Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Турци нуде Дауди 400.000 евра

Недавно је фудбалском клубу стигла понуда из Турске за Абиолу Дауду. Јуче се у јавности појавила информација да постоји могућност да овај играч поднесе захтев за раскид уговора. А данас Мондо спорт пише да је Генчлербирлиги понудио Дауди уговор о вредности од око 400. 000 евра годишње.

Abiola_Dauda_derbiТо је дупло више од онога што Дауда у Звезди има, али на папиру, а четири пута више од онога што је за сада добио (дошао је у јануару ове године).

 Како Мондо даље наводи, Дауда и даље жели да остане, као и његови агенти који сматрају да му каријера у Црвеној звезди иде улазном путањом и да ће и играч и клуб бити задовољнији наредног лета, али…

Дауда ће ићи за новем ако буде морао. Он је наводно рекао да би био задовољан кад би му клубу исплатио бар 45.000 евра, што је половина дуга. Међутим, у Звезди се још увек не назире решење ове ситуације.

Црвена звезда би улагањем од 90.000 евра дошла у позицију да Генчлербирлигију тражи „оних“ милион евра и на крају се „нађе“ с Турцима негде на 700 или 800 хиљада. С тим новцем могла би и да исплати заостале зараде играчима и чак уложи нешто у појачања.

И на крају, али не и најмање важно, Звезда би са исплаћеним Даудом могла на предстојећем Управном одбору (који би требало да буде одржан у понедељак) да расправља и о могућности да Дауда не буде сада продат, већ наредног лета.

Према неким најавама из Љутице Богдана, челни људи клуба намеравају да о овом проблему тек разговарају у понедељак увече, а то ће бити трећи дан како Дауда има званичну понуду Генчлера.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

33 comments

bojan62 дец 14, 2013 at 19:17

svaka prodaja bitnijih igraca (medju kojima smatram i daudu) je ravna samoubistvu….ne moze da se ocekuje rezultat a da menjamo pola tima svakih 6 meseci

Reply
otpisani101 дец 14, 2013 at 11:49

dauda i ovakav kada se ne trudi ,bolji je od onih koji se kao trude…na zalost 6 godina nismo osvojili titulu i navijaci zvezde su totalno snizili kriterijume o kompletnoj crvenoj zvezdi…uprava nikad razjedinjenija,spora u odlukama,neefikasna,nesposobna da nadje bilo kakav novac,a o dosli su jer lukic nije bio sposoban da nadje novac…i niko ne sme da govori nista lose o upravi, jer je presednik dzajic,koji se ne pita za nista i sluzi kao dekor ,ali je on dzajic i ne sme o njemu negativni komentari…setimo se da je on ostavio jankovica da nas i na prolece ponizava svojim ne znanjem…zvezda nema para,kao niti jedan klub u srbiji i tu nema opravdanja za lose rezultate…doveli smo napadaca za 400 000 evra koji ne igra,a nema para…kupili smo jos 13 pojacanja a nema para…imamo 40 prvotimaca,a nema para…trener je sa proslosezonskim jankovicem kandidat za najgoreg trenera u istoriji zvezde ,i po igri i po statistici i po svemu…ali mi merimo vrednost trenera koliki ima minus na kraju polusezone,a ne zasto nije nije prvi…navikli smo na -10 i sada kada je samo -1,stojanovic je najbolji trener…a to sto je partizan duplo gori od nas i to sto je bajkovic cinio cuda ove jeseni ,nije bitno…samo su ocajan partizan i nikad bolji bajkovic zasluzni za -1…

Reply
RUK дец 14, 2013 at 10:19

Дауду треба што пре продати. У последњих месец дана није испрљао нити ознојио дрес а и трудио се да не поквари физуру. О избегавању скок и дуел игре не треба коментарисати. Нападача имамо превише, Михајловићу треба дати шансу.

Reply
emirko svemirko дец 14, 2013 at 10:02

Treba da ga prodamo. Onjilo uskace u prvi tim, tako moramo da razmisljamo zbog finansijskih problema, nazalost…:)

Reply
Igor дец 13, 2013 at 22:34

Treba ga prodati jer ce za mesec dana otici kao Mladenovic za DZ.

