Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

И Дауда тужи клуб?

Након Младеновића, Вешовића, Кировског и Мирића, постоји могућност да и Абиола Дауда поднесе захтев за раскид уговора. Овакву могућност најавио је његов менаџер Патрик Мерк. Ово је за Моцарт спорт потврдио и спортски директор Зоран Стојадиновић.

dauda_abiolaОн је навео да постоје два начина да се Звезда заштити и сачува једног од најбољих играча. Први је да на рачун фудбалера уплати 40.000 евра (део дуговања), а други да у што скоријем року прихвати понуду Генчлербирлигија од пола милиона евра коју већ има на столу.

Јасно је да је цена Нигеријца знатно већа (око милион и двеста хиљада), али исто тако је очигледно да Турци (вероватно захваљујући Мерку) знају у каквој ситуацији се налази најтрофејнији српски клуб, односно да Дауда има право да тражи раскид на арбитражи, па ће у том случају моћи да га добију и без надокнаде.

-Ситуација у којој се налазимо не може да чека наредну недељу и Управни одбор. Обавестио сам о свему чланове Одбора за хитна питања и доставио им предлог решења проблема. Њему се дугује око 90.000 евра, а на нама је да што пре пронађемо и уплатимо бар 40.000. На тај начин бисмо избегли арбитражу, његов агент у том случају не би имао основа да тражи раскид уговора, истакао је Стојадиновић, додавши да мора да се реагује муњевито, пошто више није питање дана, већ сата када би тужба могла да стигне у Љутице Богдана…

Када захтев стигне на арбитражу готово је – изгубићемо играча. Због тога мора брзо да се реагује.

Стојадиновић је објаснио и ситуацију око евентуалног трансфера у Генчлер, који је првобитно био спреман да плати читав милион за Дауду.

-Сазнали су да би могли да га добију бесплатно, али су поручили да не желе да буду некоректни, те да нам нуде 500.000 евра. Послали су ми позив да дођем на преговоре. Могуће да бисмо могли и да повећамо цену, да се нађемо негде на пола.

И у случају да Звезда добије 600 или 700 хиљада евра то би била продаја испод реалне тржишне цене, међутим…

Не треба заборавити да смо га довели без надокнаде и да би сав новац који добијемо био чиста зарада. Опет, с друге стране, мислим да нам је потребан као играч и због тога апелујем на људе из управе да што пре обезбеде новац, како не бисмо изгубили важног играча, закључио је Стојадиновић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

62 comments

Darko89 дец 12, 2013 at 18:06

Mi kako smo poceli Miric ima da nam bude najbolji igrac negde u aprilu.

Reply
Teks Viler дец 12, 2013 at 18:04

Mnogi su prozivali Stojadina kada je doveo Daudu za dzabe,navodno los napadac,imamo takvih mnogo itd.Sad kad moze da ga klub proda za 500000,to je malo,klub gubi barem milion,Stojadin se ugradjuje,ne mozemo osvojiti titulu bez Daude…Radio Mileva klasicna,samo da se vrti ploca.A ako ga prodamo i kupimo Djurdjevica i Trajkovica za taj novac?

Reply
Звезда шампион! дец 12, 2013 at 14:24

Обавезно га продати да се не з.а.ј.е.б.е.м.о као са Младеновићем ❗

Reply
Mani дец 12, 2013 at 17:50

Za sta da ga prodamo? Za pola miliona?! To ne da je stetan transfer nego smesan transfer!!! Lepo mu isplatiti tih 40 hiljada i kraj!! Pa onda ne moze da tuzi klub a na kraju sezone bi mogli da ga prodamo za bar tri puta vise jer ce igrati biti standardan i sigurno ce dati jos neki gol… Jos ako dodje titula a nadam se da hoce svima ce skociti cena.

