Moja Crvena Zvezda
Архива

Kaluđerović o budućnosti

Nakon što je Adžić potvrdio da Kaluđerović može napustiti klub, potvrđeno je i da Andrijin menadžer pregovara sa nekoliko klubova.  Imena klubova sa kojim Kaluđerović pregovara se još ne znaju, a njegovu izjavu prenosimo u potpunosti.

U ovom trenutku stvarno ne znam sve detalje oko toga, ne mogu da kažem sigurno da li ostajem ili idem. Još je sve otvoreno, moj mendažer pregovara sa nekoliko klubova. Videćemo, ja sam igrač Crvene zvezde, tako se osećam treniram i sprema se kao da ću da igram u Zvezdi u narednoj sezoni, a videćemo šta će biti u narednom periodu“ – kaže Kaluđerović.

Andrija Kaluđerović

Ne remeti me kao što sam rekao, koncetrisan sam na obaveze u Crvenoj zvezdi gde planiram da igram, a sad ako bude neka ponuda toliko dobra da prihvati klub, onda ću videti, razmisliću dobro šta mi je činiti. Očekujem od sebe da igram kako sam i igrao u prethodne dve sezone, dakle da postižem golove. Iz godine u godinu mi je cilj da postignem što više golova, tako da mi je cilj da postignem više pogodaka nego prošle sezone. Ipak, glavni cilj mi je da Zvezda u novoj sezoni osvoji trofeje, pošto u prošloj sezoni mi ništa nije značilo to što sam bio najbolji strelac lige, kada nisam osvojio nijedan trofej. To su neke moje želje, da se u Zvezdi ostvarim sa trofejima pa tek onda da idem u inostranstvo. Voleo bih tako da se desi, a sad kako će biti, nije sve na meni“ – dodaje centarfor Zvezde.

I za kraj Kaluđerović dodaje par riječi o Dimitrijeviću i ostalim pojačanjima :

„Dimitrijevića znam iz Rada, za njega sigurno mogu da kažem da je odličan igrač, pošto smo sarađivali ranije nekih šest meseci. Za njega stopostotno tvrdim da je odličan igrač, a što se tiče dvojice Brazilaca što su došli, stvarno je rano za prognoze, tek smo odradili prvi trening zajedno. Ne znam kakvi su igrači, ali pretpostavljam da su dobri pošto su igrali u dobrim klubovima.“

Повезане вести

13 comments

Comments are closed.