Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаКошарка

КК позива навијаче

navijaciКошаркашки клуб Црвена звезда позива своје навијаче да у што већем броју дођу у Комбанк арену и пруже подршку играчима и стручном штабу у намери да забележе још једну победу у евролигашком друштву.

Ово ће бити последња утакмица црвено-белих у овосезонском циклусу Евролиге на домаћем терену, а изабраници тренера Дејана Радоњића као и комплетан стручни штаб у свим утакмица у најелитнијем такмичењу Европе, после 14 година паузе, на достојан начин репрезентовали су Звезду и српску кошарку. Зато заслужују подршку за све оно што су урадили иако, у убедљиво најтежој групи Д Евролиге, нису изборили пласман у Топ 16 фазу за шта им је недостајало и мало среће.

Такође, КК Црвена звезда Телеком апелује на све навијаче да и у овој утакмици покажу и докажу да су најбољи и да навијају фер и спортски. Због казне која је изречена клубу после утакмице са Панатианикосом дисциплински судија Евролиге са посебном пажњом прати мечеве које Црвена звезда игра као домаћин, а било какав и најмањи инцидент неће се толерисати. Најбољи показатељ за то је актуелни шампион Европе, Олимпијакос који је после утакмице са Галатасарајем због употребе ласера и коришћења бакљи кажњен новчано као и играњем једне утакмице пред празним трбинама.

Зато још једном апелујемо на све навијаче да не убацују било какве предмете на терен, да не употребљавају пиротехничка средства (петарде, бакље, димне бомбе), да не користе ласер, јер би у супротном санкције било ригорозне. Звезда наставља такмичење у Еврокупу, а у случају било каквог инцидента могла би да буде лишена помоћи свог шестог играча – навијача. То нико не жели.

Капије Комбанк арене биће отворене од 16 сати и 15 минута, односно два и по сата пре почетка меча. На улазима ће бити ригорозна контрола, а одузимаће се сви ситни тврди предмети.

Мећ између Црвене звезде и Лаборал Куће на програму је у четвртак од 18 сати и 45 минута.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

dejca дец 11, 2013 at 19:15

Veliki lajk, ali dzabe, ne dopire to do nase uprave..

Reply

Leave a Comment