Moja Crvena Zvezda
Најновије

Касалица опет разговарао са челницима клуба

Филип Касалица је још једном разговарао са председником Драганом Џајићем и спортским директором Зораном Стојадиновићем у вези са могућим одласком из клуба, преноси Мондо.

IMG_1290У друштву свог менаџера, Касалица се још једном састао са челницима клуба али договор није постигнут. Наиме, нападач је и раније изјавио како би било најбоље да оде из Звезде у овом прелазном року, али као одговор је добио да ће то питање бити разматрано на седници УО након достављања извештаја тренера Стојановића.

Оно што је у овом тренутку битно јесте да Филип Касалица не планира да тужи клуб иако му се дугује доста новца, него жели да оде путем трансфера. Играч и менаџер сматрају да би још шест месеци у клубу оборило цену трансфера тако да би и једној и другој страни одговарала што ранија продаја.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

15 comments

neco-peco дец 14, 2013 at 12:33

Kasalice je fin momak, zvezdas, covjek sa karakeromi postujem njehovu odluku, pogotovo sto se Lazovic vraca. I taman ako ode Dauda, mislim da treba vise sanse davati Mihajlovicu!

Reply
mile дец 14, 2013 at 08:49

Jel neko moze da mi kaze, ako i on ode… ko ce da ostane? Ja propustim dva dana sajt i kaddodjem uvek fali po nekoliko igraca. Ko je sve otisao?

Reply
Dejan CZ дец 13, 2013 at 23:06

Sa obzirom da cemo Daudu nazalost jako tesko zadrzati ja ne bi prodavao Kasalicu jer pitanje je kako ce se snaci Rakic, a para da dovodimo i nemamo, pa kontam ako ode Dauda on ce imati vecu minutazu i ne bi bilo pametno prodavati ga, ali ako Dauda ostaje onda ok.

Reply
neshha дец 13, 2013 at 21:22

jagodina navija za zvezdu!:
„Ono što je u ovom trenutku bitno jeste da Filip Kasalica ne planira da tuži klub iako mu se duguje dosta novca, nego želi da ode putem transfera.“
I ovako se Voli Zvezda !
Bravo,Filipe

Bas tako.Desava se paradoxalna situacija da ljudi brane Vesovica,koji je zasluzio pljuvanje svojim odnosom prema Zvezdi,a kritikuju i napadaju Kasalicu koji je maximalno korektan,voli klub i neuporedivo je bolji fudbaler!Cudno je kako pojedinci zaboravljaju njegove partije i stopostotno zalaganje na svakoj utakmici.

Reply
Vopi дец 13, 2013 at 20:22

Korektno sa Filipove strane mada mislim da je malo precenio svoje fudbalske kvalitete. Prodajte ga i uzmite koliko god se može. Hvala Filipe na svemu do sada prikazanom ali nisi ti za prvu postavu, dobar si za zadnjih 20-ak minuta radi kontri i to je to, realno kad imaš loptu ne znaš kuda udaraš.

Reply
Spartanac дец 13, 2013 at 20:40

Pa znaci decko je 100% u pravu!On smatra da nece igrati……a da na leto se proda,cena ce mu na klupi posti za 20% sigurno…..mi i sada ne mozemo za njega da dobijemo ceo milion……ako imaju ponudu treba da ga prodaju!!!

Reply
Sladajac дец 13, 2013 at 22:37

Sve je ziva istina sto je ovde receno a i bolje po meni bi bilo da prodami Kasa nego da nam ode Dauda za smesnu cenu, isplatiti moramo i ostala potrazivanja jer se nam stici zabrana transfera igraca!!!…

Reply
veliki pravi zvezdas дец 13, 2013 at 19:37

Samo idi iz nase Crvene Zvezde Kasalica nisi potreban nasoj Crvenoj Zvezdi ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 😀

Reply
Ja дец 13, 2013 at 19:54

Dam 50 eura adminima samo ako te banuju 😀

Reply
Marv дец 13, 2013 at 20:03

aj grobarcicu pali odavde

Reply
milossss дец 14, 2013 at 11:25

Jesi se ti juce zakacio prvi put na ovaj sajt?!on grobar, o boze mili, aj malo samo promisljanja

Reply
Teks Viler дец 14, 2013 at 07:54

E ovaj put nisi u pravu.Decko je korektan,veliki Zvezdas i izgara na terenu.

Reply
delijezemun дец 13, 2013 at 19:35

neka ide svako ko bi nas prodo!

Reply
jagodina navija za zvezdu! дец 13, 2013 at 18:47

„Ono što je u ovom trenutku bitno jeste da Filip Kasalica ne planira da tuži klub iako mu se duguje dosta novca, nego želi da ode putem transfera.“
I ovako se Voli Zvezda !
Bravo,Filipe

Reply

Leave a Comment