Reply
boki дец 12, 2013 at 13:56

Boze hoce li nas kupiti neko inace odesmo u tri p…e materine

Reply
veliki pravi zvezdas дец 12, 2013 at 13:46

Ovo sto se deseva nasoj Crvenoj Zvezdi je samo nesbosobnost Uprave Crvene Zvezde na celu sa Dzajom pa zato i tuze igraci svi Crvene Zvezde nasu Crvenu Zvezdu i zato je Crvena Zvezda tu gdje je i sada a to je u grdnim problemima zato je jedino i pravo resenje PRIVATIZACIJA i da kupi nasu Crvenu Zvezdu sejik BIN ZAJED a ovi sto se zebavaju sa sejikom bolje bi puno bilo da nasu Crvenu Zvezdu preuzme on nego sada sto je presednik Dzajic i citava uprava Crvene Zvezde sa njim na celu zato samo PRIVATIZACIJA SEJIKU BIN ZAJEDU i prodaja Crvene Zvezde zato je potrebno ponovo da se umijesa Vucic jer je on bio za to tada a zna se ko je protiv toga neko ko ne zeli dobro nasoj Crvenoj Zvezdi ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 🙂

Reply
Fornicator дец 12, 2013 at 12:11

Kao što se i očekivalo, odmah po završetku jesenjeg dela, kreću tužbe i raskidi ugovora. Bojim se da je ovo tek početak…

Reply
delija_md дец 12, 2013 at 11:17

Za Daudin slučaj imam prosto riješenje.
Neka Stojadinović uplati tih 40 hiljada i neka spakuje Daudu i pošalje Turcima za 700.000 evra, a od toga povrati svoj novac. Ako ćemo zbog inata i svađa izgubiti igrača koji može da donese taj novac (koji je mizeran, ali bolje išta nego ništa), onda treba da se gasimo.
Izgubili smo tako igrače na kojima se moglo zaraditi: Evandro, Kadu, Mijailović, Mladenović, Vešović. Neka se skupe Tončev, Kokeza, Džaja, Stojadinović, i svi ostali kojima je stalo do funkcije u klubu, neka plate igrače i povrate novac preko transfera. Sad smo za Vešovića i Mladenovića mogli uzeti oko milion evra, ali zbog sujete funkcionera i menadžera ostali smo golih rukava.
Zanima me, ali da odgovori neko ko se razumije u to, da li je Zvezda dužna da po raskidu ugovora isplati zaostatak igraču? Ako jeste onda je ovo kraj našeg kluba.

Reply
Mani дец 12, 2013 at 16:18

Normalno da je duzna, pa nebi igrac raskidao ugovor na svoju stetu!! Klub mu duguje novac i to je jedan od uslova da on moze da raskine ugovor a dugovanje svakako mora da mu se isplati.

Reply
delija_md дец 12, 2013 at 17:06

Samo sam pitao. Hvala na odgovoru.

Reply
vladimir дец 12, 2013 at 08:39

u kupu protiv vojvodine videlose u prvom poluvremenu da bez pecnika i daude nemozemo da sutnemo na gol a kamoli stvorimo sansu, zato prodaja bi bila velika greska. 👿

Reply
Ryber Palunko дец 12, 2013 at 13:05

Vidiš druže da griješiš. Po broju minusa, reklo bi se, da smo bez Pečnika i Daude zasipali gol Vojvodine sa svih pozicija i držali ih zakovane za vlastiti šesnaesterac. To što su ans ispeglali u tom meču, ma to je samo što Kasalica i Milunović, iz pukog sažaljenja, nisu htjeli uvaliti svaki po 2-3 komada.
Prodaja bi bila uistinu velika greška, jer ako nekom nije jasno da su Kasalica i Milunović igrači kojih se niko ne plaši, štaviše, priželjkuje ih (bar im je takva forma već duže vremena), onda mu nikad ništa neće biti jasno,.S druge strane, Lazović nije napadač i ne treba ga sklanjati s pozicije na kojoj najviše pruža i na kojoj nam konstantno može obezbjeđivati prednost. Mihajlović? Pružanje šanse? Šansa se koristi ili propušta na treningu, zato dobrim dijelom oni i služe, a ne na takmičarskim utakmica.

