Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

АБА: Звезда се „коцкала“, па у последњем периоду сломила отпор Задра

Ivan Radenovic1Кошаркаши Црвене звезде у последњем мечу 11. кола АБА лиге савладали су Задар резултатом 82:69 и осамосталили се на челу табеле са 9 победа и 2 пораза.

Црвена звезда од старта утакмице креће максимално ангажовано и мотивисано преко Шилба и Марјановића долази до 10:4 после четири минута игре. Задрани су до поена углавном долазили шутем са дистанце, да би Звезда агресивном одбраном приморала Задране на далеке шутеве у последњим секундама напада, што се одразило и на резултат, па је расположени Шилб донео предност од 18:10 након асистенције Нелсона. До краја четвртине у игру су ушли Цветковић, Симоновић, Блажич и Катић, уневши додатну агресивност у одбрани. Резултат свега је двоцифрена предност за наш тим после првих десет минут, 23:12.

Црвена звезда добро отвара и другу четвртину, у први план искачу Јака Блажич и Чарлс Џенкинс својим поенима, а управо поенима другог у 15. минуту наш тим долази до максималне предности од 16 поена, 36:20. Треба истаћи одличну ролу Душана Ристића у тим моментима, који је у више наврата одиграо квалитетну одбрану, али је стигао да упише и 2 поена. Ипак, у другом делу другог периода добрим ролама Пространа и Шутала, Задар успева до краја полувремена да спусти разлику на -8, 42:36.

Лош период игре за Црвену звезду наставио се и у трећој четвртини. Црвена звезда три минута није била у стању да погоди кош противника, па је Задар тројко Шутала стигао до предности 42:43. Треба истаћи да је пре тога одличну ролу одиграо Анте Ђугум. Ипак, Иван Раденовић прекида серију Задра 9:0 поенима уз фаул Дијана. До пред последња два минута треће четвртине екипе су се смењивале у вођству, у тим моментима одличну игру у редовима Задра приказивао је Марко Шутало, док је код Црвене звезде Марко Симоновић погодио две тројке. Закуцавањем Џенкинса, Звезда долази до 61:54, али Задар са 2 поена Шутала долази до 56 поена, док је коначан резултат треће четвртине поставио Боби Марјановић погођеним слободним бацањем, 62:56.

У последњем периоду Црвена звезда „додаје гас“. После четири минута последње деоница тројком Чарсла Џенкинса Црвена звезда одлази на двоцифрену разлику, 72:61. Та предност је расла до пред последња 2 минута, када је дуже време на семафору стајало 80:63. До краја утакмице, Задар је успео да смањи разлику на 82:69.

Црвена звезда – Задар 82:69 (23:12, 19:24, 20:20, 20:13).

Дворана: Железник; Гледалаца: 2000; Судије: Јерсан, Рутешић, Крејић.

Црвена звезда: Цветковић 4, Лазић 4, Блажич 7, Симоновић 11, Марјановић 15 (10 ск), Раденовић 8, Катић 6, Ристић 2, Тејић, Нелсон 9 (5 aс), Џенкинс 10 (5ск, 3 aс), Шилб 6 (3aс).

Задар: Башић, Краљевић 2, Лоренс 10, Перић, Собин 6, Ђугум 10, Рамљак 3, Батур 7, Дијан 5, Простран 6, Шутало 20.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

74 comments

milpar дец 10, 2013 at 19:41

Мислим да је пресудило то што смо коначно играли код куће.

Reply
Aca дец 10, 2013 at 18:47

ovo ne valja nista!! koga briga sto smo prvi na tabeli! Valjamo MI, mi kojih danas nema u redu za kartu protiv Laboral kuce……sramota! Ja sam, kao i za sve predhodne utakmice, kartu kupio a oni koji zele boljeg-skupljeg trenera neka kupe ulaznicu (20.000) pa da kupimo dres (nas 200.000) pa ce biti para i za bolje trenere i igrace……prekinite da kritikujete nego doprinesite…..ali ne tastaturom nego džepom!!

