Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаЖенска кошаркаКошарка

ЖКК Црвена звезда пред Радивој Кораћ (ВИДЕО, ФОТО)

Женски кошаркашки клуб Црвена звезда иза себе има успешну годину, а евентуалном победом у среду против Радивој Кораћа имаће још успешнију. МЦЗ је посетио наше кошаркашице на тренингу пред битан дуел. Ускоро ћете моћи да се упознате са нашим женским кошаркашим клубом и успешном годином, а доносимо вам фото галерију, видео извештај са тренинга и изјаве и очекивања тренера Драгана Вуковића и играчица Александре Црвендакић и Александре Станачев, пред дуел са ЖКК „Радивој Кораћу среду, 18.30, Баскет сити.

Тренер Драган Вуковић: „Тренутно, можда, и највећи дерби у нашој кошарци. Добро се познајемо. Моја процена је да ћемо играти 6,7 утакмица са њима, ова је трећа. Једну смо добили, једну изгубили. Много нам је важно да победимо у среду, да би одржали наш ритам, да добијемо на самопоуздању и победом би се примакли учешћу у четвртфиналу Регионалне лиге, што нам је један од три циља – поред првенства и купа. У почетку смо имали проблема са повредама и мањак високих играча. У једном тренутку смо практично били без високих играча, четири висока играча нису играла. Имали смо ниску екипу и морали смо да се адаптирамо на тај начин. Сада смо се стабилизовали, све изгледа другачије и надамо се успешној форми у наставку сезоне. Имаћемо доста времена, скоро месец дана, да се спремимо до првог меча у наредној години“.

Александра Црвендакић: „Јако битна утакмица за нас, тек другу утакмицу играмо у пуном саставу. Добили смо и појачање у Иванки Матић, која је јако добра играчица и уклопила се у колектив. Очекујем тешку утакмицу, Радивој Кораћ је добра екипа. Даћемо све од себе. Задовољна сам досадашњим делом сезоне. Девојке дају све од себе и на тренинзима и на утакмицама. Што се тиче пораза на почетку, то је последица тога што нисмо биле комплетне, имале смо проблема са повредама. Надам се да ћемо наставити овако. Позивам навијаче да дођу, да нас подрже, много би нам значило“.

Александра Станачев: “ Добили смо их у Регионалној лиги, али изгубили смо у домаћој. Надам се да ћемо изаћи у пуном саставу и да ћемо остварити победу. Имали смо малих проблема са повредама, нисмо били у пуном саставу, Тина Јовановић је имала повреду колена, нисмо били комплетни, али смо пружали добре партије. Изгубили смо две утакмице у домаћој лиги, од Кораћа и Партизана, али надамо се да ћемо у наставку првенства бити комплетни и доћи до првог места на табели.

Среда 18.децембар, 18.30х Баскет Сити, Црвена звезда – Радивој Кораћ.
Дођите да пружимо подршку нашим девојкама до нове победе и испуњења првог циља!

[g-slider gid=“81182″ width=“600px“ height=“400px“ random=“0″ watermark=“0″]

.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

mariachi дец 18, 2013 at 14:55

Svaka cast MCZ-u na trudu da nam priblizi ostale selekcije Zvezde!

Reply

Leave a Comment