Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Стојановић: Чекам одлуку руководства

Црвена звезда још увек није донела одлуку о статусу тренера Славише Стојановића. Како преноси Моцарт спорт, он је јутрос на Маракани одржао састанак са спортским директором Зораном Стојадиновићем, на коме је представио свој план за наставак сезоне, који ће спровести уколико руководство одлучи да га задржи.

stojanovic_slavisa-Ја сам своје обавезе прецизиране уговором испунио. Представио сам план припрема спортском директору и имена евентуалних појачања у зимском прелазном року. Други део припрема би одрадили у Словенији, док се још не зна где бисмо били стационирани за први део припремног периода. Што се појачања тиче, имам нека имена у оптицају, али све зависи од договора са руководством клуба.

На питање новинара о томе како види свој статус у клубу, Стојановићев одговор био је кратак.

-Очекујем да се то врло брзо реши. Већ на следећој седници Управног одбора.

Седница Управног одбора Црвене звезде одржаће се почетком следеће недеље, када би требало да донесу коначну одлуку о томе да ли ће задржати тренера.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

28 comments

Vopi дец 12, 2013 at 23:09

Stojanović treba da ostane iz više razloga. Čovek je došao na mesto trenera na pola pripremnog perioda, ekipa mu je sklepana u 5 do 12 uglavnom od nespremnih i besplatnih igrača sa kriminalnom zadnjom linijom. Treba bre vremena da se to sredi i da igrači uđu u formu. Ja sam neko ko ide na utakmice i vidim da je ovo moderan trener sa lepom idejom da ta pomenuta zadnja linija igra visoko ali oni su jako spori a još gore se postavljaju u momentu kad krene kontra suparnika a pride nemaju pravu pomoć veznog reda. Dovedite čoveku dva normalna štopera pa da vidite kako će to funkcionisati. Još mi u glavi scena utakmica sa Vojvodinom gde Škuletić u kontri napada naša 2 štopera i pravi izglednu priliku ali srećom loše šutira i Bajko brani. Ovo počinje na nešta da liči i ako sad promene trenera sve ode u tri lepe. Jer dok novi trener implementira svoje ideje prođe voz. Podrška Stojanoviću, čovek je pravi profesionalac koji ćuti i radi svoj posao uprkos svemu. Slave ostani!

Reply
Бранимир дец 14, 2013 at 10:10

Славек је више него просјечан тренер и вратио је Звезду у године Кристића, Достанића и Јанковића за које сам мислио да се више никада неће вратити. Изгледа да се континуитет наставља, а нико у Звезди није у стању да га прекине. Шта ме брига када је и како дошао. Звезда треба да гледа своје интересе, па томе треба подредити и све дриге личне интересе. Фрањевци су јесењи прваци, па су у глас сложни да мијењају тренера: Опрости, извини, али требао си имати +8, а не +1. Са њим никуда нисмо приспјели, а све осим првог мјеста је бестрагија.

Reply
otpisani101 дец 12, 2013 at 20:02

stojanovic treba da ode odmah…muka mi je vise da nije odradio pripreme,kao da ce na pripremama spremati ekipu za ligu sampiona…i jankovica ste podrzavali da odradi pripreme,pa je bio jos gori posle priprema…stojanovic je trebao da ode posle poraza od vozdovca i cukarickog,sto rade svi normalni klubovi,kada ne ide menja se trener…zvezdina uprava ne zna sta ce sa samim sobom i zato ce ovakav trener ostati do kraja…trener koji je bio ponizen u kupu i ispao u ranu fazu…trener koji je bio ponizen od javora,voizdovca,cukarickog, a remi sa igracem vise i donji srem-bez komentara…trener,cija je vizija defanzivan fudbal i cuvanje rezultata skoro na svim utakmicama u tole super ligi-u zvezdi nema sta da trazi…partizan je prvi i menja trenera,a mi ce mo neznalici dati sansu da odradi pripreme i sudicemo mu na kraju sezone…i sta imamo od toga ako opet ne osvojimo titulu?…nista…bili koji trener iz nase lige je i jeftiniji i bolji od slovenca,jer su skoro svi klubovi igrali i modernije i ofanzivnije od crvene zvezde…ako je bajkovic najbolji igrac crvene zvezde ove polusezone,onda je to potvrda da stojanovic forsira naj kukavickiji fudbal u ligi,koja je dno evrope…dakle, stojanovic napolje…

Reply
Djole-Jagodina дец 12, 2013 at 21:26

I da smo prvi ja bih ga oterao jer to sto mi igramo to nije fudbal i ne lici na C Zvezdu.On nema viziju kako treba da igramo i to je problem.Treba nam mlad trener koji zeli agresivnu i brzu igru.Ovako ode jos jedna godina zbog kilave uprave!!!

Reply
Djole-Jagodina дец 12, 2013 at 18:36

Jasno je da ce ostati.Tako smo i za Murinja trazili da odradi pripreme,pa smo gledali povracanja od rada napornih normalno,a onda nasi igraci ni poluvreme nemogu da istrce ljudski a o igri da ne pricam.Ostace on igracemo jos gore i opet ce se grobari radovati a mi kriviti toleta!!!!