Reply
Ryber Palunko дец 10, 2013 at 22:05

U pravu si. Dok god Pionir ne bude pun na mečevima ABA lige, sve ove kritike su svirlenje qrcu. Ufurali smo se da smo važnii od kluba, a bez Zvezde smo niko i ništa.

Reply
Звезда шампион! дец 10, 2013 at 15:03

Рутина…

Reply
šimin дец 10, 2013 at 10:11

Mislim da opet previše nepotrebno kritikujemo. Pobeda je bila rutinska, mada se može kritikovati, u pojedinim momentima utakmice, potcenjivački odnos prema rivalu.
Što se tiče igrača, ne mogu da verujem da se konstantno kritikuje Lazić, i prebacuje mu se veliki broj ličnih grešaka, a ne uzima u obzir da bar polovinu ličnih grešaka pravi radi sprečavanja kontri i zbog toga što je neko drugi ispao iz odbrane. Napadački kvaliteti mu jesu sporni, ali, iskreno, i ne može da dođe do izražaja u napadu jer je to očigledno zadatak nekih drugih igrača.
Kod Raška Katića smo prešli put od toga da je većina bila razočarana što nije imenovan za kapitena ekipe do toga da bi ga većina sada oterala, ne uzimajući u obzir da je čovek imao već dve povrede i nimalo odmora između dve sezone. Katić sigurno ne može da ponovi proteklu sezonu, jer je iluzorno očekivati da igrač od 33 godine konstantno napreduje, ali može da doprinos Zvezdinoj igri.
Što se tiče Radenovića, čovek nije toliko atraktivan igrač, verovatno je i nešto slabiji od Savovića, ali prisetimo se prošle sezone i nastupa Savovića u završnicama domaće i ABA lige, kada se baš i nije proslavio. Možda će sa Radenovićem biti drugačije, valjda je uprava znala šta radi.
Ne mogu da verujem da se ovde pljuju Zvezdini najmlađi igrači: Cvetković, Ristić i Tejić. Cvetković i Ristić su juče odigrali i više nego korektno, mislim da smo za vreme njihovog boravka na terenu i imali +16, a da je nakon njihovog izlaska ta prednost počela da se topi. Što je Tejić promašio slobodna bacanja, promašivao je i Šilb po 4 uzastopna, pa ga nismo “nabijali na kolac“. Mislim da su nam prvenstveno Cvetković i Ristić potrebni već u ovoj sezoni, jer smatram da su perspektiva kluba. partizan nas je prošle godine i pobedio jer su mu igrači napredovali kako se bližio kraj sezone. A nepredak kod nas u ekipi možemo očekivati kod najmlađih, Blažića i Lazića. Ostali su svoj zenit domašili.
I na kraju, ne mogu da shvatim da imamo više strpljenja za strance (amerikance) nego za domaće igrače. Stranci bi po pravilu trebalo da donose prevagu, a naši su samo “prvi među jednakima“. Mislim da ako se uporede naši i partizanovi stranci, oni su u velikoj prednosti.

Reply
Aimar дец 10, 2013 at 15:46

Ajde ti meni reci onda,ko donosi prevagu? Iskreno,i ja sam ocekivao bolje partije od stranaca,ali oni su ti koji definitivno vuku ovaj tim,uz Marjanovica i donekle Simonovica,Blazic igra kao muva bez glave,ne kritikujem ga,stvarno decko igra srcem i bori se za nas grb kao da je Zvezdino dete,ali mi vec imamo jednog Lazica,a u ovom periodu nisam video nesto Jakin sut za 3,sut sa polu-distance,a igra na poziciji bek-suter…. Za Ristica,Tejica i Rebica svakako da imam strpljenja,za Cvetkovica ne,vec 4-5 godina je u prvom timu,decko ne napreduje,jednostavno se vidi da nije igrac za velika dela,a ako ti to ne vidis onda ne razumes kosarku. Pozdrav tebra

Reply
šimin дец 10, 2013 at 17:15

‘Ајде да закуцамо и ову тројицу на клупу једно три године, па неће ни они бити играчи за велика дела. Да би постао играч мораш да играш, а не да бодриш оне на терену.

