Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Жутић: „Био је пенал за Звезду“

Члан Судијске комисије ФСС, Ђорђе Жутић, у емисији на ТВ Арена спорт, прокоментарисао је спорне ситуације из претходног кола ЈСЛ. Један од таквих момената се десио и на Маракани, када за домаће досуђен пенал након контакта Савићевића и Настића.

Nenad Milijas

– Апсолутно добра одлука, био је пенал. Играч у црвеном дресу је изборио позицију, имао контролу над лоптом и заиста непотребно је стартовао противнички играч. Левом ногом је ударио Савићевића у горњи део бутине. Једина дилема је да ли је било потребе за другим жутим картоном Настића – образложио је Жутић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

27 comments

Ultras дец 9, 2013 at 17:30

Pa start sa leđa naravno da je ispravno sudija pokazao drugi žuti!!!

Reply
dusan дец 9, 2013 at 16:07

ima nesto gore ovde od tog prepucavanja – bio penal, nije bio penal. kad su nas otkinuli u kupu receno im je „bili ste bolji. cestitamo“ i naravno oni glume bajern i kao – naravno da smo bili bolji. ako se pogleda statistika ove poslednje utakmice – zvezda je imala 11 suteva vise na gol od vojvodine, a vojvodina u drugom poluvremenu nije postojala. i onda odjednom „rezirao je neko drugi“ – sta je tacno rezirao? to sto milijas ne moze da da gol iz penala? to sto sutiras napadaca bez velike potrebe u butinu u 16 metara? to sto niste mogli da parirate jednom kljakavom, fizicki nespremnom i desetkovanom timu? drugo sto se tice glodara – da li je svirao jedan penal za vozdovac ili cukaricki to su sto se mene tice manje sporne stvari i ne trebaju povodom toga da se pisu ona imbecilna saopstenja. ali, sta je sa utakmicom partizana protiv novog pazara? tu se svirao penal, iskljucivali igraci, igralo se do 105 minuta… koja je nasa utakmica slicna? zamenjuju se teze, da bi se opravdala ona budalastina – zvezda i partizan su isti. ZVEZDA I PARTIZAN NIKAD NECE BITI ISTI! grobari, jel nas cujete?

Reply
Damjan Martinovic дец 9, 2013 at 21:30

Jako lepo receno.Svaka cast!

Reply
Zvezdas S дец 9, 2013 at 12:35

Realno bi bilo da imamo 10 bodova vise od Partizana,koji je imao ogromnu podrsku od sudija.Cukarickom nije dosudjen cist penal.Ostale utakmice necu ni da nabrajam,gde je Partizan poguran.Mnogi novinari pisu o penalu ,protiv Vojvodine ,koji je apsolutno cist,a gotovo nigde se ne spominje nedosudjen penal za Cukaricki,sto jasno govori da Partizan drzi sve pod kontrolom,od strane Sudija,Novinara pa na dalje.Da je imalo realnosti u nasoj ligi,Partizan bi trebo biti na sredini tabele.Na vrhu je zahvaljujuci Sudijama.U ovoj ligi Zvezda ima realno najbolji tim ,ALI…….

Reply
toma дец 9, 2013 at 12:33

a sto nama nije sviran penal u kupu kod 1;O za njih, tad se nisi oglasavao

Reply
ja дец 9, 2013 at 09:57

postojao je kontakt, ali ne i penal. da je onakav penal sviran grobarima nasi bi pisali saopstenja da se namesta za partizan, samo se stavite u obrnutu situaciju, penala nije bilo. onakav penal nikad ne bi sviran za vosu ili bilo koji drugi tim protiv zvezde, budite ponekad iskreni

Reply
cigan sa zapadne tribine дец 9, 2013 at 10:09

a ti si znaci ovaj sto dade svima po jedan minus …e grrobari , mi smo Zvezda , vasa nocna mora , tako da vas donekle i razumem…

Reply
Darko Ribnikar дец 9, 2013 at 12:43

Bjeko.ti li si?

Reply
bob дец 9, 2013 at 08:30

Kao što sam već pisao, nikada nisam bio pristalica teorija zavere, ali iz godine u godinu se prosto nameću teme o kojima ima šta da se kaže…
Dakle, kukaju prvo jugosloveni kako im u derbiju nije sviran penal zadnjih 50 godina… Sada i Voša oštri onu stvar pa ustaje protiv Zvezde, kmeči i kuka, a jednom se nisu oglasili kada su ih tukli u finalu Kupa, nazivali ustašama i ko zna kako još… Ne, naši navijaču i ljudi koji vole Zvezdu su radili klipove u kojima su detaljno opsani svi postupci koji su doveli do prekida utakmice finala Kupa, i tako dalje. I opet su im oni draži… Verujte, poznajem neke firmaše koji ne mogu da smisle Zvezdu, ali im jsd nije toliko odvratna opcija. Zašto?
Nemam odgovor, tako da, ako neko ima neko logično objašnjenje, neka izvoli. Pozdrav svima.