Reply
dekicz дец 12, 2013 at 18:03

Ma neka ostane Stojanovic, covek cuti i radi. Bar ima dobre radne navike koje je pokupio u Sloveniji, za razliku od domacih strucnjaka

Reply
Levi Brisac дец 12, 2013 at 17:22

Radomir Antic raskinuo ugovor u Kini!!! Majko Bozija sta bi ja dao njega da angazujemo.Prodajte Daudu i sve pare u napad na Antica!!!

Reply
nebo дец 12, 2013 at 17:28

Grobara da dovedemo za trenera??’ 😈

Reply
Nebojsa дец 12, 2013 at 16:50

Ako ne mozemo da dovedemo Marka Niklica (po mom misljenju jako dobar trener), onda ne bismo trebali da smenimo sadasnjeg trenera. Ne vidim neku alternativu, ko bi mogao da bude mnogo bolje resenje, ali takodje nemamo ni para za rasipanje pa da uzimamo novog trenera.

Reply
Zen дец 12, 2013 at 16:44

Realno, treba ga pustiti da odradi pripreme, ispuniti zahteve za pojačanja i odradi do kraja sezonu pa onda suditi. Ovako ništa ne bismo dobili. Igrači nam odlaze zbog para, i zato što ih ima previše pa ne mogu svi da se afirmišu u Zvezdi. Možda je i dobro što će se tim prorediti da ostane i dođe ko zaista treba.
Od ovih sadašnjih igrača i situacije Sa Pintu je pobegao, a pobeći će i svaki iole jak trener. Dakle, neće ni jedan čudotvorac da dođe i da napravi neko ludilo od tima i rezultata. Moramo da prihvatimo realnost gde imamo slab tim, nekompaktnu i slabu upravu, a još slabiju finansijsku situaciju. Šta onda očekivati?
Stojanović je dobar stručnjak, ima strast koja je potrebna da se bude i ostane u Zvezdi, sve što je uradio do sad bilo je dobro. Na bod smo od vrha. Nema razloga da sada ide.

Reply
bane дец 12, 2013 at 16:42

ja sam za to da Stojanovic ostane, a da se pojedinim igracima zahvali i da se oteraju iz ZVEZDE

Reply
Mani дец 12, 2013 at 16:27

Sto se tice malog Luke Jovica, sa njim sto pre treba potpisati neki predugovor a onda cim se steknu uslovi a mislim da je to kad napuni 17 godina potpisati cetvorogodisnji ili petogodisnji ugovor koji stupa na snagu kad postane punoletan i tako se obezbediti sto se njega tice i zadrzati ga sto je duze moguce jer je mali vanserijski napadac i na kraju ove sezone ga polako treba prekomandovati u prvi tim da se privikava.

Reply
delija ns дец 12, 2013 at 21:06

Ali tu imamo jedan problem,Falji Ramadani!Tesko da ce hteti na 4 godine,vec ce potpisati na 2 da bi sto pre otisao napolje!!!

Reply
Nemanja дец 12, 2013 at 16:00

Nisam ni da ide ni da ostane..ali ovaj čovek NIJE odradio cele pripreme NIJE sastavljao tim,NIJE hteo da mu se dovodi OMGa,hteo je tandem Lazić-Krneta(pokazalo se kao možda i najbolji tandem-u ovom trenutku)!! Doveo je Pečnika,promenio sistem igre… Nemam pojma…možda nas krene u drugom delu.

Reply
dekicz дец 12, 2013 at 18:00

Ja bi Kokezu i Tonceva na transfer listu stavio

Reply
Foreign дец 12, 2013 at 19:40

hahaha ulepsa mi dan 😆

Reply
Blagoje Jovovic дец 12, 2013 at 15:15

Mars iz Zvede. Ovaj Dzajic ako je blesav neka pogleda malo Olimpijakos da vidi kako igra.

Reply
MILAN KG дец 12, 2013 at 14:55

Sareprezentacijom nije imao uspeh ali je sa domzalama uzeo dve titule sa domzalama koje je uveo iz drugle lige u prvu jedno je voditi klub gde radis svaki dan a druo reprezentaciju . ja bih ga ostavio pa sta bude sad ce imati cele pripreme i ako dovedu pojacanja na vreme imamo cemu da se nadamo.

