Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Одбојкашице савладале Јединство

Одбојкашице Црвене звезде су се реваншиали екипи из Старе Пазове за пораз у првом колу и то максималним резултатом, 3:0 (25:17, 25:23, 25:16).

22102011-kecman

Имала је Звезда пре свега расположену Аделу Хелић, која игра све боље како шампионат одмиче, а исто то важи и за друго појачање из Суботице, Јелену Трнић. Пријем сервиса је овога пута знатно боље функционисао него на дуелу у Суботици пре три дана, па је дизач Јулија Миловиц имала знатно лакши посао.

Све то су црвено-беле обилато користиле у првом сету, кад су најпре повеле са 8:5, а потом стекле и великих седам поена предности (16:9). Било је то довољно за мирну завршницу – 25:17, у којој су домаће биле сјајне у блоку.

У другом периоду екипа из Старе Пазове пружила је одличан отпор. Савети и измене тренера Цаковића дале су резултата, па је Јединство било прилично конкурентно, а остале су у игри до краја сета. Ипак изгубиле су га на разлику – 25:23.

Чини се да је тада и одлучен победник. Звезда је почетком трећег периода опет ухватила ритам и опет су биле сјајне у блоку, па су стекле пет поена предности на другом обавезном предаху (16:11). Ту разлику су домаће само увећале до краја – 25:16.

Браво девојке!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

Razocarani zvezdas дец 15, 2013 at 23:41

Ovo je klub koji zasluzuje svu nasu podrsku!Devojke hvala i bravo!

Reply

Leave a Comment