Moja Crvena Zvezda
Архива

Šćepoviću četvorogodišnji ugovor

Stefan Šćepović

Kako se nezvanično saznaje, a to potvrđuju i pojedini beogradski mediji, Crvena zvezda neće pozajmiti na godinu dana Stefana Šćepovića iz belgijskog Briža. Tokom dana je došlo do obrta u pregovorima i mladi napadač će potpisati četvorogodišnji ugovor sa našim klubom.

Ipak, još uvek se transfer čuva pod velom poslovne tajne i biće obelodanjen tek onog momenta kada Šćepović stavi paraf na ugovor sa Crvenom zvezdom. O novoj situaciji Stefan je izjavio:

– Nikada nisam igrao za prvi tim Partizana i ne vidim zašto bi bilo koga pogodio moj prelazak u Crvenu zvezdu. Ja lično volim loptu u prostor, uvek aktivno učestvujem u igri. Pratio sam Zvezdine igre tokom proleća i moram priznati da mi se sistem igre koji forsira trener Prosinečki sviđa. Međutim, sačekajmo da se sve pojedinosti okončaju, pa ćemo o svemu podrobno razgovarati.

Očekuje se da će Stefan Šćepović ugovor sa Crvenom zvezdom potpisati u petak, ili najkasnije u subotu, i odmah bi se stavio na raspolaganje treneru Robertu Prosinečkom na pripremama u Austriji.

Повезане вести

21 comments

Leave a Comment