Reply
Sladajac дец 13, 2013 at 22:11

Stojadinovic opipava puls,mutljavina teska!!!…

Reply
Teks Viler дец 14, 2013 at 07:51

Naravno da opipava puls.Dauda je prvi igrac,posle sto godina koga je Zvezda dovela za dzabe a moze na njemu dobro da zaradi.Nije samo prodati igraca,treba naci adekvatnu zamenu.Inace,Stojadin menadzer 11-orici igraca Partizana,dakle celom timu.

Reply
Coxy дец 14, 2013 at 11:55

Nije za dzabe i ne treba nikoga da dovedu u napadu…Imamo ih i visak…

Reply
Црна Гора ЦЗВ дец 13, 2013 at 20:57

Nemam nista da napisem na ovu temu,nego sam pobrisao svu istoriju sa interneta,pa da mi ostane nadimak „Црна Гора ЦЗВ“ ovdje.Hvala!
Dauda dje si.

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT дец 13, 2013 at 20:34

Ostaje 100% !!!!! 😉 😉

Reply
dekicz дец 13, 2013 at 20:13

Daudi se vise isplati da ostane. Ovi Turci tesko da ce igrati u Evropi, za razliku od Zvezde koja ima solidne sanse cak i za LS, u koju se sad mnogo lakse ulazi nego u LE. A onda ce imati sansu da predje u neku jacu ligu ili klub, pa bi mu se strpljenje visestruko isplatilo. A tek Zvezdi…

Reply
Spartanac дец 13, 2013 at 20:35

Hm….nije problem da je lakse uci u LS nnego pre osam godina……no mi trenutno nemamo ni blizu jaku ekipu kao tada….da ne nabrajam ko je igrao…..a klubovi sa kojima bi se borili su danas mnogo jaci i nisu kiksare u evrokupovima…..Bazel,Steaua,Legija Anderlext ili Standard….Dinamo….mahom bi mi tesko njih prosli….mislim da nam je mera u sledecoj sezoni LE!
-Sto se tice Daude,sve bi bilo tako da smo normalan klub!Ne mogu da verujem da neko nema da isrese 45 00 eura…..jedan Mercedes E klase…..tu seu bre neki ljudi milioneri u uravi!
-Dauda po meni sada vredi 1,5 miliona!Ako bi uzeli titulu,a on prestao da masi one zicere i uspeo da nanize 20 golova,legitimno bi smo mogli da trazimo na leto dva miliona!!
-ALI……ako nismo u stanju da mu dajemo platu ko ljudi……A DOVELI SMO GA DZABE…….a coveku se nudi 400 000 gde ce mu sve biti lepo placeno…..nije ni korektno da ga drzimo…

Reply
Fornicator дец 13, 2013 at 20:39

Mislim da je iluzorno da iz perspektive kluba kome je i 40 hiljada evra velika para raspravljamo o Ligi Šampiona. Daj da vidimo može li se iščupati ikako jedna titula, pa da se nekako izvlačimo iz dugova…
A za Daudu mi se sve nekako čini da su ga u upravi već prežalili…

Reply
dekicz дец 14, 2013 at 00:29

Ma znam brate, i znam sta je realnost. Ali primjecujem da smo toliko navikli na neuspehe da se bojimo i da spomenemo Evropu, kao da ih ne bi izbaksuzirali. Ali ja sam optimista po prirodi, i stvarno mislim da realno i nismo toliko daleko od Evrope, i da treba da verujemo u ove momke, i da oni sami veruju u sebe. Jaci smo od Partizana sigurno ove godine, a sudeci po zrebu koji su oni dobili za LS ove godine, pa su se izblamirali, nije ni to tako daleko.

Reply
Fornicator дец 14, 2013 at 08:35

Dobro je što si optimista, ja nisam, priznajem. Ali znaš šta, kad pogledam kako guraju Černomorec i Ludogorec u Evropi, a igrali su sramotno protiv nas i groblja (i to im je bilo sasvim dovoljno da prođu, nažalost), možda si u pravu…

Reply
veliki pravi zvezdas дец 13, 2013 at 20:05

Hocemo Upravo Crvene Zvezde na celu sa Dzajom ,Covicem i Stojadinovicem da zadrzite Daudu u nasu Crvenu Zvezdu jer je potreban takav igrac nasoj Crvenoj Zvezdi ma prodajte Kasalicu ,Milunovica i Mirica samo ne dajete Upravo Crvene Zvezde da nam ode Dauda iz nase Crvene Zvezde taman je nasa Zvezda nasla tandem Mrdja i Dauda to ne dirajte Upravo Crvene Zvezde nego nadjite pare kako znate i umijete ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply
100% дец 13, 2013 at 23:02

Ti druze definitivno nisi dobar sa glavom. Prvo pises kako treba prodati Daudu pa kako ga ne treba dati niposto. Daj okani se vise ovog sajta i komentarisanja kada ni sam ne znas sta hoces.