Reply
kostaPG дец 10, 2013 at 02:23

Dobar ovaj pogled sa krova 🙂

Reply
Marko Despotović дец 10, 2013 at 01:38

Na ovoj utakmici sam po prvi put bio u prilici da budem bukvalno na pola metra od Radonjića i igrača Zvezde. Sedeo sam u prvom redu u Železniku i pokušao da čujem šta Radonjić priča igračima. Prvo, on čovek tablu ne koristi niti pravi bilo kakve akcije. Drugo, njegova priča se sastoji iz toga da pola sata gleda u nekog igrača (obično to bude Nelson) i onda krene da drži neke motivacione govore. Ono što on radi, nema veze sa trenerskim poslom. Igračima svaka čast, ja sam zadovoljan i sa Evroligom i sa ABA ligom. Pozdrav za Delije!

Reply
moravac дец 10, 2013 at 00:18

Kako mi brzo zaboravljamo,to nije normalno. Svaka ekipa koja igru bazira na skoku u oba smera, dovodila nas je do OCAJA!!! Ako zelimo trofeje ove sezone, mi MORAMO pod hitno zakrpiti reket gde duva na sve strane.Sad vidimo da nas je u skoku drzao tinejdzer,sjajni Luka Mitrovic. Jaka Blazic pocinje da stagnira,ne pronalazi sebe,vidi se da pizdi i da daje sve od sebe,grize ali da jednostavno ne moze da se pronadje u Radonjicevom sistemu. Bobi od sjaj do ocaja. U ABA ligi dominira. U Evropi ga nema nigde,tamo mu banane lupaju crnci za dve glave nizi od njega. Sve je tako ocigledno.Ako hocemo ABA prsten i novu sezonu u EL, pojacanja su NEOPHODNA!!! U Africi,Juznoj Americi pa i u malo pracenim evropskim sampionatima, ima toliko kvalitetnih igraca koji dominiraju u skoku i ekstra su korisni u oba pravca. Treba ih pronaci a mi smo tu najtanji. Nasa skauting sluzba je na vrlo niskom nivou. Veceras sam video igraca koga bih ODMAH menjao za Djenku. To je Bili Voren iz Solnoka.Trenutno prvi strelac ABA lige,izvanredan asistent,veceras je sam ubio partizane. Sto je najvaznije,covek igra u kontinuitetu,reseta na svakoj utakmici i treba se dobro raspitati o njegovom ugovoru i eventualnoj mogucnosti da dodje kod nas. Svako ko preko digi tv platforme prati igre Solnoka,zna o cemu govorim. Zadar je sinoc igrao bukvalno sa pet i po igraca. Dobili smo ih na suvi kvalitet i duzu klupu. Bitno je redjati pobede u ABA ligi ali je i neophodno,spremati se za samu zavrsnicu iste. Tamo ce cela sezona stati u JEDNU utakmicu i mi MORAMO biti tako personalno jaki,da se nece postavljati pitanje hocemo li u finale i do prstena. U suprotnom, dzaba smo krecili. Pozdrav braci sa SEVERA!!!

Reply
milos дец 10, 2013 at 02:37

Potpuno si u pravu, skok nam je ocajan, a trener jos gori.

Reply
Pex дец 9, 2013 at 23:11

Kapiten KAPITENSKI!!!

Reply
marko дец 9, 2013 at 22:37

za simona svaka cast sve pohvale vec mesec dana..

