Moja Crvena Zvezda
Други пишуФудбал

Милијаш: Слажем се са Нинковићем и Мијаиловићем

Још један првотимац се огласио поводом „случаја Стојадиновић“. Овога пута то је капитен Ненад Милијаш који је речима стао уз своје саиграче.

IMG_1326Слажем се са Мијаиловићем и Нинковићем. Није на нама играчима да се бавимо кадровским питањима, не можемо да доносимо одлуке ко ће бити тренер или директор, али имамо право да кажемо шта нам смета – нагласио је Ненад Милијаш у изјави за Журнал.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

47 comments

ssss дец 18, 2013 at 18:36

Ko sta mislio o Dzaji jedino on nesto zeli da radi na Crvenoj Zvezdi ovi ostali su ptice selice boli njih uvo za zvezdu bitna im je kinta. Ne razmisljaju oni ko obican svet, njima je sitna para 100 200 iljade evra, sta je to za njih.
Sami medju sebom ce da se pokoljemo! NAJGORI SMO NAROD!

Reply
Goran дец 19, 2013 at 09:35

Ako si ti najgori ja nisam.

Reply
Delija mp дец 18, 2013 at 15:44

Ako Partizan bude doveo Trajkovica,Vulicevica,Skuletica,mozda i Alivodica,posto je Vojvodina u haosu,mi nema sta da trazimo sa ovakvom atmosferom u ekipi.Sa Nikolicem imaju da budu dosta jaka ekipa.

Reply
mariachi дец 18, 2013 at 14:54

Sramota! Niko neradi u interesu Zvezde ama bas niko!

Reply
Goran дец 19, 2013 at 09:38

Koliko ja vidim, igrači su u pravu i došli su da pomognu Zvezdi mada nisu morali, a Stojadinović je došao iz čistog interesa. Taj čovek smisleno šuruje sa novinarima i stiče se utisak da on kao nešto radi. Eto hvalio se da je on doveo Mrđu, a nije. A gledajte sad ovo…svaka šuša zna koje igrače hoćemo da dovedemo…sramota bre!
http://www.telegraf.rs/sport/903471-stojadinovic-predao-spisak-pojacanja-bisevac-lukovic-drincic-i-regan-zelje-zvezde

Reply
Teks Viler дец 18, 2013 at 07:17

A kako si ti,kapitenu odradio svoj deo posla,kad vec kazes da je sportski direktor odradio lose.Kao prvo,niko nije demantovao da Stjadinovic radi besplatno,cak ni Kokeza i Mijailovic to ne osporavaju.Ti,kapitenu ne radis bas besplatno.A promasio si dva kljucna penala.Dakle,nisi rentabilan.

Reply
Goran дец 19, 2013 at 09:40

Ne brini prijatelju, ne radi on za džabe, ima svoj interes preko drugih kanala. Kad je tako dobar što nije oprostio Zvezdi dug?

Reply
Spartanac дец 18, 2013 at 03:38

moze da prica ko sta hoce………ali u normalnom klubu je ovako…….
1.IGRACI…..su tu da treniraju izgaraju na terenu,igraju fudbal i pobedjuju.-kako sve to rade ODGOVARAJU TRENERU-TACNIJE ON PRESUDJUJE DA LI CE IGRATI.
2.TRENER ….je predstavnik struke,trenira i vodi ekipu,odredjuje taktiku i nacin na koji ekipa igra i odredjuje ko ce da igra,PREDLAZE IGRACE KOJI DA SE ODVEDU,TACNIJE KOJI MU NISI POTREBNI I KOJI MOGU DA SE PRODAJU!!!ODGOVARA SPORTSKOM DIREKTORU ZA REZULTATE.
3.SPORTSKI DIREKTOR………..postavljen od predsednika i upravnog odbora……njegov zadatak je da….BIRA TRENERA,Zatim dovodi i prodaje igrace…..u dogovaru sa PRE SVEGA TRENEROM …sto se tice igraca KOJI TREBA DA DODJU……a u dogovaru sa trenereom i donekle upravom ko treba da ide….-ODGOVARA UO I PREDSEDNIKU KLUBA!!!!
….dakle……narode….
IGRACI-TRENER-SPORTSKI DIREKTOR-UO(PREDSEDNIK KLUBA)…….
Pitanja….
1.Da li nasi igraci samo fudbalski deluju ILI JOS NESTO RADE?
2.JEL NAS TREER ODREDJUJE SASTAV-JESU LI MU DOVEDENI IGRACI KOJE JE TRAZIO???
3.JEL SVE IGRACE KOJI SU DOSLI DOVEO SPORTSKI DIREKTOR!!!???…
Gde problem nastaje ako nije sve ko u normalnom klubu……..
-JEL MOZEMO DA NAPADNEMO TRENERA DA JE LOS AKO MU SE NE DOVEDE IGRACI KOJE TRAZI ILI MU SE ODREDJUJE KO CE DA IGRA!
-JEL MOZE DA SE NAPADNE SPORTSKI DIREKTOR AKO NIJE ON DOVODIO SVE IGRACE?
Odgovar na oba pitanja…..NE MOZE!!!!!
Sta radi UO….PA NABAVLJA PARE!!!!!!!!!!!
Neko ce reci ….njegove su pare on se pita…….MA NEMOJ,….A STA RADI ONIM SEJCIMA LEONARDO U PSZ?????
STA RADI ONAJ CELAVI SPORTSKI CELSIJA,STO JE PRESAO IZ MANCESTERA PRE DESET GODINA KOD ABRAMOVICA…???
pametnom dosta!!!!!!

