Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаОдбојка

Девојке дочекују Пјаћенцу

Одбојкашице Црвене звезде угостиће шампиона Италије, Ребеки Норд Меканика из Пјаћенце у 5.колу ЦЕВ ДенизБанк Лиге Шампиона. Меч се игра сутра у „Шумицама“ од 18ч, уз директан пренос на РТС2.

czvpjc

На конференцији за медије, Николина Лукић и Мина Поповић изнеле су своја очекивања пред сутрашњи окршај шампиона. Николина сматра да је први меч у Пјаћенци био најлошији меч Звезде у Лиги Шампиона и да је младост адут њене екипе.

„Сматрам да први меч у Пјаћенци нисмо одиграле на високом нивоу и да је то била најлошија утакмица у Лиги Шампиона са наше стране. Наш адут је свакако наша младост, и покушаћемо да их изненадимо. Мислим да треба да уђемо у меч што мотивисаније, позивам навијаче да дођу у што већем броју јер нам њихова подршка пуно значи.“

Мина Поповић је истакла да екипи пуно значи подршка навијача и да је мотив само учествовање у друштву најбољих.

„Нама увек значи када дође неко да види оно шта ми радимо и да нас погледа. Улазимо у серију тешких мечева, али то је оно што волимо и што нам највише прија. У овим утакмицама стичемо искуство и припремамо се за домаће утакмице, које су нама најбитније. Мотив је само учествовање у Лиги Шампиона. Позивам све љубитеље одбојке да дођу и да нас подрже. Позивам и оне који нису, мозда ће им се свидети.“

Екипа из Пјаћенце је славила 3:0 у првом мечу.

Немају пуно времена за одмор црвено-беле даме. Само што су се вратиле из Москве, играле су за викенд меч против ТЕНТ-а, а после меча са Пјаћенцом, већ у четвртак их очекује заостали дуел са Спартаком у Суботици.

И ми позивамо навијаче да дођу у „Шумице“ и пруже подршку црвено-белим дамама, сигурно ће имати шта да виде.

Црвена звезда – Ребеки Нод Меканика, уторак 10.децембар 18ч!

Дођите у Шумице!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

zvezdaS дец 10, 2013 at 16:32

Steta sto ne zivim u Bg-u isao bi na svaku njihovu utakmicu, zaista su to zasluzile. Sramota me je kad vidim da nemaju podrsku delija.

Reply

Leave a Comment