Moja Crvena Zvezda
Архива

Žule i Mikić ostaju „sami“ na desnom boku

Nikola Mikić
Nikola Mikić

Nakon što je postalo jasno da od dolaska makedonskog internacionalca Aleksandra Todorovskog u Crvenu zvezdu nema ništa, klub je odlučio da ne dovodi novog fudbalera na poziciju desnog beka.

Na tom mestu šansu će dobiti Nikola Mikić, koji je i doveden pre godinu i po dana da zameni Ninkova (iako je kapiten nenadano ostao dosta duže), kao i mladi Filip Stojković, koji je ovog leta prekomandovan u prvi tim.

Žule će tako poći „stopama“ Marjana Markovića, koji je kao 18-godišnjak dobio šansu kod Muslina nakon odlaska Ivan Dudića u Benfiku, i tu šansu u potpunosti iskoristio.

„Kao što sam rekao, za nas je prelazni rok završen i to će se promeniti jedino u slučaju eventualnih odlazaka. Na poziciji desnog beka imamo Nikolu Mikića koji ima naše poverenje, a tu je i talentovani Filip Stojković od kojeg očekujemo da se nametne“, rekao je sportski direktor Ivan Adžić.

Adžić dodaje da su informacije o nastavku pregovora našeg kluba i Brazilca Toroa – apsolutno netačne.

„Zaista mi nije jasno ko i zbog čega protura takve priče o Toru. Nije tajna da bih želeo da takvog igrača vidim u timu Crvene zvezde, ali to je apsolutno nerealno. On ima izuzetno jak ugovor i visoko obeštećenje u Atletiko Mineiru i nama su ruke vezane.“

Повезане вести

22 comments

Leave a Comment