Moja Crvena Zvezda
Ватерполо

Пораз ватерполисткиња против Сенте

Ватерполисткиње Црвене звезде поражене су од екипе Сенте у Београду резултатом 9:11, у другом колу првенства Србије. Црвено-беле су константно јуриле предност гостујућег тима, али на крају нису успеле да стигну до победе против главног конкурента у борби за титулу.seniorke-prva-utakmica

Сента је добила прву четвртину са 3:2, а црвено-беле су се реванширале у другој деоници са 2:1, па су на одмор отишле са нерешених 4:4. Кључну разлику гошће су успеле да стекну у трећем периоду, који су решиле у своју корист са 3:1, за вођство од 7:5. У последњој четвртини било је 4:4, па је Сента успела да однесе вредне бодове из Београда.

Нерешива енигма за одбрану Црвене звезде била је Жока Патаки, која је постигла чак пет погодака. У редовима црвено-белих по два гола су постигле Дујовић, Симић и Марковић.

Црвена звезда – Сента  9:11 (2:3, 2:1, 1:3, 4:4)

Базен: Ташмајдан. Гледалаца: 150. Судије: Шукић (Зрењанин) и Поповић (Београд).

Црвена звезда: Александровић, Миловановић 1, Блажевић, Ружић, Бијелић 1, Дујовић 2, Симић 2, Радојичић, Ђорђевић 1, Марковић 2, Илић, Јаковљевић, Буљин, Јовановић. Тренер: Брадић.

Сента: Јухас, Рудич 1, Бена, Ленђел, Велес, Кинчеш 2, Фекете, Балог 3, Молнар, Тот, Патаки 5, Бурањ.

Нема сумње да ће ове две екипе до краја сезоне водити велику борбу за титулу шампиона Србије. У следећем колу црвено-беле ће гостовати екипи Војводине у Новом Саду, и биће то лепа прилика за поправни, после првог пораза у сезони.

Повезане вести

3 comments

Sencanin феб 24, 2014 at 08:42

Napred Senta do konacne titule !

Zasluzile ste da konacno pokazete koji tim je ove godine zaista najbolji.

Reply
Sencanin феб 24, 2014 at 08:40

@IgorNbGd

Ne nego si ti klinac koji ne zna da u Srbiji postoji mnogo Madjara starosedeoca koji su nasi drzavljani jer su rodjeni ovde. Znaci svi su jednaki pred ustavom i zakonima Srbije i svi imaju jednaka prava.

Pa tako i da razbiju Zvezdu a da se neki pametnjakovic odmah ne zapita da li je to regularno?

Reply
IgorNbGd дец 9, 2013 at 23:45

„Juhas, Rudič 1, Bena, Lenđel, Veles, Kinčeš 2, Fekete, Balog 3, Molnar, Tot, Pataki 5, Buranj“….. Jel Senta ekipa iz Mađarske? 😀

Reply

Leave a Comment