Reply
Goran дец 19, 2013 at 09:43

Taj sportski direktor je kritikovao Prosinečkog izjavom da je doveo 90 % loših pojačanja. Postavlja se pitanje koga je on to doveo? Arauha, onog nesrećnog zadnjeg veznog, zaboravih mu ime. Mrđu i Ninkovića nije on doveo. Ispade da su sva dobra pojačanja doveli drugi. I šta će on u svlačionici uopšte? Tu si u pravu.

Reply
kobr90 дец 18, 2013 at 00:54

predsednik DZajic potpredsednik Dejan Stankovic drugi Dule Savic….sportski direktor takodje neka od legendi kluba i cao….ima li sta prostije od ovoga pod uslovom da ovi gore pomenuti to i zele da urade za zvezdu u ovako teskom trenutku

Reply
dusan дец 18, 2013 at 06:02

super ideje. sportski direktor bi mogao da bude sekularac, ili vladica popovic ili karasi. svakako ti je najbolja ideja dule savic koji od gola arsenalu pre 35 godina nije uradio nista u zivotu osim sto je gurao onog svog sina koji nema pojma o fudbalu i sto je pricao patriotske price dok je deci nabavio francuske pasose. ta uprava koju ti predlazes bi mogla da donese 0 dinara u klub i verovatno bi za dva meseca doslo do zatvaranja kluba. ali, s obzirom na to kako nam ide mozda bi to bila i odlicna ideja.

Reply
Teks Viler дец 18, 2013 at 08:11

Nemoj tako,Dule Savic je patriota i Zvezdas,doduse na privremenom radu u fss kod Toleta Karadzica,gde za par stotina hiljada dinara stiti interese naseg voljenog kluba.

Reply
Goran дец 18, 2013 at 00:47

Ninkovića i Mrđu je doveo Tončev. Stojadinović je doveo Daudu i Arauha. Džajić je doveo Ojnila i Omegu.

Reply
dusan дец 18, 2013 at 06:04

stojadinovic prica da je on doveo mrdju. u svakom slucaju ocigledno je da je dzaja doveo ubedljivo „najbolja“ pojacanja i treba mu dati odresene ruke jer ima jos panjeva u ligi koji su mozda i skuplji od ovih koje je doveo, a mozda su i gori.

Reply
Goran дец 18, 2013 at 00:37

Ako Nine kaže onda to mora da se poštuje.

Reply
Delija 032 дец 18, 2013 at 00:34

Kapitenu,ove stvari se resavaju iza zatvorenih vrata a ne u javnosti!!!!!!!!!
Nas zanima titula,vasa igra na terenu a ne ko je koga doveo,ako imate nesto iznesite predsedniku a ne mozzartu,zurnalu….
Spremite se za prolece,ohladite glave,pustite vi ovu dvojicu da vode svoj rat,vi svoj posao radite na terenu….

Reply
Iznogud дец 18, 2013 at 00:29

Ovo je neverovatno. Koliko samo saopstenja u jednom danu. Dok nasi daju saopstenja drugi klubovi traze pojacanja i opet ce nam neko treci biti kriv kada nastavimo sezonu sa ovim stoperima.