Reply
Fornicator дец 12, 2013 at 08:26

Kako smo radili, tako nam se i vraća. Svakim ugovorom (a sada i svakim raskidom ugovora) dug nam vrtoglavo raste. Kako ćemo se izvući, nemam pojma, a najgore je što vidim da se u upravi niko nešto mnogo ne uzbuđuje. Kakva li će bežanija tek nastati, majko mila…

Reply
marko дец 12, 2013 at 15:25

Svi se nadaju privatizaciji… A sta se desi, ako nema zainteresovanih za kupovinu (sto je vrlo verovatna opcija)?

Reply
Levi Brisac дец 12, 2013 at 07:04

Evo jednostavnog resenja: Da nebi Daudu prodavali za petsto hiljada,Stojadinovic da iz svog dzepa 40 000,i kad mi prodamo igraca za milion ipo lepo on uzme sebi svoje pare nazad i svi srecni i zadovoljni!!!

Reply
CASAbezDNA дец 12, 2013 at 05:09

klub dobija €4.000.000 po sezoni od gazproma A NE PLACA IGRACE????????? pa sta se onda radi sa tim parama? gde ide ta lova?

Reply
mb87 дец 12, 2013 at 04:39

Dauda je Stojadinov igrac, koji je ukapirao da moze i sam da zaradi koji dinar ako kao nagovara menadeza da tuzi Zvezdu samim tim i snizi cenu fudbalera i realno se ogradi par stotina evra…Dobro Turcima,lepo Daudi,Stojadin pun ko brod, a nama osta da se nerviramo…

Reply
ssss дец 12, 2013 at 00:46

nek ide ako oce, aj sad svi da kukamo zbog njega, nije ni prvi ni poslednji.

Reply
veliki pravi zvezdas дец 12, 2013 at 00:28

http://hotsport.rs/2013/12/11/ozegovic-radom-do-mesta-u-zvezdinom-spicu/ svako od vas zaboravlja na ovog Zvezdinog talenta ,sad pitanje za Dzaju zasto se on kao presednik Crvene Zvezde ne bori vise za Zvezdinu decu to je druga stvar i ne bude jaci u nekim odlukama ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 🙂

Reply
Denis дец 12, 2013 at 00:47

E sa njim cemo se nadavati golova. Postujem momka jer veliki je borac, strpljivo radi, ali nema on neki kvalitet. On se u Vozdovcu nije u potpunosti nametnuo, a ni prosle godine u Banatu nije bio nista posebno. Mada mlad je mozda i bude nesto od njega.

Reply
Ryber Palunko дец 12, 2013 at 00:54

Taj Zvezdin talenat je rezerva u Voždovcu! Eeeej, rezerva! Igrao je na 8 mečeva, od kojih niti jedan nije počeo u startnoj postavi! Što se mene tiče, teško razočaranje, a sve nešto kao gledam one izvještaje s mečeva Voždovca da vidim kako igra i šta da ti kažem, igra tako da je s pravom na klupi 11 ekipe JSL-a. Ako se nešto izuzetno ne promjeni, od njega se nećemo ‘leba najesti. Očekivao sam daleko više.

Reply
veliki pravi zvezdas дец 12, 2013 at 00:22

Dzajo hocemo da otjeras potpresednike Crvene Zvezde Tonceva i Kokezu ,Dzajo hocemo da zajedno sa Covicem i Stojadinovicem poces kod Vucica da se sto prije PRIVATIZUJE nasa Crvena Zvezda da je kupe sejik BIN ZAJED ili drugi neki sejik a moze i Gasprom samo da se zna red ,rad i disciplina u nasoj Crvenoj Zvezdi ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ :facepalm: :facepalm: :facepalm: 🙂

Reply
Nemanja дец 12, 2013 at 13:04

Može MILK „šejik“!!??