Reply
ds дец 9, 2013 at 09:33

Upravi si brate,Zvezda je svima trn u oku samo ne znam zbog cega.Ako slucajno neki tim ostete protiv nas o tome svi bruje pet dana,i krenu sa nekim svojim pricama.A koliko je samo timova osteceno protv partizana?O tome se suti.Dan kada tole ode slavicu kao praznik,a sto se vojvodine tice odvratni su mi.

Reply
Teks Viler дец 9, 2013 at 07:22

Bio je penal za Cuku,Nenad Bjekovic bi ga svirao.Kao i pre dve sedmice za Vozdovac,penal koji bi svirao i ministar za evrointegracije,Ruzic.Tacno,ove jeseni je nama oteto 6,a jugoslavenima poklonjeno 10-tak bodova.Ipak,nasi kiksevi su nas najvise kostali.

Reply
Cira дец 9, 2013 at 06:33

Prvo je tu pricu potegao grobar Nikolic kome je krivo sto na prolece nece imati + 3-4 inace penal cist kao suza,drugi zuti zasluzen i sudija nije dao gol
sve ostalo je -Pas laje vetar nosi-
Niko ne pominje milion prekrsaja Vose cime je sekla svaki pokusaj bilo kakve akcije i onako ocajne Zvezde.Vosa je ovaj put ubila fudbal,a nasa Zvezda spora i nemocna ni da stigne njihove igrace kako bi im se priblizila po broju prekrsaja.

Reply
Delija mp дец 9, 2013 at 02:27

Niko ne spominje da cist penal nije dosudjen za Cukaricki

Reply
aston дец 9, 2013 at 02:03

Nama treba brzi igrac sredine terena,koji brzo se oslobadja lopte i deli loptu na vreme u prazan prostor napred ka golu, kad takvog budemo imali bice i lakih pobeda, naravno i dva dobra stopera

Reply
dexy122 дец 9, 2013 at 09:36

Ja mislim da Nine spada u tvoj opis. Sad kad Laza krene da igra, on i Pecnik krilo, a Ninkovic na svojoj prirodnoj poziciji.

Reply
veliki pravi zvezdas дец 8, 2013 at 23:06

Potrebno nam je promjena trenera Crvene Zvezde Stojanovica za Djurdjevica ili Robija Prosineckog a nasa Crvena Zvezda ne treba da je zanima oce li dosudjen jedan faul manje ili vise ako nasa Crvena Zvezda rusi sve pred sobom zato su nam potrebni igraci ne samo radi toga da su dosli u Crvenu Zvezdu nego da poboljsaju kvalitet Crvene Zvezde na nekim pozicijama tipa stoperi i bekovi naravno uz novog trenera Crvene Zvezde to bi bilo jedino resenje pravo a za sve nam je neophodna PRIVATIZACIJA ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 🙂

Reply
Mao Molina дец 8, 2013 at 23:38

slažem se za pojačanja i privatizaciju.Za trenera ne,koliko je godina Venger bez trofeja,koliko je Šaf bio u Verderu bez trofeja….nama treba kontinuitet na svim nivoima,nije rešenje menjati trenera,upravu i igrače svakih šest meseci.

Reply
Denis дец 9, 2013 at 00:06

Koliki Verder ima budzet u odnosu na vodece ekipe Bundeslige, a drugo je Venger i Arsenal, ne mozes ga nikako porediti jer on svake godine izbaci par klinaca koje proda za milionske ugovore i igrace sto dovodi iz Afrike lik ima skauting i ne masi u procenama, klub posluje boli glava. Gde ovog naseg sa njim da poredis, pa nasa cela uprava da dovede po 5 igraca tesko da bi pogodili 3 kvalitetna.

Reply
Denis дец 9, 2013 at 00:07

Zakljucak, nama ne treba trener koji ce za 5 sezona osvojiti titulu, vec mnogo mnogo ranije, a bojim se da sa Stojanovicem necemo uspeti. Nema covek viziju. Nemam nista protiv njega, vidi se da je emotivan, radi posao najbolje sto zna, ali pitanje je da li je to dovoljno.