Reply
marko дец 9, 2013 at 22:36

radonjicu unapredi igru u napadu pojednostavi i insistiraj na tome..neka ti plej organizuje neka suteri sutaju neka centri skacu poentiraju zakucavaju..prestani na silu da pravis igru samo 2 na 2 ili 1 na 1 jer si dobio igrace koji su jaci od ostalih ekipa..usadi im pobednicki duh i napravi saradnju sa delijama ne izlazi iz dvorane kao da ti je keva umrla..pokAZI SRCE ZA KLUB RADONJICU..DA TI NIJE ZVEZDE NEBI TI NIKAD VIDIO EL..raspodeli minutazu po zaslugama i kvalitetu napravi nosioce i igracke zadatka i ukomponuj to..ne moze lazic imati minutazu dzenkinsa ne moze katic igrati koliko i bobi majstor..radenovica menjaj pravom cetvorkom i da se uklapa jer sve je u maju..a ti mi lutas ko maxim po diviziji..

Reply
Nemanja дец 9, 2013 at 22:36

Za ovog sto se potpisuje Realno- Sto lupetas? Toliko o tome koliko ti pratis a verovatno i ne znas sta je indeks. Proveri malo bolje statistiku pa ces videti da je mozda na 2-3 utakmice imao takav indeks. Meni stvarno niste jasni decko je igrao 15min dao 8 poena (3-4) , imao 3 skoka, omasio 5 bacanja pa sta , izgubio 1-2 lopte , pa? Reci mi sta ti oces da covek uradi da bi ti bio zadovoljan?

Reply
Realno дец 9, 2013 at 22:55

Realno ti ocigledno ne gledas Zvezdu. Radenovic je odigrao dobar mec protiv Lokomotive, za to kapa dole i poslednju cetvrtinu protiv Makabija, a ostalo blago receno los. Veceras masi slobodna, zabija se u protivnike, pravi korake, a to radi na svakoj utakmici. Ako je on tebi igrac za sampionsku ekipu onda ti ne znas sta je kosarka. Sa takvim nismo smeli u evroligu. Nemam protiv momka nista, apsolutno, ali los je za prvu cetvorku.

Reply
Nemanja дец 9, 2013 at 23:00

Cekaj ti hoces znaci da svaki igrac daje 15-20 poena , ima 10 skokova , 5 blokada , 5 ukradenih, 10 asistencija. Ukapiraj covek odradjuje svoju ulogu na terenu!

Reply
Realno дец 9, 2013 at 23:07

Zvanicni podaci ove sezone za Radenovica kazu sledece: Indeks-5,
najvise poena u ABA ligi 8, veceras i jos jednom,
najvise skokova 4 u dva navrata,
protiv Partizana i U. Olimpije nije se upisao u strelce i ako je protiv partizana igrao vise od 3 cetvrtine a protiv olimpije 2.
To su zvanicni podaci ABA lige, pa ako je to tebi dovoljno za prvog krilnog centra onda nemam reci za tebe

Reply
Nemanja дец 9, 2013 at 23:15

E si ti retardiran ili sta je stobom? Covek nije prva cetvorka , sad jeste prinudno zato sto Luka povredio.

Reply
Realno дец 9, 2013 at 23:38

Ja tebe nisam vredjao!!! Znam sto je doveden i znam kolika ima primanje i znam sta pruza na parketu. I znam da smo izgubili vecinu utakmica u evroligi jer nismo imali dovoljno dobru rotaciju pod kosem. Nismo imali pre svega cetvorku. A ta nasa cetvorka najvise 4 ali 4 skoka imala na utakmici. O cemu vise sa tobom da diskutujem kada ti vidim prethodni komentar dovoljno mi je. Ocigledno ti je IQ srazmeran njegovom broju patika. Pozdrav i svako dobro.

Nemanja дец 9, 2013 at 23:23

Covek je doveden da bude drugi krilni centar da bi se mogla dati minutaza Luki! Kapiras!!!!!!?