Reply
dusan дец 11, 2013 at 23:28

nema para. dovidjenja dauda. on covek igra samo za pare. bas ga briga za klub. to je legitimno. onako kako je igrao ove jeseni i koliko se zalagao nece biti neki preveliki gubitak.

Reply
mijailovic doktor дец 12, 2013 at 00:08

A ko je davao golove ako nije Dauda,da nije dao protiv vojvodine sad bi bili na 4 boda minusa. Kako mislis ti da se osvoji titula? sa Kasalicom mozda? sa Milunovicem? vrsni strelci nema sta. A naprolece ces da pljujes Ninkovica i ostale jer nisu sposobni da daju gol kad treba.

Reply
Spartanac дец 12, 2013 at 00:09

Izvini decko nije rodjen kod autokomande,nije rodjen ni na nasem kontinentu…i naravno da bi svima nama pucala ona stvar za neki Tandam rojal zulu cifs sa Donje Gvineje Gistro Bisao drzave u Africi…..ne da je legitimno,nego i moralno poravdano.Redom se igraci nizu……tuze nas…..Srnici olosi…ok……olos perovic…olos Vesovic….olos Micko…..idemo…..sad ce da bude olos Dauda…..tuzice na na kraju Nine i on ce olos da bude…….samo cekam kad ce neko prst na celo da stavi….da ukoci i na skapira ko je olos u prici….a to su UPRAVE Crvene Zvezde..
ps.tebi sam replicirao,mada se u sutini ne odnosi na tebe,nisi ti njega napljuvao….ima gorih mnogo…ti si i manje vise korektan.

Reply
dusan дец 12, 2013 at 05:04

mi se u principu slazemo. igraci igraju za pare. ja nigde nisam rekao „olosi“. prosto to je profesionalni fudbal i ako nema para nema muzike. uprava ne valja, para nema i oni sklapaju neke nerealne ugovore koje ne mogu da ispostuju. onda se sve raspadne. dauda je samo jedan u nizu.

Reply
ja дец 11, 2013 at 23:06

da posteni predsednik nije dao 500 000 za drvo javorovo do ovoga ne bi doslo….al vi ste zasluzili dzajica i zato vam zelim s njim do druge lige

Reply
belocrkvani...... дец 11, 2013 at 23:04

sad ovde svi pricate,da je fora kao nece da podnese tuzbu,pricaju se razne price.100%sam siguran do vikenda nema para ode i ovaj na sud,i cao zdravo prijatno.dajte ljudi sta vam je???pa nece ovaj valjda da igra za klikere ili za ljubav prema klubu.najveci problem je,sto ako dauda dobije novac,i ostali ce po istom principu,da zaprete tuzbama ili meni pare ili raskid.tako da je najbolje prodati ga makar i za tih 500 000evra,zarad mira u kuci.inace ako se njemu isplati kes,a ostali dobiju budzu jos pred novu godinu,crno nam se pise.

Reply
mariachi дец 11, 2013 at 23:01

Neko nas rusi i to opasno! Sigurno imamo krticu u klubu!

Reply
AVRAM дец 11, 2013 at 23:12

Имамо онога што је довео кОњила за 450.000 Е.

Reply
Jessie Pinkman дец 11, 2013 at 22:58

Matematika je jasna, daj mu pare i prodaj ga odmah i uzmi sta uzmes. A ovi sto pricaju o pojacnjima u spicu nemaju pojma. Igra to Mrdja dobro, imas ovog Ferarija, Mihajlovica i vraca ti se Rakic, prebaci malog Jovica u prvi tim i zavrsena prica. U svakom slucaju si u plusu. Kupi 2 stopera i mozda kojeg beka i gotovo. Eto.