Reply
Goran дец 18, 2013 at 00:48

Pa rešava se. Prvo mora da ode Stojadinović.

Reply
surovo realan дец 18, 2013 at 00:57

A kako bi bilo da ode Kokeza prvi, vreme mu je, njegov ucitelj je rekao da svi njegovi odu iz sporta, red bi bio da se skloni jer zaudara na licni interes. Stojadinovica pustiti da odradi prelazni rok pa ako uradi nesto konkretno zadrzati ga ako ne,zna se.

Reply
aardvark дец 18, 2013 at 00:24

Raspad sistema.

Reply
CASAbezDNA дец 18, 2013 at 05:55

brate moj mi ste raspadamo a nikako da se raspadnemo

Reply
TOM дец 17, 2013 at 23:16

Terajte se sviiiiii!!!!

Reply
Mississauga дец 17, 2013 at 23:05

NEKA MISLI KO STA HOCE! ALI , AKO JE „NINE“ REKAO DA U ZVEZDI NEKO ILI NESTO NE VALJA, TO JE ZA MENE „ZAKON“!

Reply
Teks Viler дец 18, 2013 at 07:20

A mislis li ti svojom ili Ninetovom glavom.Nine je ,pre svega,profesionalac i igra fudbal za pare.Ti i ja ne volimo Zvezdu zbog para,zar ne?

Reply
Mississauga дец 18, 2013 at 21:35

DA BIH MISLIO SVOJOM GLAVOM , MORAO BIH DA IMAM PRAVE INFORMACIJE. POSTO IH NEMAM ,OPREDELIO SAM SE DA VERUJEM COVEKU KOJI IGRA U ZVEZDI NE ZBOG PARA , NEGO IZ LJUBAVI. POSTO JE NJEGOV JEDINI INTERES DA ZVEZDI BUDE DOBRO , JA MU BEZREZERVNO VERUJEM !!!!!!!

Reply
mile дец 17, 2013 at 22:38

E, od kad ja trubim da ce nas on UNISTITI. A sve mu tepate 101, Stojadin i tako to.
Dok je ovaj mfijas u klubu, nikad necemo krenuti napred. Ovde sam i Dzaju upozoravao na njega, da ga ne skida sa oka.
On ne radi svoj posao. Pintu je sedeo na klupi. Samovolju prosipa okolo. Trazi od igraca sve, a on za uzvrat NISTA ne nudi. Ni pojacanja, ni plate, ni zastite igracima. Dizite se bre momci, bojkotujte treninge, utakmice, proletnje okupljanje, pripreme… Sve bojkotujte dok mufljuz 101 ne bude s noge na nogu izbacen sa Marakane i da se nikad vise ne ocese o nju.

Reply
Teks Viler дец 18, 2013 at 07:23

Bas je Dzaja obratio paznju na tvoja upozorenja,ti i Misel Platini ste mu glavni savetodavci,eventualno jos Bekenbauer.

Reply
Sladajac дец 17, 2013 at 22:30

Unisti pa prodaj za 1 € !.Plan je skovan one noci kada je izvrsen PUC, svi su slavili Vladara Srbije, kad nas pivatizuje slavice ga opet a onda sledi selidba u Borcu!!!…OVO DOBRO ZAPAMTITE cucemo se za 2-3 god.

Reply
Čoki81 дец 17, 2013 at 22:23

Iako cenim Ninkovića i igre Mijailovića, iako mi deluje prosto neverovatno i ispada da branim Stojadinovića, nekako mi se ćini da njegova priča pre pije vodu…ma ne mora ni da bude u pravu, ali smatram da nam sve ovo sad nije nikako nije trebalo, mada ajde, polusezona je…bolje nego kao vešović…a tek njegova priča…ma on je katastrofa…pogledajte samo njegove igre na početku sezone i kod naših poraza, za koliko je samo golova direktni krivac, počev od Černomoreca pa nadalje… ne znam, dok mali klub zbija redove i pali žutu lampicu, mi i ono malo što smo uspeli, a to je da se složimo da TITULA PO SVAKU CENU, i uprkos problemima, ispada da sada sve prosipamo…ne valja ovo nikako, nek je i Stojadin kolateralna šteta, meni je bitno da samo budemo prvi, a na ovaj način ćemo to teško uspeti…daj bože pa me ovi naši demantuju, jer nam je potrebna LŠ, pre svega finansijski…

Reply
Mani дец 17, 2013 at 22:11

Onaj pijani Trajkovic izjavio da bi pre presao u Partizan!!! To grobarsko govedo je jos dok je bio u Hajduku nudio se Partizanu!! Ne treba nam taj indijanac!!! Lukovic ce biti dovoljan a uz njega nek stasavaju Krneta, Lazic i Arauho.

