Moja Crvena Zvezda
Архива

Isah u Rozenborgu

Muhamed Aval Isah kako Mozzartsport saznaje, najverovatnije će napustiti Crvenu zvezdu posle provedene dve i po godine u klubu. Iako se pominjala mogućnost da budući klub Isaha bude iz Kine, izgleda da je ipak došlo do konkretnije ponude iz norveškog kluba, tj Rosenborga. Navodno sve bi trebalo da se iskristališe u narednih nekoliko dana.

Aval Isah ima 25 godina i za Crvenu zvezdu igra od zime 2009. godine. Ostao je uz ekipu i pomogao klubu, kada je bilo najteže i kada su svi drugi fudbaleri bežali iz našeg kluba. Uvek se borio bespoštedno na terenu i pružao maksimum, a tome u prilog govore i mnogi žuti kartoni koje je dobio. Za zvezdu je odigrao 76 utakmica, postigao 2 gola i 4 puta asistirao.

Možda nije bio najbolji stranac koji je igrao u našem klubu, niti je bio preterano upotrebljiv u završnici napada, ali će ostati upamćen kao veoma borben igrač i dobra osoba. Iako Isah još uvek nije zvanično otišao iz Zvezde mi mu od sveg srca želimo da nastavak svoje karijere provede sa mnogo uspeha.

 

Повезане вести

57 comments

Leave a Comment