Reply
ira дец 11, 2013 at 22:41

Izgleda da niste ukapirali, Dauda vredi vise od miliom evra na trzistu ali kako mu se duguje 90.000 moze njegov menadzer da tuzi Zvezdu preko arbitraze i da fudbaler ode „gratis“po zakonu. Zbog toga Stojadinovic koji je jedini normalan i poznaje dobro svoj posao kaze da ili isplate pola duga i tako nema po zakonu tuzbe ili da uzmu ponudu od 500.000e jel mogu da izgube totalno igraca. JEL VAM SAD JASNO?valjda smo pametan narod, citajte ljudi to je tako po zakonu nije Stojadinovic izmislio opcije.

Reply
ЦЗХН дец 11, 2013 at 23:56

Менаџер му је дојавио Турцима и ако поднесе тужбу иде гратис.Пола људи не капира.

Reply
Marv дец 11, 2013 at 22:36

stojadine izvadi iz svog dzepa, prodaj g.ovno za realnu cenu, uzmi svoje pare nazad i plati ostale igrace…reci da nemas ili neces

Reply
ЦЗХН дец 11, 2013 at 22:33

Зашто нема ових што проклињу играче који туже клуб?Ви мислите да он има емоције?А зашто други неби наплатили што им припада?Једном је био на рубу приче са онима…Колико би вас се заклело да неби издао?ДА…КРИВ ЈЕ СТОЈАНОВИЋ!!!

Reply
ncz дец 11, 2013 at 22:15

spremio sam minimalac sto sam primio da dam za Daudu,za karticu mi uplacuju na kraj meseca,al to za mene!!!!!!!!!!

Reply
Nemanja дец 11, 2013 at 22:11

Sanjam dan kada cu cuti lepe vesti iz moje Zvezde, gde nece biti tuzbi igraca i raznih „podrhtavanja“ u klubu. Mi Delije smo zasluzili da imamo dobar i stabilan klub, jer je toliko energije i emocija ulozeno tokom godina, da je sasvim izvesno da nam se to na lep nacin vrati. Do tad, NEKA IDE SVAKO KO BI NAS PRODO! Crvena Zvezda sampion Srbije u sezoni 2013/14 ! ! ! JA VERUJEM!

Reply
aleksandar sd дец 11, 2013 at 22:09

Ja ne mogu da verujem sta se trenutno desava, kakva prevara se radi da bi se prodalo navijacima kao uspeh prodati drugog strelca lige i potencijalnog glavnog igraca na prolece za 500 000e.. ALO!
Zasto sede kokeza i toncev u upravi? neka daju pola miliona za plate ako su neki funkcioneri u klubu, nije ovo divlji zapad jbt. Tako i ja mogu da budem predsednik kluba i da pricam idite svi iz Zvezde nema para. PA NADJI IH BRE ILI NAPOLJE. Dosta vise kradje u klubu i prodaje glavnih igraca, ako niste sposobni da nadjete te pare svi odlazite. Ako Dauda ode moraju navijaci da upadnu u klub i da stegnu za siju ove lopurde ovo je prevrsilo svaku meru. Koja titula kakvi bakraci kad ovi nikogovici kolo vode i prave nas budalama. Sta je to toncev sposoban i ima mnogo znanja koje ce da podari pa da bude u klubu? daj bre pare za to si i postavljen tu, isto i kokeza, vi niste postavljeni tu zbog znanja koje nemate vec zbog novca koji imate! VADI PARE!

Reply
marko дец 11, 2013 at 22:03

ljudi ajde da organizujemo jedan fond za pomoc nasem voljeno klubu ako bi neko razgovaro sa upravom c zvezde da se onsuje jedan fond gde bi delije upalcivale novac na primer fond FK C ZVEZDA kada bi svaki navijac za pomoc c zvezde dao po 50 eura 40 000 delija puta 50 evra to je 2 000 000 evra time bi smo pomogli nasem voljenom klubu da vrati neka dugovanja i kada bi nastavili da uplacujemo ne mora 50 evra po 20 30 evra time bi smo pomogli klubu da sto vise smanji dug od 44 miliona evra i da se finansiski stane na noge

Reply
БруталноРеалан дец 11, 2013 at 22:12

Или да се лепо изнесу папири и закуца код Весића, витеза и ортака,м? Хах фонд, је л’ на 2344 фaзон? Мислим ми јесмо луд народ, ал’ тол’ко баш..

