Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Звезда за малу Уну

Кошаркашки клуб Црвена звезда Телеком наставља са праксом осмишљавања и организовања хуманитарних пројеката. Овог пута Звезда се укључила у акцију прикупљања помоћи за двогодишњу Уну Савић која болује од леукемије.

una

У сарадњи са компанијом „Go live“ урађена је јединствена платформа на којој ће се спровести аукција ориганлног CHAMPION дреса Црвене звезде са потписима свих играча, што представља изузетно вредан сувенир. Да би се учествовало у аукцији потребно је да кликнете на следећи линк www.zvezdazaunu.rs , унесете неопходне податке и лицитирате, а почетна цена је 100 евра. Аукција ће трајати до 27. децембра, а минимални износ за који можете подићи цену дреса је 10 евра. Онај ко понуди највећу суму биће победник аукције, а дрес ће му уручити омиљени Звездин кошаркаш на утакмици 14. кола АБА лиге против Широког (28. децембар). Уколико победник аукције буде онемогућен да дође у дворану Пионир, дрес Црвене звезде са потписима свих играча биће му послат поштом.

Позивамо све оне који су у могућности да се укључе у аукцију, учествују у овој племенитој мисији и освоје вредан сувенир.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

veliki pravi zvezdas дец 19, 2013 at 23:29

Divna humana akcija kako dolikuje velikom klubu kakav je KK Crvena Zvezda 😀

Reply

Leave a Comment