrali na njihovom bazenu,pred njihovom publikom,bili su kompletni i dobili su nas samo 1 razlike…Sada igramo na neutralnom terenu,verovatno ce biti vise nasih navijaca,oni bez Korolije mi kompletni,zato budimo malo optimisti 🙂

Reply
Fornicator нов 30, 2013 at 05:49

Ubiće nas opet – prejaki su, JBG.

Reply
Marko Zvezdas нов 30, 2013 at 12:21

Nemoj onda ni da gledas, ako mislis tako. Pa da su i jaci od nas, kakve veze ima? vazno je da daju sto posto a ako izgube to ce znaciti da su prejaki Kragujevcani..

Reply

Leave a Comment