Reply
bob дец 9, 2013 at 08:32

Nije poenta da trener nešto zna, već da bude podoban. Recept prepisan iz vrha FSS-a.

Darko89 дец 9, 2013 at 11:21

Pa nije kriv trener sto se prodaju mladi igraci i sto je skauting los. On radi sa onim sto ima. A ima najgoru odbranu u poslednjih ne pamtim ni ja koliko godina, tj stoperski tandem. Stojanovic kako-tako vuce ekipu, jesu ispali u kupu, ali ima seriju u SL. Sad, i da dodje neki novi trener, ne znam koliko je to dobro. Tako smo i Pizona zamenili, nismo imali igru, ali smo bili prvi, i na kraju nistaaaa.

Reply
aca nis дец 9, 2013 at 03:29

Mogu da kazem od kad citam komentare na ovom forumu da si po prvi put u pravu, mada ne znam zasto ovo nase crvene zvezde, treneru crvene zvezde, ovoliki znakovi uzvika, ali nema veze. Zvezda trebe da gazi sve, bude dominantna, da ne mora da se sviraju penali(ovo po mom misljenju nije bio penal, sta god kaze ovaj), da imamo neku igru, da se zna ko sta radi. Po mom misljenju, slagali se ili ne, Milijas je rak rana kluba. On se ne vraca kad pogresi, nece da trci, ne trudi se, ne pokriva veliki prostor, poziva na bojkote, pise saopstenja, ne bori se dovoljno za tim i ostavlja velike rupe na sredini terena. Igra nonsalantno, nema samopouzdanje, vec drugi put masi odlucujuci penal(kaze do tad nikad nije promasio). Nama treba kapiten da preuzima odgovornost, da se bori, da daje primer saigracima kako treba da igraju, da se bore za dres, a pogledajte unazad kad smo bili normalan klub ko su nam bili kapiteni i videcete da on ne lici na te igrace po kapitenskim osobinama. Mnoge stvari nam ne funkionisu i mogu da kazem da osecam olaksanje sto necu vise da gledam mucenja i strepim svaki vikend hocemo li da pobedimo, ko ce sa kim da se svadja, ko ce da trazi raskid ugovora, da li ce igraci da traze plate. Mnoge stvari nam nisu funkcionisale, nije se znalo ko sta radi, ocekujem takav trend i u nastavku, nista novo. Ova nasa deca slaba, i Savicevic i Lazic nista posebno, Lazic jak ali ne ume loptu da primi, ispada, kiksira kako stigne, uopste nema fudbalsku inteligenciju. Sve sto vredi je otislo i ovo ne cudi sto su nam ovakvi klinci sad. Bar mali odmor od nazovi fudbalera pa da vidimo na prolece ali nisam optimistican, nikakva atmosfera. Ninkovica za kapitena, jedini pokazao kako se bori na terenu za tim, van vec ne znam i necu da nagadjam kakav je.

Reply
bob дец 9, 2013 at 08:37

Slažem se sa tobom, ali teško da ćeš u Srbiji uskoro imati ekipu koja toliko odskače. Naravno, mislim da smo uglavnom mi krivi što smo tu gde smo, ali realno: koliko bodova je poklonjeno jsd-u u proteklih 10 godina? Veruj mi, više ne pratim šta su uradili na tekmama, jer znam da će nekako učeprkati bar jedan gol. Odbijam da poverujem da se uvek izvuku sa 1 golom razlike na konto kvaliteta koji, da budemo realni, ne postoji.

Reply
Teks Viler дец 9, 2013 at 12:16

A Zivadinovic i pok.Miljanic?

Reply
milos дец 8, 2013 at 22:53

STa nas briga sta kaze Zutic?!

Reply
Jessie Pinkman дец 8, 2013 at 23:18

U pravu si! Sad mi je on potreban da mi objasnjava sta se desava na terenu kad se sve lepo videlo. Ova Vojvodina mi nije jasna uopste. Prvo ovaj Mini-Me sa izjavom da je utakmicu neko rezirao, pa onda njihov baletan od golmana kaze da su dobili batine. Nisu tako reagovali kad su ih Jugosloveni krali zadnje 2-3 godine i zvali ih Madjarima i Ustasama.

Reply
milos дец 9, 2013 at 10:19

Alo bre, dileje, pa taj isti je rekao da penal protiv Patizana na Brdu nije postojao?!

Reply

Leave a Comment