Reply
VLAJKO дец 12, 2013 at 14:26

Mislim da treba pustiti Stojanovica da odradi pripreme i kupi igrace koje hoce pa onda da vidimo kako ce to izgledati i da li treba da ostane

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 12, 2013 at 14:41

slazem se..ipak je vodio reprezentaciju Slovenije i treba mu dati sansu…u svakom slucaju je bolji od svih nasih domacih..a sa ovakvom odbranom dobro je i napravio kakve je igrace imao..od nasih stopera ni Murinjo nebi uradio nista..to je nasa realsnost i tuga sa Martinovicem,Omegom,Krneta,Lazic.Arauho…od njih nikad nece biti ni seoski igraci

Reply
mariachi дец 12, 2013 at 14:53

I ja mislim da je bolji ovaj nego da dodje Bekvalac ili neki politicko-mafijaski strucnjak ! Janez je pogodio sa Pecnikom i zato mislim da nece dovesti neke budake kakve dovodi Kokeza i Dzajic. U ovom perlaznom roku se mora ocistiti tim od „Zvezdasa do poslednjeg dinara“ tj Martinovic, Onjilo, Omega, Nenadic, Vesic. Uzti neki dinar od Miluna, Kasalice i Bajkovaca. Odmah dati sansu Rajkovicu, Savicevicu i Mihajlovicu a malog Jovica zadrzati pod svaku cenu cetiri sezone jer od pomenute cetvorice mi mozemo smanjiti dug za pola( ako budemo pametni ) !

Reply
marko дец 12, 2013 at 15:38

cui sam da turci hoce krnetu i neka ga prodaju i onako nam treba kinta juce sam se razocara za Daudu ali verujem da ce klub da mu uplati novac koji mu se duguje i da ga potom prodaju turcima treba rodati Bajkovica omegu martinovica nenadica itd. Ako dodju Lukovic i Trajkovic reslili smo problemu odbrani e onda dovesti zamenu za Daudu jednog dobrog veznog igraca i prikljucuti 2 do 3 igraca iz omladniske skole

Reply
Spartanac дец 12, 2013 at 16:57

Prvo i osnovno……nasi navijaci su jako razmezeni i ne mislim da bi blagonaklono gledali da se sad ubace klinci na polusezoni.Nasa uprava se odlucila da ove sezone ide na sve ili nista,jer imamo veliki post i jako je bitno da i posle ove sezone budemo u svakom segmentu najtrofejniji srpski klub u svakom segmentu.
-Za to sto pricas bi digao obe ruke u junu,s’tim sto bi sa tog spiska odstranio Onjila.Svi pricaju kako smo ga skupo platili…..a niko ne prica da je potpisao cetvorogodisnji ugovor gde prvu sezonu igra za 6000 mesecno…..i onda svaku sledecu za 1000 eura vise…..Dakle ima ok platu,nista preterano…..mislim da nije dobio sansu ,ne kosta puno a ima fizicke predispozicije gde u nasol ligi sa njim svakako mozemo davaljamo……meni je on odlican za treceg centarfora u nasem timu!Za ostalo se slazem……Milun ima ogorman potencijal,na zalost……ja vec dve godine kukakm da decko NIJE KRILO,VEC IDEALAN DA IGRA NAPADACA U PARU SA NEKIM,NPR MRDJOM…..to se i videlo recimo u Bordou kako on lepo igra sam spica,i moze da istrpi na ledjima stopera….ali nema kome da pricas…..decko igra krilo……LEVO A DESNONG JE…..automatski prodora nema….nema igra 1 na 1…….svaki put i kada pretrci igraca prebacuje loptu na desnu nogu….usporava ili zaustavlja prodor….i gusi se…….Daudu bi prodao……Miluna prebacio na spica……Mihailovica prosledio na pozajmicu u recimo OFK Beograd……i igroa sa spicevima….do juna…Mrdja,Onjilo,Milunovic i Rakic.mi imamo dobar napad….pa Mrdja je najbolji napadac u ligi realno!!!!Nama trebaju dva stopera…..i mozda levo krilo,brzo…..kratko i jasno…CARVIC!!!!!!

Reply
Teks Viler дец 12, 2013 at 18:10

Luka Jovic dolazi.

Reply
mariachi дец 12, 2013 at 23:42

Nisam skrozi mislio da idemo sa klincima nego da ovo sto valja da se razigra i dize cena(vise para mozemo od vukana da uzmenmo nego od milijasa itd) Naravno brzi je oporavak sa titulom ne sa podmadjivanjem… Meni onjilo ne uliva neko poverenje jer nije davao toliko golova u karijeri deset na 70 utakmica valjda, zar nije malo za napadaca? Nije on za zvezdu, daj boze da gresim. Miluna Kasalicu smo sje*ali stavljanjem na krilo tu se slazemo 🙂 Daudu bih ostavio jer je najbolje igre pokazao kada ima skim da igra tj sa Lazovicem.

Reply
Goran дец 12, 2013 at 15:57

Tako je i Janković kukao, a kad je dobio sve to uspeo je da izgubi već osvojenu titulu u derbiju.

Reply
Denis дец 12, 2013 at 20:37

Nikako mi nisu jasni ovi sto uporno pisu kako treba prodati Bajkovica. Hocete sampionsku titulu a prodajete jednog od najboljih igraca jesenjeg dela. Neka nama Bajkovica a pisete kako treba Rajkovic da brani, vidite da nazalost Vesic ima prednost u odnosu na Rajka, pa zar bi da Vesic brani na prolece. Neka nama Bajkovica najveceg ciganina u ekipi. Bajko legenda

Reply

Leave a Comment