Reply
Gašpar дец 10, 2013 at 00:34

pa, ti stvarno imaš veliki IQ ha ha ha

100% дец 9, 2013 at 23:54

Cisto da se zna ovi podaci za Radenovica su tacni. Provereno 😆

Reply
Gašpar дец 9, 2013 at 23:20

ti očito trebaš da promijeniš dioptriju, a ako ne nosiš cvike pod hitno ih nabavi i to one malo deblje….

Reply
Nemanja дец 9, 2013 at 22:35

Za ovog sto se potpisuje Realno- Sto lupetas gluposti? Toliko o tome koliko ti pratis a verovatno i ne znas sta je indeks. Proveri malo bolje statistiku pa ces videti da je mozda na 2-3 utakmice imao takav indeks. Meni stvarno niste jasni decko je igrao 15min dao 8 poena (3-4) , imao 3 skoka, omasio 5 bacanja pa sta , izgubio 1-2 lopte , pa? Reci mi sta ti oces da covek uradi da bi ti bio zadovoljan?

Reply
Kiborg дец 9, 2013 at 22:29

Simonovic ZLATA vredan igrac! A kad se samo setim kako mi je zivce unistavao prosle sezone. Podrska Radonjicu!!!

Reply
ncz дец 9, 2013 at 22:20

svaka cast za kapitena!!!!!!!!!!!

Reply
Sladajac дец 9, 2013 at 22:13

Pobeda i prvo mesto!!!…

Reply
Gašpar дец 9, 2013 at 22:13

ha ha ha …ko ono kaže radenović inteligentan igrač, on je daleko od inteligencije, a ovakvu bruku od „krilnog centra“ još nisam vidio, do sada nisam komentarisao radonjića, ali sad vidim da s njim nešto nije u redu, on jednostavno ne zna ko mu je na terenu, polovina druge četvrtine on mijenja kompletnu petorku sem onu tarabu od radenovića, pa mi moramo voditi sa 40 razlike da bi ubacili ristića i tejića-koji pojma nemaju, svakog protivnika treba nagrditi sa maksimalnom razlikom a ne K#enjati ko radonjić….

Reply
sof дец 9, 2013 at 22:51

sta s ti krivi mladi momci, ristic je pokazao veceras da treba postepeno da dobija vecu minutazu i postace ozbiljan igrac od njega, zadar nas je stigao dok je katic bio u igri

Reply
Gašpar дец 9, 2013 at 23:24

ma, kakvu minutažu, vidiš li da bez marjanovića, šilba nelsona i đenke ne možemo prnuti…

Reply
Zvezdas S дец 9, 2013 at 22:11

Dobro je ❗ pobeda uz oscilacije u igri.Raduje me sto su Ristic i Cvetkovic dobili pristojnu minutazu,gde je Ristic ,pokazo da se na njega mora najozbiljnije racunati.

Reply
marko дец 9, 2013 at 22:09

nas talenat tejic ne moze da pogodi bacanje na plus 13 i tri sakunde do kraja..a kod groblja deca nam je.. majku u finalu..radonjicu ekipa ti ne raste a vec 4 meseca na okupu..pare su ulozene pojacanja su prava radenovicu otkaz i dovesti pravu cetvorju sa radonjom popricati da sa vise srca i muda vodi nas klub..da pozdravi delije kad izlazi da gradi pobednicki duh ako uopste zna sta je to a ne ko moja baba da vodi neku seljacku ekipu koja nema ni publiku..covicu ulozio si dosta dosta si i pogodio nemoj da te par njih kosta neuspeha..

Reply
Villa дец 10, 2013 at 14:05

Gde su te Delije na ABA ligi u Pioniru?

Reply
Kastro дец 9, 2013 at 22:08

Koliko sam se prosle sezone pa i ove ovde na sajtu ubedjivao da Simonovic zasluzuje da igra u Zvezdi, pa covek je daleko najbolji trojkas. Odbranu igra odlicno.

Reply
Nemanja дец 9, 2013 at 22:06

Da li moguce svi prestali da kometarisu cim smo opet prelomili utakmicu! Glod.ari jedni!