Reply
Mani дец 11, 2013 at 22:33

Mani bre tu pricu!!! Kome da dam pare?! Nekom indijancu u upravi koji ce ih staviti u dzep?!

Reply
marko дец 11, 2013 at 23:55

ma nece niko da stavi pare u dzep nego da mi pomognemo klubu da stane na noge recimo po 30 evra svaki navijac ali mora da se osnuje novi fond 40 000 x 30 to je 1 200 000 i time bi smo nastavili posle da pomazemo naseem voljenom klubu inace zvezdi ce biti potrebno od 5 do 8 godine da vrati dug 44 000 000 evra od privatizacije vajda nema ko ce da kupi klub koji je na rubu porpasti i gde igraci odlaze raskidom ugovora nema za plate nema za sampone

Reply
kobr90 дец 11, 2013 at 21:30

idite,svi idite….gnjide jedne,mars svi…. a vi iz uprave sta ste dovodili igrace za po 200 000 platu nemate da ih isplatite,niste slusali covica sad malo nadjite pare ili prodjite kao sa mladenovicem,uzmite bar 500 00 al uzmite nesto

Reply
Vladimir дец 11, 2013 at 21:49

Nisu oni mutavi, znaju da će prosečan navijač poput tebe nasesti na priču o nemanju 40 000, da bi se zaradilo bar milion, pa kao moramo ga prodati za 500 000. Razlika u džep, Kokeza, Tončev, a prosečan navijač zadovoljan jer smo ga ‘uzeli ‘bar 500 000’. Stari lukavci s buvljaka, koje nam je zavalio onaj prevarant što tiho priča i spaja prste, srpska majka što suze lije za građanima Srbije.

Reply
aleksandar sd дец 11, 2013 at 21:58

Upravo to Vladimire, tacno tako. Ovo je samo fora kao mora da se proda za 500 000,600 000,a ostatak njima u dzepice, navijaci progutali laznu pricu i svi zadovoljni.
Boze kakve mi lopove imamo u upravi to je strasno. Imaju oni love, gazprom je uplatio novac ali se ovde prodaje prica kako nema da bi oni uzeli novac za sebe a Zvezdu ko j… Pa da nece sa Kasalicom i Milunovicem da osvoje titulu?! NAPOLJE SVI iz uprave! 4miliona godisnje a nema za plate,ma hajde bre to nek lopurde kokeza i toncevi pricaju nekom drugom ja razmisljam razumno.

Reply
Mani дец 11, 2013 at 22:35

Po tebi je igrac gnjida koji igra i daje golove, radi sto se trazi od njega a ne prima platu?!

Reply
Muhamed Ali дец 11, 2013 at 21:09

Ako danas dobijem na kladzi 60 000 zasta su realne sanse,idem sa 30 000 dinara da dam Daudi na ruke,valjda ce skapirati koliko nam je bitno da ostane.

Reply
Darko89 дец 12, 2013 at 18:04

Daj mu 60000, nemoj si stipsa 😀

Reply
miksa дец 11, 2013 at 21:00

Dokle vise da nas za..bavate? Igranka svakog drugog dana. Menadzeri i jajare mars iz ZVEZDE.

Reply
dekicz дец 11, 2013 at 20:58

Sa dozom sumnje prihvatiti ovu informaciju, jer izvor su ipak Novosti.