Reply
... дец 18, 2013 at 00:40

Druze covek je izjavio da je partizan konkretniji. Partizan pregovara dok nasi daju saopstenja, a lik je rekao da bi pre u Evropu, ocigledno mu se ne ide u partizan. Nema potrebe da vredjas momka zato sto se nasi prepucavaju i ne pokusavaju da ga dovedu.

Reply
Mani дец 18, 2013 at 09:52

Nema sanse da on dodje kod nas, ne zato sto su oni konkretnije nego zato sto on hoce kod njih ako ne uspe da ode u inostranstvo.. Znam ga iz Ns-a i veruj o njegovom sportskom nacinu zivota ne vredi pricati. Ako vec ovi nasi hoce jos jednog stopera pored Lukovica ja sam za Planica iz Ofka.

Reply
cz дец 17, 2013 at 21:41

Neka,neka samo se vi prepirite preko novina.Ovaj kriv za ovo onaj za ono,jedno stoji,a to je da nam je citava uprava puna lopova.Sta Dzajic ceka,ima li on ikakav autoritet,zasto ne tjera Tonceva,Kokezu,Stojadinovica i bog zna kojeg jos,jer se broj ljudi koji su u Zvezdi ne zna,bar ja ne znam.Dok se komsije pojacavaju,evo izgleda da Trajkovic ode kod njih mi uvijek radimo pogresno,i sve nevezano za prelazni rok koji slijede,toliko nesloge u klubu i nerada nigdje nisam vidio nego u Zvezdi.Mozete da se zalite na trenera,igrace sto ne donose rezultat,ali sada i vidimo kako je njima i sta oni gmazovi rade.Ako titulu izgubimo i ove godine to ce biti iskljucivo zbog ljudi koje sjede u fotelji i raspravljaju se ko ce kojeg igraca dovesti,zar se ih opet biti 15 da bi svaki od njih od prodaje dobi pare,ko je sportski direktor kod nas?Pa ja ovo nigdje vidio nisam..

Reply
Fornicator дец 17, 2013 at 21:33

E ne znam šta da mislim – Stojadin jeste jedan od najgorih sportskih direktora koje smo imali (a tu je konkurencija u zadnjoj deceniji žestoka), ali ako Kokeza prevlada u klubu (a igrače je već vrbovao očigledno), to je potpuna katastrofa – čovek će nas zaključati u roku od pola godine!

Reply
moravac дец 17, 2013 at 21:32

Ovo je prelomna sezona. Ovo je rat!!! Da je nastupajuca polusezona RAT, nisu nase reci. To su reci celavog pacova i to na prvom obracanju novinarima,na postavljenju za trenera jugoslovena. E,kad je rat,onda cemo ratovati. Ljudi koji su svojim igrackim a pre svega ljudskim kvalitetima, kupili nasa srca(Nine,Dzoni,Bajko,Nenad,Mrdja) ustali su i kazli sta su imali. To su ljudi koji Zvezdu nece tuzakati,koji nece otici,koji ce proliti krv za TITULU!!! Jedno je sigurno. Ovo nisu ucinili da bi naskodili ZVEZDI,vec upravo suprotno i to je meni NAJVAZNIJE!!! Kako ce se situacija odvijati na dalje,videcemo ultra brzo u to sam siguran.Ceo dan pratim desavanja i ne vidim nigde da je Kokeza alternativa Stojadinovicu. Ni jedan od ovih momaka nije to potencirao niti trazio,prema tome,sacekajmo,mnogo toga smo preturili preko glave,prebrodicemo i ovo. Igraci su jedinstveni i cvrsti u svojim stavovima i neka takvi i ostanu. Za mene,nedoumice nema. Sa jedne strane sve sto vredi u klubu i timu a sa druge neubedljivi sportski direktor. Sva podrska igracima!!! Ostanite jedinstveni,sacuvajte jedinstvo i donesite nam TITULU!!! Pozdrav braci sa SEVERA!!!