Reply
Realno дец 9, 2013 at 22:10

O tome se pisalo milion puta. Uvek ima vise komentara nako poraza jer mnogi samo cekaju trenutak da nekoga blate, ali i ja moram jos jedom da se zapitam koji je mozak otpustio Savovica a doveo Radenovica.

Reply
Nemanja дец 9, 2013 at 22:12

Sta ste zapeli za Savovica , nije bre on Tim Duncan ili ne znam sta. Reci mi kako igra u Bajernu? E kida tamo?

Reply
Gašpar дец 9, 2013 at 22:15

pa, kao te nije sramota da porediš savovića i radenovića….

Reply
Nemanja дец 9, 2013 at 22:18

Ja ih ne poredim totalno razliciti tipovi igraca su. Radenovic vise trazi prodor i igru ledjima pod kosem, dok Savovic uglavom trazi sut za 3 poena. Slazem da je Savovic bolje i skoku, ali Radenovic je daleko bolji u odbrani.

Realno дец 9, 2013 at 22:27

Zapeli, pa kako prezaliti da smo najkorisnijeg igraca i prosle sezonu u klubu i najbolju cetvorku po statistikama lige otpustili a doveli lika koji je do sada samo na 4 utakmice imao indeks veci od 2, pa ti malo razmisli…

Ja дец 9, 2013 at 23:19

Kad bi znao pravila onda bi ti bilo jasno da se Savovic vodi kao stranac i to ne odgovara klubu zbog propisa.

Reply
Realno дец 9, 2013 at 23:34

Nek ti znas pravila 😀

Reply
Nemanja дец 9, 2013 at 22:05

Da li moguce svi prestali da kometarisu cim smo opet prelomili utakmicu! Glodari jedni!

Reply
Marko дец 9, 2013 at 21:44

Trojke,slobodna bacanja,strasno!I to jos protiv nekog Zadra

Reply
Blejk дец 9, 2013 at 21:42

COVICU dovedi zamene za Katica i Radenovica ako hoces titule i Evroligu sledece godine i naravno oteraj ovog Radonjica, ocajno vodi utakmice!!!

Reply
IgorNbGd дец 9, 2013 at 22:41

ISti taj radonjic je igrao egal do zadnjih trenutaka protiv pao x2, kubana x2 i makabija…

Reply
Gašpar дец 9, 2013 at 23:28

isti taj radonjić je vodio 15 razlike protiv pao pa 6 protiv lokomotive pa protiv makabija…šta sad….

Reply
milos дец 10, 2013 at 02:42

I je l’ pobedio na kraju, nisam gledao?

Reply
Blejk дец 9, 2013 at 21:41

Ogromna greska je napravljena kada je smenjen Vukoicic!

Reply
nebo дец 9, 2013 at 21:40

I ovaj Silb sve gori cini mise ,a Radenovic je smesan igrac ..

Reply
marko дец 9, 2013 at 21:39

radonjicu i radenovicu odlazite iz prave ekipe..odlazite obojica..dzenkins ti na klupi radonjicu crni radonjicu..

Reply
Leo дец 9, 2013 at 21:37

Ovaj Radenovic ne zna ni kako se sutiraju slobodna bacanja!

Reply
Dju дец 9, 2013 at 21:37

Cak su i Subotic i Lesic su izmislili kosarku za ovog Radenovica. Dovesti zamene za Radenovica i Katica!

Reply
Dju дец 9, 2013 at 21:35

Radenovic, Radonjic, Katic, Lazic…Da nema njih igrali bi u TOP16 posle nove godine!!! A i Cvetkovic, vec godinama nikako da postane neki igrac.