Reply
Teks Viler дец 14, 2013 at 07:44

U pravu si.

Reply
veliki pravi zvezdas дец 13, 2013 at 19:50

Mozete li mi izbrisat malo prije komentar MCZ da bih napisao drugi MCZ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ 😀

Reply
Ja дец 13, 2013 at 19:56

Godine prolaze moje, ja cekam banove tvoje i svakim danom sve vise nadam se 😀

Reply
Fornicator дец 13, 2013 at 20:36

Hahhhah… Svi čekamo, tebra, ali admini su isti k’o i on, pa im ne smeta…

Reply
marko дец 13, 2013 at 21:44

Meni ne smetaju njegovi komentari (svako ima pravo na sovje misljenje), ali mi dosta smeta nemanje „znakova interpunkcije“! Pa je i komentar „tezak“ za citanje! :/

Reply
Ja дец 13, 2013 at 23:28

Pa to covece, ne radi se o misljenju vec nacinu pisanja….

Reply
kvo дец 14, 2013 at 02:50

meni covek prija zapravo…. toliko me zasmejava, da se nekad sam zasmejem makar gde, kad se setim facealmova… 😀

veliki pravi zvezdas дец 13, 2013 at 19:47

Ma prodajte Daudu Upravo Crvene Zvezde na celu sa Dzajom i Stoajdinovicem i dovedite Oumarua ionako ocekivali smo vise od Daude a vi ste Upravo Crvene Zvezde krivi sto mu je toliko mala cijena ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 🙂

Reply
Teks Viler дец 14, 2013 at 07:46

Oumaura dovesti i obavezno Djurdjevica iz Rada,nase dete,na koga su franjevci bacili oko.

Reply
Senad дец 13, 2013 at 19:40

Bojim se da se ne ponovi prica kao i sa mnogim ranije,da tek kad ode shvatimo kakvog smo igraca imali.Tvrdim da je Dauda najbolji nas napadac jos od Zigica,i da bi na ljeto moglo da se uzme 2-3 miliona(samo zbog toga sto se Zvezda vise ne kotira tako visoko,a inace vrijedi i vise).To sto smo ga dobili za dzabe ne znaci da mozemo da ga prodamo za sicu,ajde vec kad prodajemo igrace da uzmemo onoliko koliko vrijedi.Valjda se moze naci 40 hiljada,jer opet ponavljam da mnogi nisu ni svjesni kakvog igraca imamo.
I jos nesto;ni sam Dauda nije igrac za neki Gencerbirligi,mislim da zasluzuje bolje klub,kao Sahtjor,Olimpijakos…

Reply
Pex дец 13, 2013 at 21:04

Slazem se u potpunosti sa tobom ali mislim da nije problem naci pare ali ako daju njemu 40 hiljada moze da slijedi lancano nezadovoljstvo ostalih kao i prosli put ja se toga najvise plasim…

Reply
Fornicator дец 13, 2013 at 23:05

To je ključ problema, zamisli šta će biti ako sad njemu daju te pare, a ostali ih čekaju ko zna otkad… Ako njemu nađu 45000, moraće još duplo toliko za ostale, inače će nastati haos od tužbi i raskida…

Reply
NCZ86 дец 13, 2013 at 19:23

odmah ga prodati i dati sansu Mihajlovicu ili Milunovic koji bolje igra napadaca nego krilo…

Reply
Vladimir дец 13, 2013 at 19:45

Jubilarna stota šansa Milunoviću, čoveku magičnog driblinga! Pojma o fudbalu nemaš! Nama treba titula, a ne razigravanje likova koji svaki ima po 18 menadžera koji samo planiraju kako što pre napolje, a i da nemaju nijednog, nek’ zasluži šansu!

Reply
NCZ86 дец 14, 2013 at 17:02

Kakva mu je sansa data pa decko nije odigrao vezanih 5 utakmica a ima samo 20god.. a po tebi bolje da kupujemo strance i matorce koji nista ne vrede a primaju 5 puta vecu platu..

Reply
DS1992 дец 13, 2013 at 19:11

Daudu prodati i dovesti oumarua!!

Reply

Leave a Comment