Reply
aston дец 11, 2013 at 20:49

Ma lazu ovi nasi, pustaju nam patku da bi ga prodali ,da se mi nebunimo,nego vataju na foru, sad ce sad navijaci da kazu,
e dobro smo uzeli bilo sta.Prodajte ga slobodno i daj te malom Mihajlovicu minutazu

Reply
Aleksandar-MKD дец 11, 2013 at 20:46

Sad GOSPODO iz uprave, nadzite te pare kako znate i umete i isplatite Daudu i odma ga prodajte za milion i vise.
Ako to ne uradite onda ste isklucivi VI krivi i ostace sumlja da je neko bas iz uprave u ovo umesao prste.
Moslim da je ova tuzba stelovana bas sada i da jer neko dao dobre informacije iz upravu.
Pa onda nam je kriv GASPROM sto nedaju pare i traze ciste smetke!!!

Reply
Bojan дец 11, 2013 at 20:43

Jedan je Mohamed Aval Isah!!!

Reply
Dejan BL дец 11, 2013 at 20:34

Cuj ovo, saznali su da ga mogu dobiti dzabe. Od koga su saznali? Ukoliko ode ispod milion ili dobije raskid ugovora definitivno treba oterati iz kluba i Kokezu i Tonceva i Stojadinovica koji je tvrdio da Dauda nece tuziti klub, ma rasterati sve osim Covica i Dzajica, dosta vise. Kuda ovo vodi???

Reply
cigan sa zapadne tribine дец 11, 2013 at 20:40

..od menadzera saznali, citaj…

Reply
Dejan BL дец 11, 2013 at 20:46

Ali pazi ti njima price, pre Turci saznali nego nasa javnost. Kakve sve sumnjive njuske sede u nasoj upravi, pa to je van svake pameti. Ovaj Stojadinovic je pre 15-ak dana licno tvrdio kako Dauda nece tuziti klub.

Reply
CzvBoys дец 11, 2013 at 20:29

U upravi nam sedi ekipa mutnija od Dunava.

Reply
Mani дец 11, 2013 at 20:26

Pa mami.cu vam bezobraznu placajte te igrace, jeste li vi normalni?!! Pa sa njim ste vi potpisali ugovor po vasim uslovima koje „mozete“ da ispunite!! Sta je sad bilo?? Nesto se ne slaze? Kakva nam go.vna sede u upravi i klubu nije ni cudo sto igraci odlaze ovako!!! Kojih bednih pola miliona za Daudu Stojadinovicu?! Pola miliona alo?????????? To je skoro tri puta manje od njegove trzisne cene a ti bi se zadovoljio sa tim?! Pa sta ako je dosao za dzabe? Mislis da je pola miliona uspeh zaraditi na takvom igracu?! Pa zbog vas tako nesposobnih ovako i prolazimo sa transferima!!! Na njemu bi svako normalan zaradio nekoliko miliona ali u Zvezdi sve bagra i bezmozgovici!!!!

Reply
... дец 11, 2013 at 20:26

Do ovoga ne sme doci, jer radi se o 40hiljada, to mu isplatiti i dati ga za onaj milion koji nam je ponudjen jer realno on je ovde da bi zaradio a ne iz ljubavi prema klubu, zato spreciti tuzbu i prodati ga, a od tih para podeliti igracima deo zaostalih zarada i dovesti neko pojacanje. Napadaca imamo, sada je tu i oporavljeni Rakic. Stoji da je Dauda bio dobar, ali sta da se radi.

Reply
nebo дец 11, 2013 at 20:12

Pa daj ti iz svog dzepa tih 40 000,sta je to za tebe Stojadinovicu..a i treba ga prodati da zaradimo nesto jer nemamo ni dinara ocigledno…i ako je moguce dovesti Djurdjevica …

Reply
Aca Delija дец 11, 2013 at 20:09

Neka daju clanovi uprave koji imaju, a posle neka uzmu natrag kada ga prodaju (ali ne za pola miliona) i problem resen..

Reply

Leave a Comment