Reply
MILAN KG дец 9, 2013 at 21:32

ovaj radenovic veze nema

Reply
dejca дец 9, 2013 at 21:37

A ima veliku minutazu s obzirom da pojma nema 🙁

Reply
rs дец 9, 2013 at 21:32

AAHAHAH mi se sa nekim Zadrom mucimo,e moj Radonjicu pokupi se i povedi Radenovica i Katica sa sobom,a i ovaj Lazic samo licne za praviti i nista vise

Reply
sramno дец 9, 2013 at 21:31

Katic, kad ga vidim sa loptom meni nije dobro, uvek me presece nesto! Sve mislim, ispasce mu lopta, uzece mu neko loptu, pogresice kod dobacivanja, napravice korake, faul u napadu i slicno. STRASNO, pa zbog njega necemo igrati TOP16 Evrolige! Da imamo normalnog centra sad bi uveliko razmisljali o TOP 16 fazi.

Reply
sramno дец 9, 2013 at 21:33

Zaboravio sam, cesto mu se dogadja da omasi zicer ili da mu neko udari bananu onako posteno!

Reply
ds дец 9, 2013 at 21:28

Ahaha za Zadar 43-42 ma jel moguce ovo,nije da mislim da cemo izgubiti ali ovakvo opustanje i brojne greske nam se iznova i iznova ponavljaju.Doce nam ovo glave,mozda i Zadar doje do povoljnog rezultata nikad se ne zna

Reply
dejca дец 9, 2013 at 21:32

Pa Zadar se pomirio sa porazom jos kad posao od kuce… Samo moze da dobije, nema sta da izgubi

Reply
ds дец 9, 2013 at 21:34

Pored nas ovakvih ne bi me cudilo da dobije

Reply
sramno дец 9, 2013 at 21:28

E moj treneru!!! E moji igraci, milione i milione primate!

Reply
Gašpar дец 9, 2013 at 21:25

koja bruka 42:43 fujjjjjjj

Reply
dejca дец 9, 2013 at 21:25

Razliku od 16 poena smo stekli prodorima, igrom pod samim kosem jer su tu najtanji… Sto smo stali ne znam…

Reply
FM radio дец 9, 2013 at 21:17

Ma dobro lagano ih dobijamo

Reply
rs дец 9, 2013 at 21:15

E jbg sad,samo 6 razlike.Stoji i to da necemo da se trosimo,ali protiv ovako slabe ekipe ovo je malo ono sto meni nikako ne ide u glavu su ti nasi padovi u igri koji su nas mnogo kostali.a Radonja nista po tom pitanju ne radi.Ali pobjeda ce bti ne sumnjam

Reply
Kure дец 9, 2013 at 21:13

Još na poluvremenu zahvaliti se Radonjiću i Simonoviću i ovoj ekipi zalizanih i u odelu sa klupe. Jednostavno, ne umeju da iz ove vrhunske ekipe izvuku maximum. Najvažniju utakmicu u sezoni, polufinale play off-a ABA, ovaj tim stručnjaka nije kadar da dobije.

Reply
cz дец 9, 2013 at 20:46

Pa jel ovaj Radenovic moze biti ovoliko los?Ne kazem to samo zbog ove utakmice vec od pocetka covjek nista pokazao nije.

Reply
Gašpar дец 9, 2013 at 21:12

od njega nema goreg igrača, kad ga vidim, smuči mi se

Reply
cz дец 9, 2013 at 21:21

Zasto minusi? Sta je po vama Radenovic pokazao?Apsolutno nista odigrali smo oko 15 utakmica mzd i vise jedva na svakoj da 5 koseva.Ispromasuje se ko niko,bilo je prica da je grobar vamo tamo meni to i nije bilo bitno vec njegova igra.Ali sada vidim kako to ide sve u paketu.Na derbiju se bukvalno sklanjao,imamo sam osjecaj kao da za njih igra.Ali jade,cekao sam kao i vecina vas da se prilagodi,ali toliko je vremena proslo da za njega kredita vise nema.Pojma on nema

Reply
Delije Niksic дец 9, 2013 at 20:21

Ima li neko link?

Reply

Leave a Comment