Reply
Blejk дец 17, 2013 at 21:28

A Trajković kaže „ja bih radije u Partizan, ali i Zvezda je još u igri“?!
Eh, da smo ono što smo nekad bili, ovom bi izjavom on momentalno završio pregovore sa Zvezdom…
Šta ćeš, došlo vreme da molimo i one kojima Zvezda ništa ne znači da dođu… i Mrđi je, koliko se sećam, u prelaznom roku bilo manje-više svejedno na koju će stranu brda…

Reply
БруталноРеалан дец 17, 2013 at 21:26

Убоде и онај Анђус нешто, “напредни“ дефинивно преузимају потпуну контролу над клубом. 101 је ту само ситан камен спотицања, ови газе преко свих. Да ми је неко причао да постоје гори од Жике спајдера, Весића, витеза и екипе, не би веров’о.
Ае још да чујем шта кажу Омега и Араухо, па да кунтам на миру.

Reply
Fornicator дец 17, 2013 at 21:29

Hahhahhhaah… E, dobar si, još samo da se njih dvojica izjasne za koju su frakciju, pa da znamo na čemu smo!

Reply
otpisani101 дец 17, 2013 at 20:58

iskreno,fudbaleri su ove jeseni igrali ko kilave babe i ne znam zasto rade ono sto im nije posao…..ne branim stojadinovica,jer on od svih datih obecanja nije ispunio ni slovo…ali mijailovic, i reko mi jankovic da je stojadinovic lobirao igrace da se izgubi u nisu,je smesno…prvo jankoviceve reci ne znace nista,jer je pokazao da nema dostojanstva…a do utakmice u nisu je imao 15 poraza…i ko li je lobirao ,pa toliko utakmica izgubio pre nisa… to je sve stanje u klubu gde presednik nije presednik,nego ikebana.,gde sportski direktor, nije sportski direktor i gde se ne zna ko je gazda…dzajic hoce da bude presednik ali i da malo ne bude presednik…plasi se da preuzme odgovornost na sebe i uporno se krije iza raznih odbora,komisija i pod komisija…ili jesi ili nisi,sto bi rekla reklama…kod nas je sve naopako…presednik pise saopstenja,toncev i kokeza glume presednika i mesaju se u prelazni rok,stojadinovic i sam ne zna sta radi u zvezdi,fudbaleri vode politiku kluba…sve, ali sve je nenormalno u klubu ,bivsem prvaku evrope i sveta…i najveci krivac po funkciji je presednik kluba,dragan dzajic koji treba da zavede nekakav red u klubu…ali zvezda je zivot a svi gore pomenuti su sitnice…

Reply
M.V.P дец 17, 2013 at 20:22

Zorane ODLAZI! 👿

Reply
hahaha дец 17, 2013 at 20:56

Nenade ostani ti i tvojih 360 000e sta bi mi bez tebe.

Reply
M.V.P дец 17, 2013 at 21:01

Slobodno pisi pod nick-om „Indjija“ ne moras da se krijes!!!

Reply
Iznogud дец 18, 2013 at 00:35

Bez njega ne bi bili ni drugi. Covek je ucestvovao u 2/3 golova zvezde ove sezone. Ipak ako su Ninkovic, Mrdja, Bajkovic, Milijas i Mijailovic momci koji su tu da bi vratili titulu i koji su dokazali ljubav prema klubu ujedinjeni, onda im verujem jer ne verujem da bi oni radili protiv Zvezde.

Reply
Ryber Palunko дец 17, 2013 at 20:13

‘Eto još Ljubo Nenadić da se izjasni, pa da kompletiramo knjigu utisaka.

Reply
Aleksandar дец 17, 2013 at 21:15

Da li neko zna ko je Nikola Djordjevic ?
Njegovo ime je u sastavu na zvanicnom sajtu pa me interesuje dokle ce da imamo igrace koje placamo, a nema ih ni na mapi sveta :facepalm:

Reply
Ryber Palunko дец 17, 2013 at 21:31

Izašao iz juniorske škole, bio u Sopotu, preko 1.90, napadač. Da li je ono on na pripremama namjestio neki gol Mihajloviću, pa MCZ objavio kako je nosio dva igrača na leđima (na snimku ta su dvojica netragom isparila) 🙂

Reply
delija ns дец 17, 2013 at 21:59

Mene ipak zanima misljenje Igora Mijovica.Voleo bih da kaze koliko se njemu duguje,a pritom ima 28 godina i iskusan je 😀

Reply

Leave a Comment