Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Бањица спушта завесу на годину из снова

Ватерполисти Црвене звезде утакмицом против Бањице затварају фантастичну годину и први део сезоне. Меч седмог кола Прве А лиге Србије игра се сутра на базену на Бањици од 20.30.

banjicazvezda

Да смо могли да бирамо и сами кројимо годину за нама, не бисмо могли боље да испланирамо. Четири трофеја, победе, емоције, историја. Остало је за нама. И прошле године је Бањица затворила 2012.годину, и била увертира у снове. И ове године нека буде тако. Четири трофеја нећемо одбранити, јер су нам два узели. Али, дуплу круну можемо.

Сви шампиони и освајачи четири трофеја су спремни за дуел против Бањице, осим Џона Мана који је добио слободно од тренера Дејана Савића за предстојеће празнике, да отпутује у Америку. Дејан Савић ће одлучити сутра који ће тим затворити најтрофејнију и најуспешнију годину ватерполо клуба Црвена звезда и једну од најуспешнијих година у СД Црвена звезда.

Пре меча, увод у затварање године. У 17ч у Скупштини града Београда одржаће се коктел на коме ће се клуб захвалити свима који су помогли, учествовали у успесима и поделити захвалнице.

До следеће године, уживајте у трофејима и будите уз шампионе, ватерполо клуб Црвена звезда.

7.коло, Прва А лига
Бањица – Црвена звезда
Петак 20.децембар, 20.30
базен: Бањица

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment